Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben ozelimi bu sanal ortamda paylasmakta sakinca gormuyorum

Gercek hayatta kimseyle paylasmam zaten

Benim kararlarim beni ilgilendirir

Rahatsiz olan varsa okumasin bu kadar basit

Elestiri yaptiniz tamam niye uzatiyorsunuz?

sözüm sana değildi ki niçin üzerine alındın
ben seni deberceste kadar seviyorum seninle ettiğimiz muhabbetleri de unutmadım
seni de çok iyi tanıyorum ve içini biliyorum yani
sen bercesteyle hepimizin içindeydin bütün muhabbetlerde uyarı yapabilirsin fikrini söyleyebilirsin
ama benim lafım her actionlu konuyu okuyup gelip hemen yorum yapanlaraydı
özellikle kimiileri yok buraya cinsellik konusu bitmezse yazmıcam falan demiş yani
kızı niçin dışlıyorlar herkesin özel hayatı kendine diye dedim

Sözünüz kimeyse alıntıyla cevaplayın o zaman...
Gweenden sonra yazan bendim..

Cinsellik konuşmak başkadır...Cinsellik anını tüm detaylarıyla ifade etmek ayrıdır...

Kızlar sakin olun ya. Tamam size göre hoş olmayabilir Bercestenin anlattıkları ama kız kaç defa sordu? O zaman neden bu cevaplar gelmedi?

Sözünüz kimeyse alıntıyla cevaplayın o zaman...
Gweenden sonra yazan bendim..

Cinsellik konuşmak başkadır...Cinsellik anını tüm detaylarıyla ifade etmek ayrıdır...

sen kim oluyorsun pardon
konuya hakim bile değilsin iki yorum yapıyorsun
kiblediysen arkadaşı tamam geç git eleştirmek sana mı kaldı
alıntıyla cevaplarım ve ya cevaplamam sana kalmadı bunu bana emrivaki bir şekilde söylemek

bundan önce de cinsellik konuşulmasından , benim 'peri bacası' espirimden rahatsız olanlar olmuştu. bunun üzerine bende bi süre topiğe takılmama kararı almıştım. sonra berceste nin ısrarıyla geri geldim.

her neyse , berceste mutlu bi anını bizle paylaşmak istemiş. paylaştığı için bizde sorular sorduk vesaire. sonuçta bu forumda cinsellikde konuşuluyor. ayrıca neler okuyoruz forumda sürekli bumu olay oldu. kendisi bişey yaşamış ve paylaşmak istemiş kimseye laf düşmez istemeyen okumayabilir.

bakıyorum listeme yarısı UI olmuş. bu gidişle bende UI isteyeceğim sanırım.

sen kim oluyorsun pardon
konuya hakim bile değilsin iki yorum yapıyorsun
kiblediysen arkadaşı tamam geç git eleştirmek sana mı kaldı
alıntıyla cevaplarım ve ya cevaplamam sana kalmadı bunu bana emrivaki bir şekilde söylemek

Alıntı yapmıyorsun ama laf sokuyorsun, gelen cevaba ise "üzerine neden alınıyorsun" diyorsun...

Bu uslupla bu konuşmanın gideceği yer belli...
Ben buranın bir üyesi oluyorum...Memnun oldum...

Arkadaşlar yeter artık,doğru düzgün sohbetimizi edelim.
Olanlar oldu.
Hatalar yapıldı yada yapılmadı.Kimine göre hata kimine göre değil.
Berceste burada kendi kendine konuşmamış,gayet onunla konuşanlar olmuş.Bütün suçu ona yüklemek çok saçma!
İsteyen buradan uyarır yada özelden mesaj atar bu konuları burada konuşma,yada rahatsız oldum diyebilirdi.Eğer özeli yine kendisine kalsın isteyenler,yine onu uyararak özelin özelde kalsın diyerek onu uyarabilirdi.
Ki görüyorum ki bir çoğunuz da arkadaş listesindesiniz kızın.Önden arkadaş,arkadan düşman olmayın.

Her neyse,
Lütfen artık ortalık durulsun.

Alıntı yapmıyorsun ama laf sokuyorsun, gelen cevaba ise "üzerine neden alınıyorsun" diyorsun...

Bu uslupla bu konuşmanın gideceği yer belli...
Ben buranın bir üyesi oluyorum...Memnun oldum...

öyle mi bende bu sitenin üyesi oluyorum
ama sen yetkili ve ya görevli değilsi dimi hanımefendi kimseye emir veremezsin ve onu yap bunu yap diyemezsin
benim için kimsesin bana yorum yapamazsın sen
dervişin fikri neyse zikri oymuş laf sokmadım ama sen herkese laf soktuğundan sanırım laf sokma olarak anladın galiba

berceste cnm benım bu topıkte senınle ve dıger arkadaslarla uzun uzun yazıstık .
senı buradan tanıdıgım kadarıyla ıyı nıyetlı ıcı dısı bır olan bırısın ,bıraz kacık bıraz
cılgın :KK70:
ama tatlım ben de diger arkadaslar gıbı aynı seyı dusunuyorum ,yanı dun topıkte paylastıgın seyler gercekten cok abartılı boyuttaydı .sonucta burası herkese acık bır platoform ve sen bı ara bu topıkte sevgılınle olan fotonu da paylastın .kımlıgını cok fazla desıfre ettın :/

arkadasların demek ıstedıgı kesınlıkle senı yargıladıgı yada dısladıgı degıl .senın ozel hayatın senın yaptıkların senı ılgılendırır elbette kımseyı ılgılendırmez .ama canım müstehcen kelımelerı bu kadar acık acık paylasman pek hos olmamıs cnm yaa .bız yerı geldı cınsellıkte konustuk bu topıkte ama üstu kapalı muhabbetledır hepsı .sen herseyı acık acık yazdıgın ıcın tepkı aldın .

