- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.021
Ayrıldık kızlar.
Kayak yapmaya gitsenizee
Kayak yapmak çoooooooooook zevkliii
Neleri okumuş?
Ben okumasına sinir oluyorum he
Burası bize özel
Bizim sevgililerimiz gelip okuyor mu?
Hayır.
Kayak yapmaya gitsenizee
Kayak yapmak çoooooooooook zevkliii
Neleri okumuş?
Ben okumasına sinir oluyorum he
Burası bize özel
Bizim sevgililerimiz gelip okuyor mu?
Hayır.
O ne derdinde babası hasta ailecek perişan olmuşlar ben burda mutlu mutlu konusup onun dedikodusunu yapıyomusum....Baska üyelik almayı planlıyorum
inşAllah :) 23 25 yaşlarına hiç gelemeyecekmişim gibi bi hisse kapılıyorum bazen zaman duruyor sanki :) ama 2.5 yıl geçmiş bu bu kadar daha geçse...
inşAllah :) 23 25 yaşlarına hiç gelemeyecekmişim gibi bi hisse kapılıyorum bazen zaman duruyor sanki :) ama 2.5 yıl geçmiş bu bu kadar daha geçse...
Bende dedim orası kadınlar kulübü okumaman gerekir belli bişey benım orda içimdeki herşeyi paylaştığım diye ama dinlemedi bile sana hiç yakıştıramadım hiç yanımda olmadın elalem senden daha cok yanımda oldu dedi...
Sevmiyorum ben kayak soğuk olmasın ortam sıcak olsun
Babası hasta madem onun derdindeymiş buraya girip ne diye okumuş yazdıklarını
Demek boş vakti çokmuş
Sevmiyorum ben kayak soğuk olmasın ortam sıcak olsun
Babası hasta madem onun derdindeymiş buraya girip ne diye okumuş yazdıklarını
Demek boş vakti çokmuş
Onlarıda okumuştur mutlaka ama kötü olanlar için hesap sordu tabiki gülmüşüm falan smileyleri söylüyo...AH AH AH..
Bazen diyorum beni uyutsalar 5 yıl sonra uyandırsalar
yok artık
burada hep beraber oturduk ağladık be
O da dedi zaten ben nelerle uğraşıyorum babam hasta falan diye....Offf cok canım sıkkın ağlar gibi sesi vardı
Başında sıkıntı varken bi de üşenmeyip buraya yazdıklarını okuması çok saçma
Burası senin için özel olmayacaksa niye var ? Arada açıp okuyor ki dedikodu yapıldığını düşünüyor.
Ayrıca yazdıklarını okumak can sıkıcı geliyorsa hiç okumasın o zaman e eleştiriye de katlanılmıyorsa pes
Başında sıkıntı varken bi de üşenmeyip buraya yazdıklarını okuması çok saçma
Burası senin için özel olmayacaksa niye var ? Arada açıp okuyor ki dedikodu yapıldığını düşünüyor.
Ayrıca yazdıklarını okumak can sıkıcı geliyorsa hiç okumasın o zaman e eleştiriye de katlanılmıyorsa pes
Hayat akıp gidiyor canım göz acıp kapayıncaya kadar geçer merak etme :)
Kesin sanırım.
Ya 2-3 gündür zaten konuşmuyorduk bitti demiştik ama facede ilişkiler duruyordu.
Bugun sabah mesaj attı ilişki durumunu yokken var senmi yaptın dedi.Anlamadım kimin dedim benim dedi bende dedim ki senin yok yaptığını görsem bende yapardım bende yapayım . Dedi ki ya hayır vardı yok yapılmış görünmüyor .
Face açtım ordaydı ben bişey yapmadım bende var görünüyor dedim tamam düzeldi şimdi dedi.
Sen napıyosun nezaman gideceksin falan başladık muhabbete. Aramız düzeliyordu.Sonra ben dün ablamın ölüm gnüydü bugun tam 5 yıl oldu dedim. Bana başınsağolsun falan bişeyler dedi. Bende ondan daha insanı bişeyler bekledim. Hımmm haklısın sağol dedim.
Benim tepkimi anlamış olacak ki kızdı işte ne yapmamı bekliyormuş o içinde yaşıyormuş benim gibi olamazmış allah ona sabır versinmiş falan.Dedim ki iyisin hoşsun ama kabasın , duygusuzsun. Bana dedi ki ben seni nasıl uyuzluklarınla kabul ettiysem sende duygusuz kabul edeceksin.Dedim ki yok öyle birşey ben karşımda duyguları olan birini istiyorum. Öldüğümde arkamdan gözyaşı dökecek birini istiyorum.
aa vay efendim nasıl başkası dermişim vs. Beni siliyormuş. Gerçektende sildi ilişki durumunu resimleri herşeyi kaldırdı. Beni engellemiş birde. Telefondan bir ton hakaret yedim. Birdaha arar mesaj atarsa anamı ... dedi hatta.
Başkasını ağzıma almışım.
Ben buraya sevgililerin, eşlerin karışmasına anlam veremiyorum.
Ya kız kıza sohbet yapıyoruz niye içine sirke suyu döküyorsun yani
Ben sevgilimin pc den girerim otomatik şifrem kayıtlıdır ama bi günden bi güne yazdıklarımı okuduğunu duymadım da görmedim de.
Orası senin özelin der
Şuanda sizin yazdıklarınıza bile gönül rahatlığıyla içimden geldiği gibi cvp veremiyorum..Dedim orası benım dertlerimi , sıkıntımı paylaştığım yer diye ama anlamadı daha doğrusu konusturmadı..
Kızlar