Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çok gördük gemileri yakıp gidenleri !

Hepsi yüzerek geri döndüler............

Canım bizde geçen yaz 1 ay ayrı kaldık aynı evde yaşamak istemediğim için tartışmıştık hatta annesiyle bide üstüne.Bana faceden yolun açk olsun bile yazmıştı düşün..Ama 1 ay sonra msj falan attı sevgimizde oldugu için barıştık.Faceden öyle yaptı diye tamamen bittiğini düşünme..

Canım facede yayın yapmasından hoşlanmadım.
Seni hatırlatan toz dahi bırakmayacağım dedi.
Yazın bizde 4 ay ayrı kalmıştık.
Ara ara yokladı reddettim hep
Ozamanda böyle esip görlemişti.

İlişki de saygı bitmişse eğer fazla birşey beklemeyezsin.

Çok haklısın sedulu

Bende cok ülmüştüm..Lafla peynir gemisi yürümezzz şimdi öyle der bi haftayı bulur mu bılmem arar seni.

2.5 yıldır ayrıldık lafı geçmedi bizde bi kaç kez ben kavga çıkardım ayrılığa ramak kalmıştı ama kopmadı ipler şükürler olsun ki acaba bu kavgasızlığın ahı sonradan mı çıkacak :)

Negüzel aman bu ilişkinizi hep koruyun canm nazar değmesin

Yemek yedim geldim :)
Sayfalar ilerlemiş :)

Semiramis, kuzum sen neden ona buraya girdiğini söylüyorsun neden nickini veriyorsun.
Hata biraz sende.. Neden diceksin erkeklere öyle her şey söylemeye gelmez çünkü söylersen gelir böyle dertleşmenin sıkıntıyı üstünden atma yolunun içine eder...
Beyfendi hem suçlu hem güçlü adam olsun da düzgün davransın küçük çocuk gibi şımarıklık yapmasın...
Sende canım bu hesabı kapattır başka kullanıcı adı al ve ona söyleme.
Hatta burda onun adını bile geçirme.
Çok sinir bi çocuk bu ya valla ben bile sinir oldum böyle yazdım ama kızmazsın inşallah canım..

Tarielanser, sen hiç merak etme o gelecek ama sen hiç yazma arama....

Hoşgeldin düşcüm ilk açarken söylemiştim işte daha önce yazdığım gibi burda bukadar vakit geçirebileceğimi, dostlar edineceğimi düşünemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…