anlıyorum heyecanlısın ve o heyecanını dışa vurmak ıstedın durduramadın kendını
o yuzden dıkkatlı davranamamıs olabılırsın canım .ayrıca canım kk da her zaman tartısma olabılır ,kızıp kırılıp uyelık mı ıptal edılır hıc .ıptal ettırme bence .ı

Son düzenleme:
öyle mi bende bu sitenin üyesi oluyorum
ama sen yetkili ve ya görevli değilsi dimi hanımefendi kimseye emir veremezsin ve onu yap bunu yap diyemezsin
benim için kimsesin bana yorum yapamazsın sen
dervişin fikri neyse zikri oymuş laf sokmadım ama sen herkese laf soktuğundan sanırım laf sokma olarak anladın galiba

Hiç bir cümlemde emir ifadesi olmadı...
Okuduğum bir kaç mesajdan rahatsız oldum ve bunu edebimle dile getirdim...Mahalle kavgasına gelmedim...

Site kuralları dahilinde, istediğim konuda yorum yapma hakkım vardır...
Selametle...

Hiç bir cümlemde emir ifadesi olmadı...
Okuduğum bir kaç mesajdan rahatsız oldum ve bunu edebimle dile getirdim...Mahalle kavgasına gelmedim...

Site kuralları dahilinde, istediğim konuda yorum yapma hakkım vardır...
Selametle...

"laf sokuyorsun alıntı yaparak konuş"bir emir ibaresidir
alıntı yaparak konuşur musnuz lütfen diye bir terim kullansaydın evet ne kadar naziksin derdim
haklısın evet yorum bu derdim
ama neyse ya sen beni anlamıyorsun
gerek yok sana açıklama yapmama
iyi forumlar

Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum

O kadar cok uzuldum ki anlatamam

Ablam öldügünden beri ilk defa bu kadar mutlu olmustum

Şu an o kadar kötüyüm ki bi daha gelmeyi düsünmüyorum :KK14:

Bu topikte birçok insana bu duyguyu hissettirmiştin.:KK31:

rahatsız olan girip okumasın canım boşver
hem kınarlar hem herkesden önce açıp okurlar

Ne alakası var ki ? Bu topiğe ben de çok uzun süre yazdım ve hala aboneliklerimde.

Sert çıktım diye,dobra konuştum diye bir ton laf yemiştim burada.Benim söylemek istediğim bambaşkaydı.

Bir an ben nerdeyim dedim...
Dışarıdan da takip edilen bir site burası..

Konumuz uzun süreli ilişkisi olup ta evlilik yolunda adım atmamış olanlar...

Cinsel birlikteliğini anı anına paylaşanların topiği değil...

Nasıl girdi, nasıl çıktı, geri mi çekti içinde mi kaldı v.s v.s..

Bu detayları merak edenlere özel mesaj yollayabilirsin..Ya da forumda +18 bölümü mevcut..
Her detayı burada paylaşmak zorunda hissetme lütfen kendini..

Bu forumun bi üyesisin evet ama buraya hiç yazmadın ta ki böyle bi mezvu olana kadar
Ne kadar ilginç.Rahatsız olduğun halde gelip okuman ve bir tek bu konu için bu topikte yorum yapman.
Evet burası uzun süredir ilişkisi olup evliliğe adım atmamış olanların topiği zira burda insanlar gelip rahat rahat çevresindekilere anlatamadıklarını anlatıyor.
İyi gününü kötü gününü heycanını mutluluğunu üzüntüsünü paylaşıyor bi nevi hayatını döküyor buraya.
Bu kadar meraklıysanız bizim burdaki yazdıklarımıza sende katılsaydında en azından sadece bu yorumla çıkmasaydın karşımıza rahatsız olduğun halde insanların hayatlarını merak edip okumak güzel de bu rahatsızlığını sende özel msjla bercesteye iletebilirdin dimi?
Bu arada en son üyeliğin silinmişti senin dimi?
Tükürdüğünü yalayarak siteye dönen kişi sensin sanırım. :KK14:

bu bizim topıgımız mı şaşkınım.topıkle alakası olmayan ınsanlar felan şaşırdım yanı...

bu işin bu boyutlara gelebılecegını hiç beklemıyordum...

arkadaslar bercesteyı onaylamıyor olabılırsınız ama henuz 20 yasında, gençliğinin verdiği bir hevesle buraya yazdı kibarca uyarabılırdınız yada özelden yazabılırdınız.heyecanını paylaşmak ıstedı..hepınız bırden yüklenerek onun hevesını kursagında bıraktınız üzdünüz elinize ne gectı?

samımı buldu burayı ama goruyorum kı hata yapmıs...

herkes farklı dusunebılır ama benım fıkrım bu sekılde...

Son düzenleme:
X