- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.461
ooo topikte ki herkes birer birer gidiyor bu ne hız yahuu adah bundan 3 -4 ay önce hepimiz evde kaldık demiyormuuyduk vay anasını nasip işte yaa
yakında bu topiğin adı değişir evli kızlar topiği olur ben size diyim o zaman beni içeri kabul etmezsiniz heralde
Kız ozaman bende gelemem topiğe çok küserim almazlarsa
Sedulu tebrik ederim şimdiden, inşallah istediğiniz gibi olur herşey.. :)
Böyle diyip diyip yıldırım nikahıyla siz giderseniz görürüm ben sizi
bilemiyorum yani almazlarsa bizde bizi alıcak başka topik buluruz anacım merak etme senle
aramızda ilk evlenen hürrem olucak sanırım
Ayyy yok yaa hiç sanmıyorummm :)) Önce Hürroşu sonra seni veriyoruz bakalımmmm :)
Bu işler hiç belli olmaz canım
Yahu yaş oluyor 9 gün sonra 24
Bu sene evlenirsem ideal yaşımda evlenmiş olacağım
Aynen bende o yaşlarda evlenmek istiyorum :) Bizim en az 2 yılı bulur evlenmemiz zaten bi kız için en güzel yaşlar 24-25 falan :) Helede benım gibi 1 den fazla çocuk düşünüyosa :)
Ben 1 den fazla düşünmüyorum ama tabi belli olmaz.
Benim küçüklükten beri ideal yaşımdı bu erken evlenmicem geçte evlenmicem derdim.
Allah'ta gönlüme göre tam vaktinde çıkardı karşıma sevgilimi
Ben tek çocuk oldugum için sanırım 2 tane falan istiyorummm Allahım nasip ederse :)
Ben tek çocuk oldugum için sanırım 2 tane falan istiyorummm Allahım nasip ederse :)
Benim yavrum bebeğim detek çocuk ne görümce var ne elti diyorum
Ben limit koymuyorum Allah ne verirse
3-4-5-6 :)
ben 25 ime gireli 1 ay oldu o zaman ben ideal yaşı geçtim demektirAynen bende o yaşlarda evlenmek istiyorum :) Bizim en az 2 yılı bulur evlenmemiz zaten bi kız için en güzel yaşlar 24-25 falan :) Helede benım gibi 1 den fazla çocuk düşünüyosa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?