Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım sen nasıl koruyamadın ki :44:

Ya telefonda konusurken annesinin bana karşı iyiliğinden yüz bulup Fatihle sözlenicez, nişanlanıcaz falan diyodum sonra Fath beni uyardı kendini ağırdan sat bırak annem sana ısrar etsın mesafeni koru dedi..O günden sonra anladım hata yaptığımı :)

Hoş buldum canım valla geldim takıldım biraz orda burda sonra gene hoop buraya damladım :)
Ama ben bi gideyimde duşa gireyim daha fazla geç olmadan sonra yine geleyim :)))

Kızım alemsin vesselam
Bu saatte neyin duşu bu

Hoş buldum canım valla geldim takıldım biraz orda burda sonra gene hoop buraya damladım :)
Ama ben bi gideyimde duşa gireyim daha fazla geç olmadan sonra yine geleyim :)))

Duş dedin de aklıma en geldi

En yakın arkadaşımı sevgilisi terketti neden?

Kız duşa girmeden önce msj atmış hayatım ben duşa giriyorum diye

Bu oğlana ne olduysa artık kafasında ne kurduysa

Sen ne haltlar karıştırıyosun, ne yapıyosun, naptığını zannediyosun, yoruldum hoşçakal

Arkadaşım neye uğradığını şaşırmış

Sen aşka gelip anlatmışsın tüm derdini kadına
Doğru demiş canım
Ben hep bakalım hayırlısı acelemiz yok derim
Annesi bana dün dedi ki ; bana kalsa ben sizi ayın 18 inde askerden geldiği gün everirdim

Aynen valla bende öyle diyorum o günden sonra hep :)) Aklıma bazen ne geliyo biliyo musun geçen yaz kadının biri resmen bana yalvardı oğlu varmış kadın kuaförüymüş nolursun bi tanış cok sevdim cok beğendim seni diye 1 saat falan konustu anladı ki ikna edemeyecek cok üzüldüm ya bi görseydın falan dedi :)) Düşünüyorum insanın kendi sevdiğinin (en azından benim için) ailesi, annesi asla bukadar ısrar etmıyor,hatta istemiyor resmen elin tanımadıgın sevmediğin kişiler resmen yalvarıyor bu hayat cok adaletsiz :)

ALLAH hayırlılarına düşürsün gerçekten evlilikte ayyol

Sen tanıştın mı ailesiyle
Hani böyle yüzyüze karşılıklı sohbet falan ettiniz mi

İnşallah bi an önce tanışırsın
Çünkü karşılıklı konuşmak çok farklı oluyor.

İnşallah canım..Evet farklıdır mutlaka telde yanlış anlaşılmalarda cok oluyor belki yüzyüze beni cok severler belli mi olur :) Babası zaten seviyorda anneside sever belki :)

benim sevgilimin annesi seni kızımdan daha çok seviyorum demişti ya

kızıyla pek anlaşamıyorlar da

ben sevgilimin annesiyle teravihe gidiyordum çok mutlu oluyordu

En son geçmiş olsuna aradıgımda gönlünü aldım gibiydi ama :) Konuştuk tabi morali bozuktu sesınden belliydi doğal bi durum 'bak babana veriyorum konusun baba kız dedi'

Böyle zaman zaman ara işte de yanlarında olduğunu bilsinler ufak gibi görünüyor ama çok büyük destek oluyor.
Sevgilim askerdeyken her hafta aradım konuştum ziyarete gittim falan mutlu oluyorlar

Kızım alemsin vesselam
Bu saatte neyin duşu bu
:) Teyzemlerden geldim sonrada yemekti netti oyundu derken saat geç oldu :) Yarında erken kalkmam gerek kışın sabah duş alınca hastalanıyorum :) Yoksa yok bi yaramazlık eheheh

Aaaa deli mi ne :)

kızlar şuan sevgilim olucak şahsiyete o kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim ki varyaaaaaaaa köpürüyorum şuan burdaaa
bi insan neden sevgilisinin yapma dediği yapar ya nedennn yapar inadına mı yapar gıcıklığına mı yapar sırf sinir olsun aman umrumda değil diye mi yaparrr neden yaparrr
ben onun her dediğine uyup yasaklarını dinlerken o niçin benim yapma dediklerimi yapar soruyorum sizeee
şaun çok kötü olaylar gelişebilir söylüyorum size bitiyor bile olabilir yani
sinek de küçük ama mide bulandırır yaa yeterrrrr ama yeterrr artık

Canım benım sorun ne ? ne dedinde yapmadı ? :26:

Relax ne oldu kız çok mu büyük bir şey yaptı :26:

bi dk kızlar şuan olayı idrak etme aşamasındayım dinleyeyim bakayım beyefendiyi bir sorularıma cevap ersin size anlatırım konuştuktan sonra

bizde 7 sene çıktık hiç evlilik konusu geçmedi ama sonra bi anda evlenme teklif etti evleniverdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…