- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.361
deli gibi aşık seni ben de çok istiyorum aslında onunla uyanmak her yeni güne ama bilemiyorum bir tarafaım eksik bişiler diyor sanki
sen seninkiyle konuştun mu şu ayrı ev işini ne düşünüyor o konuda İNŞALLAH ayrı ev konusuna sıcak bakıyordur artık
Canımcım artık aynı ev istemiyordu hatta annesiyle konusacaktım ya açarsa gene aynı ev konusunu dedım bana 'sen dediğinin arkasında ol asla karar değiştirme' dedi...İlerde ne olur bilemiyorum :)
hayırlısı artık RABBİM hayırlısını nasip etsin
hadi ben yatıyorum canım iyi geceler sana by
iyi olur öyle aman iki gönül bir olunca ALLAH sağlık versin de alırsınız sonra yeter ki akvuşun bir aksilik çıkmadan
sen çok yiyi bir kızsın biliyor musun hürremim be başka biri olsa sevgilinin karşısında ben yeni istiyorum hepsini der bence sen onun başına gelen şansısın hani derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye işte hadi bi de derler kimi kadın rezil eder kimi si vezir diye işte sen vezir edenlerdensin ılımlısın bir kere çok takdir ettim
neden seni sevdiğim belli oldu kuzum
amın canım en guzellerını huzur ıcınde sizlere de nasıp etsın ınsallah,ev resımlerını naapıp edıp atıcam ama bnm telin foto kalıtesı dusuk tam net deıl resımler ama olsun bide salon mutfak banyo cektım otekı odalar yokTatlım merakla bekliyoruz güzel evinin fotolarını :) En güzelini yapmışsınız emınım sizin aşkınızlada birleşince mükemmel bi ev olacak :) Tatlı yorgunluklar bunlarrrr Allah bizlerede nasip etsinn :)
Günaydın kızlar
canım benım sözlerin benı onure ettı:)) bende senı cok sevıyom bılıyon demı, ben biraz kanaatkarımdır dedıgın gıbı.huzur olsunda gerısı onemlı değil.
amın canım en guzellerını huzur ıcınde sizlere de nasıp etsın ınsallah,ev resımlerını naapıp edıp atıcam ama bnm telin foto kalıtesı dusuk tam net deıl resımler ama olsun bide salon mutfak banyo cektım otekı odalar yok
gunaydın tatlımm
biliyorum canım kalp kalbe karşıdır derler yani
olsun kız foto kalitesi düşük olsun önemli olan görmek yani çok merak ediyorum bir de çeyizini serince de resim çek
tmm bebişim sımdı resımlerı tekrar atmayı denıcem
kızlar bişi sorcam sımdı foto yuklemek ıcın bluetotu calıstrmaya calısırken farkettım,benım pc bozulmustu benımkıde bana bılgısayarını vermıstı smdı bluetot kurmaya kalkarken depo d de hiç olmayan bi dosya var içini acamıyorum,acaba sevgılım mı kurdu bunu uzaktan pc me gırebılır mı hanı kontrol ıcın felan gıbısınden gecen sakalasırken senın naaptıgını gorurum ben felan demıstı.bıde pc de sureklı bişi cıkıyo guncellestr yok suraya gonder yok bılmem ne.bnde ıptal basıyorum.sızce boyle bişi olabılır mı.bide benım bluetot cıhazım mavı kurulmaya gerek olmadan takınca calısanlardan ama burda gonderme basarısız dıyodu onceden sımdı bluetotun resmı bıle cıkmıo,karısık oldu ama anlatabıldım mı acaba
vayy kerata bi sıkıştırıyım ben sunu bi haltlar mı karıstırıyo ne
Kızlar nasılsınız ? Ben bildiğiniz gibiyim moralim sıfır benimkinden hiç msj yok ayrılacağız galiba bu gidişle....Hürremcim uzaktan kontrol edilebildiğini duymuştum benimki iletişim danışmanı ya şimdi tel numarasından son 6 ayın msjlarını okuyabiliyomuş özel şifre falan veriliyo iletişim danışmanlarına rahat rahat arkadaslarımla msjlaşamıyorum yeminle ://
canım çok tehlikeli şeyler mesela bir başkasının msn adresinden sana mail atabiliyorlar, ben bi ara paranoyak olmuştum pcyi sürekli temizliyordum ama biri ele geçirince anlıyorsun, mause çubuğu falan hareket ediyor. bir de bilgisayara bir şeyler yüklenip ne yaptığını kaydetebiliyorlar
kızlar bişi sorcam sımdı foto yuklemek ıcın bluetotu calıstrmaya calısırken farkettım,benım pc bozulmustu benımkıde bana bılgısayarını vermıstı smdı bluetot kurmaya kalkarken depo d de hiç olmayan bi dosya var içini acamıyorum,acaba sevgılım mı kurdu bunu uzaktan pc me gırebılır mı hanı kontrol ıcın felan gıbısınden gecen sakalasırken senın naaptıgını gorurum ben felan demıstı.bıde pc de sureklı bişi cıkıyo guncellestr yok suraya gonder yok bılmem ne.bnde ıptal basıyorum.sızce boyle bişi olabılır mı.bide benım bluetot cıhazım mavı kurulmaya gerek olmadan takınca calısanlardan ama burda gonderme basarısız dıyodu onceden sımdı bluetotun resmı bıle cıkmıo,karısık oldu ama anlatabıldım mı acaba
vayy kerata bi sıkıştırıyım ben sunu bi haltlar mı karıstırıyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?