- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.501
Canım sen nasıl koruyamadın ki :44:
Hoş buldum canım valla geldim takıldım biraz orda burda sonra gene hoop buraya damladım :)
Ama ben bi gideyimde duşa gireyim daha fazla geç olmadan sonra yine geleyim :)))
Hoş buldum canım valla geldim takıldım biraz orda burda sonra gene hoop buraya damladım :)
Ama ben bi gideyimde duşa gireyim daha fazla geç olmadan sonra yine geleyim :)))
Ya telefonda konusurken annesinin bana karşı iyiliğinden yüz bulup Fatihle sözlenicez, nişanlanıcaz falan diyodum sonra Fath beni uyardı kendini ağırdan sat bırak annem sana ısrar etsın mesafeni koru dedi..O günden sonra anladım hata yaptığımı :)
Sen aşka gelip anlatmışsın tüm derdini kadına
Doğru demiş canım
Ben hep bakalım hayırlısı acelemiz yok derim
Annesi bana dün dedi ki ; bana kalsa ben sizi ayın 18 inde askerden geldiği gün everirdim
Duş dedin de aklıma en geldi
En yakın arkadaşımı sevgilisi terketti neden?
Kız duşa girmeden önce msj atmış hayatım ben duşa giriyorum diye
Bu oğlana ne olduysa artık kafasında ne kurduysa
Sen ne haltlar karıştırıyosun, ne yapıyosun, naptığını zannediyosun, yoruldum hoşçakal
Arkadaşım neye uğradığını şaşırmış
Aynen valla bende öyle diyorum o günden sonra hep :)) Aklıma bazen ne geliyo biliyo musun geçen yaz kadının biri resmen bana yalvardı oğlu varmış kadın kuaförüymüş nolursun bi tanış cok sevdim cok beğendim seni diye 1 saat falan konustu anladı ki ikna edemeyecek cok üzüldüm ya bi görseydın falan dedi :)) Düşünüyorum insanın kendi sevdiğinin (en azından benim için) ailesi, annesi asla bukadar ısrar etmıyor,hatta istemiyor resmen elin tanımadıgın sevmediğin kişiler resmen yalvarıyor bu hayat cok adaletsiz :)
Sen tanıştın mı ailesiyle
Hani böyle yüzyüze karşılıklı sohbet falan ettiniz mi
Yok canım tanışacaktık ama bi türlü nasip olmadı
İnşallah bi an önce tanışırsın
Çünkü karşılıklı konuşmak çok farklı oluyor.
İnşallah canım..Evet farklıdır mutlaka telde yanlış anlaşılmalarda cok oluyor belki yüzyüze beni cok severler belli mi olur :) Babası zaten seviyorda anneside sever belki :)
Annenin gönlünü aldın mı tamamdır bu iş
En son geçmiş olsuna aradıgımda gönlünü aldım gibiydi ama :) Konuştuk tabi morali bozuktu sesınden belliydi doğal bi durum 'bak babana veriyorum konusun baba kız dedi'
:) Teyzemlerden geldim sonrada yemekti netti oyundu derken saat geç oldu :) Yarında erken kalkmam gerek kışın sabah duş alınca hastalanıyorum :) Yoksa yok bi yaramazlık ehehehKızım alemsin vesselam
Bu saatte neyin duşu bu
Duş dedin de aklıma en geldi
En yakın arkadaşımı sevgilisi terketti neden?
Kız duşa girmeden önce msj atmış hayatım ben duşa giriyorum diye
Bu oğlana ne olduysa artık kafasında ne kurduysa
Sen ne haltlar karıştırıyosun, ne yapıyosun, naptığını zannediyosun, yoruldum hoşçakal
Arkadaşım neye uğradığını şaşırmış
kızlar şuan sevgilim olucak şahsiyete o kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim ki varyaaaaaaaa köpürüyorum şuan burdaaa
bi insan neden sevgilisinin yapma dediği yapar ya nedennn yapar inadına mı yapar gıcıklığına mı yapar sırf sinir olsun aman umrumda değil diye mi yaparrr neden yaparrr
ben onun her dediğine uyup yasaklarını dinlerken o niçin benim yapma dediklerimi yapar soruyorum sizeee
şaun çok kötü olaylar gelişebilir söylüyorum size bitiyor bile olabilir yani
sinek de küçük ama mide bulandırır yaa yeterrrrr ama yeterrr artık
kızlar şuan sevgilim olucak şahsiyete o kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim ki varyaaaaaaaa köpürüyorum şuan burdaaa
bi insan neden sevgilisinin yapma dediği yapar ya nedennn yapar inadına mı yapar gıcıklığına mı yapar sırf sinir olsun aman umrumda değil diye mi yaparrr neden yaparrr
ben onun her dediğine uyup yasaklarını dinlerken o niçin benim yapma dediklerimi yapar soruyorum sizeee
şaun çok kötü olaylar gelişebilir söylüyorum size bitiyor bile olabilir yani
sinek de küçük ama mide bulandırır yaa yeterrrrr ama yeterrr artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?