- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.341
Aaa hoş geldin Atroş'cum =) Özlemişim yahu
Hürremle ben konuşmuştum ev tuttuk dedi
Sıra içini döşemeye geldi falan demişti foto atıcaktı buraya ama unuttu heralde
msn de mi konuştunuz aşk olsun onabize niçin söylemiyor hıh
merak ediyorum onun evinide koysa bari resim yaa
ayy canım nerelerdesin kızz zilli
ah bu erkekler biraz üzerine gitme canım kendi döner en kısa sürede şu an bunalımdadır ondan
bir de senin ki azıcık nazlı tavırlı ya o yüzden hemen cevap vermez sıkma canını her şey olucağına verir
bişi sorucam ben bişi kaçırdım sanırım sizin ilişkide nişanlanıyor muydunuz,evlen me mi teklif etti senin ki ne zaman karar verdiniz ve ne zaman nişanlanıcaktınız kız oo fatihte de baya bir değişim gördüm şuan yani eskiden lafını ettirmezdi dimi
Evet karım ol artık, benım ol sabah uyandıgımda seni göreyim yanımda isteyelim seni en yakın zamanda demişti..Hatta ben nisanda demiştim okadar beklemeye ne gerek var demşti ama şimdi o konuları konusamayız babası iyileşene kadar..Evet cok değşmişti ama yine eskisi gibi oldu...
nasip kısmet be güzelim senin için hayırlısı ne zaman ise o zman olsun evlilik ama hepimiz için
ben hep derim eskiden beri geç olsun ama güç olmasın diye demek ki daha bizim için hayırlı bir zaman değil evlilik için
hem sen kendini evliliğe hazır hissediyo musun kız ben hala hazır değilim sanki gibi
Evlilik için hazırım ben ya Fatihle olduktan sonra herşeye katlanabilirim diye düşünüyorum onunla evlilik eğlenceli olur en azından sevdiğim için :) Aynen kısmet gerçekten vardr bi hayır herşeyde demek gerekiyor balım :)
kızlar ben geldım semıramıs canm mesaj 10 dakkam dolsun sana yazıcam
msn de mi konuştunuz aşk olsun onabize niçin söylemiyor hıh
merak ediyorum onun evinide koysa bari resim yaa
Yok ya msnde değil burda sohbet etmiştik geçen günler
Foto koyacağım dedi bende merak ettim
ne konuşuyorsunuz aranızda sizi gidi olmadı ama öyle tek konuşulur mu
fıstıklarım telefonumda var evden bırkac kare. ama pc değiştirdım ben blooeetuthla (nası yazılıyodu bu sey)) atamıyom sımdı telden pcye ,terkrar denerım. ondan ekleyemedım buraya.
ıkı gundur temızlık var ayaklarımı hıssetmıyorum artık bayagı yerlestık,çoğu gıttı azı kaldı temızlık olayı bıttı sımdı poşetlerdekı esyalar yerlescek bı,onu da o yapsın
onun esyalarını koyduk sımdılık olanları ama evın bı odası anca doldu:))) yawas yawas alırız içine, yıne de guzel oldu ama bekar evı esyaları da fena deıl
yok kız bişi konusumuyoz
kız ne çabuk mobilyaları alıp yerleştiniz ışık hızı gibi oldu daha yeni ev tuttunuz ne ara eşya seçtin
bişi konuşmuyor musunuz bana söylemek istemiyorsunuz yani
esya secmedık kız,bekar evındekılerı yerlestrdık.eskı esyalar yanı daha yenı almadık
doktor enişte daha önceden almıştı hepsini diyorsun yani yeni demek ki almaya gerek duymadıysanız peki yatak odası var mı bari hani tek yaşıyordu ya ondan sordum
ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yawruş
amın ınsallah yawrum, yok sımdılık duruyor eskı esyalar, yenısını alıcaz ilerleyen zamanlarda,yatak odası var ama alcaz gene
buarada sımdı oturdugumuz eskı esyaları kaplatıp bı odaya koycaz gene atmıcaz.salon takımı alcaz işte bi, bide yatak odası
fıstıklarım telefonumda var evden bırkac kare. ama pc değiştirdım ben blooeetuthla (nası yazılıyodu bu sey)) atamıyom sımdı telden pcye ,terkrar denerım. ondan ekleyemedım buraya.
ıkı gundur temızlık var ayaklarımı hıssetmıyorum artık bayagı yerlestık,çoğu gıttı azı kaldı temızlık olayı bıttı sımdı poşetlerdekı esyalar yerlescek bı,onu da o yapsın
onun esyalarını koyduk sımdılık olanları ama evın bı odası anca doldu:))) yawas yawas alırız içine, yıne de guzel oldu ama bekar evı esyaları da fena deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?