- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.421
yok canim hava atmak icin degil vallahi
Amsteramda zaten 24 saat beraberiz
Biraz internette takilayim diyorum trip atiyor internette takiliyorsun benle ilgilenmiyorsun die
Surekli balayı ciftleri gibi koklasalım istiyor
Harbiden bunaliyorum biraz ondan uzaklasip baska yere oturmak istiyorum filan
Telefonla birilerini ariyorum 2 dk sonra oflamaya puflamaya basliyor benle ilgilenmiyorsun diye
psikolojik danışmanım ama kelin merhemi olsa diyorum
kizlar hadi terapi yapalim
Ben bir yerde okumustum iliskimizden memnun olmadigimiz zaman sebgilimizin guzel yonlerinden bahsetmeliymisiz
Hadi oyle yapalim herkes sirayla 1 tane guzel ozellik soylesin sevgilisine dair
Ben bir yerde okumustum iliskimizden memnun olmadigimiz zaman sebgilimizin guzel yonlerinden bahsetmeliymisiz
Hımmm kendime bile aklım ermiyor diyosun sana nasıl yardımcı olayımmm :) Sakinleştirici mi kullansam diyorum eskiden kullanıyordum insan asalak gibi oluyo bide kilo yapıyo ya antidepresanlar :26:
şuan ben o kadar sinirliyim ki ona iyi yönleri aklıma gelmiyor malesef hıhh
Güvenilirdir,dürüsttür :) Benımki msj attı kızlar 'yarın cok büyük bi gün' yazmış neden yazdım bakalım ne cvp gelecek...
Babasının vücut taraması varmış eğer hastalık diğer organlara sıçradıysa bittik eğer sıçramadıysa umut varmış yazmışş..İnşallah sıcramamıştır
canım ilaç kullanma ya gerekli olmadığı sürece kendi adıma sağlıklı bulmuyırum bi de şu var sen bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun o çalışıyor artı babasının durumu var ve zaman ona daha çabuk geçiyor seni aksattığının farkına bile varanıyordur sabır sadece her şeyin güzl olabilceğini düşünsen birazcık
Babasının vücut taraması varmış eğer hastalık diğer organlara sıçradıysa bittik eğer sıçramadıysa umut varmış yazmışş..İnşallah sıcramamıştır
canım ALLAH yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH AMİN
Pet taramasi yapilacak tatlim
Cok berbat bir sey ablama 3-4 kere yaptilar
Pet ten sonra hastaya yaklasmak dokunmak yasak olur
Cunku dokunrsan sana zarar verir
Ben de inadina ablama yaklasir dokunur onu operdim
Bizim bi akrabada rahim kanseriydi bayramda geldiklerinde bana yaklaşmayın pek radyasyon mu ne yayıyorum zarar verir size demişti o mu ki ??
evet canim o
Bildigin radyasyonu hissediyorsun cok acayip bisey
Midem filan bulaniyor boyle ablama dokununca elektrik carpar gibi oluyordu
Semiramis Allah yardımcınız olsun canım hem onun için hem senin için.
İnşallah sıçrama falan olmaz da tedavisi daha iyi olur.
Bu arada kızlar Şubat ayında beni istemeyi planlıyorlar
Semiramis Allah yardımcınız olsun canım hem onun için hem senin için.
İnşallah sıçrama falan olmaz da tedavisi daha iyi olur.
Bu arada kızlar Şubat ayında beni istemeyi planlıyorlar
Hımmm zor bişeymiş ozaman gerçektende yaa Allahım yardımcısı olsunn fatihin babası ve nice kanser hastalarının...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?