Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
Evet bayanlar hoşgeldiniz..Uzun süredir bakıyorumda 2012-2013 nişanlanacaklar,evlenecekler,bebeği olacaklar vs vs uzayıp giden birsürü topik gözüme çarptı..Önce ufak bi araştırma yaptım inş gözümden kaçan buna benzer bir konu açılmamıştır :KK1: Düşündüm :44: dedim herkesin bi topiği var neden bizim gibi uzun süreli ilişkisi olupta henüz söz nişan vs olmamış ve olası tarihi kesin belli olmayanlar için bi topik olmasın değil mi ama :KK76:Size biraz kendi ilişkimden bahsedeyim 4 yıldır tanışıyoruz herşeyimle 2 yıldır da bi ilişkimiz var çok mutluyuz kısa dönem askerlik yaptı aşkım ocak ayında geldi.Şuan için ciddi bi adım atmak biraz zor bizim için aşkımın iyi bi iş bulmasını ve kendimizi toparlamayı bekliyoruz :KK19: Ayrıca devamlı nezaman nişan yapıcaksınız demelerinden bıktımmmm fenalık geldiii biliyorum içinizden bu dertten de muzdarip olan arkadaslarım vardır:KK52: Neyse bakalım aramızdan kimler evlilik yolunda adımlarını atıp ayrılacaklar :123: Allah hepimizin gönlüne göre versin lafı fazla uzatmayayım buyrun topiğime derleşelim,eğlenelim,muhabbet edelim :KK54:

İşte topiğimizin fıstıkları ve ilişkilerimizin ayrıntılarııııı :KK16:
Ammavelakin-3.5 yıllık ilişkisi var kendi 21 sevgilisi 24 yaşında okullarından mezun olup iş bulmayı bekliyolar evliliğe tahmini 3-4 yılları var
Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar
evliliğe tahmini 3 yıl var
MelezGuZel-4 yıllık ilişkileri var kendisi 23 sevdiceği 25 yasında evlilik zamanı henüz tam belli değil
Camilia-6 yıllık ilişkisi var evlenmek ıcın sevgilisinin askerliğini yapmasını bekliyolar sonra kısmetse kavuşacaklarr :)
bonito-6 senelik ilişkisi var kendisi 21 sevdiceği 25 yasında 8 bucuk ay sonra sevgilisi askerden gelecek kendisi yüksek lisans yapacak evlilik 2 yıl sonra
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Sashamia88-3 yıllık ilişkisi var kendisi 23 aşkısı 26 yaşında maddi durumun düzelmesini ve işinin oturmasını bekliyolar evlilik tahminen bu yaz sonunda
ipek61-2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 sevgilisi 26 yasında evlilik için okulun bitmesi ve kısa dönem askerliği bekliyolar evliliğe tahmini 2 bucuk seneleri var
semiramis-2 yıllık ilişkileri var kendisi 21 sevgilisi 24 yasında evlilik için daha iyi bi iş bulmayı bekliyolar evliliğe tahmini 3 sene var
Asinaz-15 aylık bir ilişkisi var aşkıyla maddi olanakların düzelmesini bekliyolar ikiside 88 doğumlu evlenmelerine tahminen 2 yıl varr
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar

maşallah nazar değmesinnnn hiçbirimizee :nazar::nazar::nazar:
atractive arkadasımız bu topikte ilk adımlarını atacak olanları tahmin edip sırayla listesini yaptı bakalım bu liste değişecek mi kimler ilk adımlarını atacaklar merakla bekliyoruzz :KK1:
1)sedulu
2)ammavelakin
3)hürremland
4)anzer
5)sedef
6)bugu
7)semiramis
8)gwen
9)berceste
10)puffiness
11)atractive
12)düş

Son düzenleme:
Bizde neredeyse 4 yıldır tanışıyoruz ilişkimizde de 2,5 yılı geride bıraktık. Henüz söz, nişan yok. Zaten ben üniversite bir o ikinci sınıfta okulumuzun bitmesi gerek hayırlısı bizde o günleri görürüz inşallah :)

Son düzenleme:
Bizde neredeyse 4 yıldır tanışıyoruz ilişkimizde de 2,5 yılı geride bıraktık. Henüz söz, nişan yok. Zaten ben üniversite bir o ikinci sınıfta okulumuzun bitmesi gerek hayırlısı bizde o günleri görürüz inşallah :)
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki parmağımda onun yüzüğünü taşımayı..Herşeyin bi zamanı var heralde.Topiğe katılım olur umarım ya :KK14:

7 sene oldu beklemedeyiz hala soz nisan olmadı dusunuyoruz onumuzdeki aylarda bakalım:KK16:
Ay maşallah 7 sene dile kolay bu gidişle bizimde olacak gerçi :KK1: ne güzel sizin belli bi tarihiniz var inş burda paylaşırız sözlendik nişanlandık diye :13:

topiğin hemen dikkatimi çekti :) 3 buçuk senelik ilişkim var, aynen benimki de kısa dönem yaptı ocakta askerden geldi. ben zaten çalışıyorum ama onun iyi güzel bir işi olması lazım, para biriktirmek lazım. eylül ayına felan belki isteme olur ama şuan için önümüzü göremiyoruz. herkesin hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki parmağımda onun yüzüğünü taşımayı..Herşeyin bi zamanı var heralde.Topiğe katılım olur umarım ya :KK14:

Aynı şekilde canım bende istiyorum ama gerekli koşulları sağlamamız açısından beklemek şart malesef :KK43: Olur ya eminim bizim gibi sevdiceğiyle ilişkisini ciddi boyutlara taşımayı bekleyen çoktur :))

bazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorum :KK53: sinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:

Son düzenleme:
topiğin hemen dikkatimi çekti :) 3 buçuk senelik ilişkim var, aynen benimki de kısa dönem yaptı ocakta askerden geldi. ben zaten çalışıyorum ama onun iyi güzel bir işi olması lazım, para biriktirmek lazım. eylül ayına felan belki isteme olur ama şuan için önümüzü göremiyoruz. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
ortak yönlerimiz varmış baya :nazar: haklısın valla kolay değil bu devirde evlilik..Gerçi ben bu konuda ısrarcıyım bana göre bi şekilde idare edilir ama sevgilim iyi bi işim olmadan seninle evlenirsem iyi bakamazsam günahına girmiş olurum diyo.. bekliyorum bende bakalım :KK59:

Aynı şekilde canım bende istiyorum ama gerekli koşulları sağlamamız açısından beklemek şart malesef :KK43: Olur ya eminim bizim gibi sevdiceğiyle ilişkisini ciddi boyutlara taşımayı bekleyen çoktur :))
Eminim birsürü kişi vardır bizim gibi görüp geleceklerdir onlarda :KK3:

sorma yaa bi arkadaşım 1 ayda sözlendi 1 senede nişanlandı gerçi gerisi gelmedi o ayrı tabi :nazar:

orasıda var tabi onemli olan devam etmesi ama ne biliyim valla bazen bakıyorum iste 1 sene 1.5 sene oldu uzatmıycaz artık diyorlar onlara cok uzun gibi geliyor:KK1: banada soruyorlar kac sene oldu diye 7 deyince hala soz nisan yokmu deyince kotu oluyorum :KK50:

orasıda var tabi onemli olan devam etmesi ama ne biliyim valla bazen bakıyorum iste 1 sene 1.5 sene oldu uzatmıycaz artık diyorlar onlara cok uzun gibi geliyor:KK1: banada soruyorlar kac sene oldu diye 7 deyince hala soz nisan yokmu deyince kotu oluyorum :KK50:
Hemde nasıl kötü oluyo insan yaa bana o arkadaşımın annesi bu yaz nişanı yaparız artık diyo diyorum şuan hazır değiliz sevgilimin iyi bi iş bulması lazım ohooo çok bekleriz diyo çok sinir bozucu :2:

ortak yönlerimiz varmış baya :nazar: haklısın valla kolay değil bu devirde evlilik..Gerçi ben bu konuda ısrarcıyım bana göre bi şekilde idare edilir ama sevgilim iyi bi işim olmadan seninle evlenirsem iyi bakamazsam günahına girmiş olurum diyo.. bekliyorum bende bakalım :KK59:

evet erkekler kafa olarak maddi açıdan rahat olmak istiyorlar sanırım bu konuda, e tabii ki iyi işi iyi maaşı kim istemez ama şartlar az çok uygun olunca uzatmamak gerekir aslında ama ben de seninle aynı durumdayım. bakarsın seneye kalır, hatta büyük ihtimalle :)

evet erkekler kafa olarak maddi açıdan rahat olmak istiyorlar sanırım bu konuda, e tabii ki iyi işi iyi maaşı kim istemez ama şartlar az çok uygun olunca uzatmamak gerekir aslında ama ben de seninle aynı durumdayım. bakarsın seneye kalır, hatta büyük ihtimalle :)
evet canım erkekler mantık olarakta bakmaya çalışıyolar bu iyi bişey aslında ama bizde bi an önce sevdiğimizde uyuyup uyanmak istiyoruzz :KK1:

Koskoca kulüpte sadece 4-5 kişi mi var uzun süreli ilişkisi olann :KK14:

Merhaba kızlarrr katılım yok ve bu beni üzüyo eminim bu kadarcık değildir bizim gibi olan :KK50:

X