Uzun süreli ilişkiden çıkmış olan erkek?

şimdi başıma gelmemiş olsa hıç bulaşma seni yara bandı olarak görecek derdım amaaaa......
esımle tanıştıgımda 4 yıllık ilişkisi bitelı 3 ay olmuştu."tamam dedım o kız vardır aklında onu sveıyorur hala , onu unutmak ıcın cıkıyodur vs vs" gunlerce kurdum ama esım bana oyle bır aşk yasattıkı...bırgun olsun aa bak sımdı onu dusundu demedım ....ne hıssettırdı ne bırşey....benı sevdıgını hıssettırdı sadece....mesela faceboktan kımlerın arandıgının görundugunu bılmıyordu şifresı bende vardı baktım bı kere bıle aramamış ayrı oldugu 3 aylık dönemde bıle....demekkı hakketen silmiş gitmiş....
bız kadınlar gıbı degıl erkekler galıba....bız yaşananların izini kolay kolay silemiyoruz
bu arada bence şans ver ama mutlaka ılk adımı o atmalı.....yaşamadan bılemezsın

uzun ilişkiden çıkan erkek istisnalari olmakla birlikte flört pesindedir
bir erkek 8 yılını biriyle gecirdiyse sevmistir gerçekten

Aşık demiyorum zaten ben veya seviyordur ama hani farklı bir şey Hep Akla gelmesi merak etmek... bir insanı sahiplendikten sonra sevmesen de ne bileyim anlatamiyorum bi duygu var işte o oluyor

Evlenip ayrilinca olmuyor veya bana öyle geliyor neden bilmiyorum bunlar sınırlı çevremde ve kendimde gozlemlediklerim

biri çıkıp istisna bir şey söyler itiraz edemem

Uzun ilişki erkeği tehlikelidir uzak durmakta fayda var flört peşindedir konu sahibini çok az taniyorum ama sevdiğim bir üye uzulmesini hiç istemem =))

sizin karsiniza da inşallah "kkızlar seven erkek çok seviyormus, kadinlarin sevgisi yanında hiçbir şeymiş" yorumları yaptiracak hayırlı insan çıkar

Hiç o kadar uzun süreli bi ilişkim olmadı ne hissedilir o alışkanlıktan ne zaman ne şekilde kurtulunur hicbi bilgim yok :))

Güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım tez zamanda gerçekleşir :))

şimdi başıma gelmemiş olsa hıç bulaşma seni yara bandı olarak görecek derdım amaaaa......
esımle tanıştıgımda 4 yıllık ilişkisi bitelı 3 ay olmuştu."tamam dedım o kız vardır aklında onu sveıyorur hala , onu unutmak ıcın cıkıyodur vs vs" gunlerce kurdum ama esım bana oyle bır aşk yasattıkı...bırgun olsun aa bak sımdı onu dusundu demedım ....ne hıssettırdı ne bırşey....benı sevdıgını hıssettırdı sadece....mesela faceboktan kımlerın arandıgının görundugunu bılmıyordu şifresı bende vardı baktım bı kere bıle aramamış ayrı oldugu 3 aylık dönemde bıle....demekkı hakketen silmiş gitmiş....
bız kadınlar gıbı degıl erkekler galıba....bız yaşananların izini kolay kolay silemiyoruz
bu arada bence şans ver ama mutlaka ılk adımı o atmalı.....yaşamadan bılemezsın

Ayyy cok güzel ya çok içten ifade etmişsin

aşkıniz hep bu şekilde sürsün çok çok değerli duygular bunlar herkese yaşamak kısmet olmuyor ne yazıkki

o çok net bir tavırla olmasa da birçok kez adım attı

Mesela en son yine topluca çıktığımız bi akşam bence birgün başbaşa ikimiz çıkalim dedi

bende böyle topluca daha eğlenceli bence dedim sırf o korkumdan kaçıyorum ışte çok hoslanmama rağmen

Ayyy cok güzel ya çok içten ifade etmişsin

aşkıniz hep bu şekilde sürsün çok çok değerli duygular bunlar herkese yaşamak kısmet olmuyor ne yazıkki

o çok net bir tavırla olmasa da birçok kez adım attı

Mesela en son yine topluca çıktığımız bi akşam bence birgün başbaşa ikimiz çıkalim dedi

bende böyle topluca daha eğlenceli bence dedim sırf o korkumdan kaçıyorum ışte çok hoslanmama rağmen

yasamadan bılemezsın...ben san ver derım. ne kaybedersın kı....bırde hep cevreme baktıgımda erkeklerın boyle yorucu ılışkıden çıktıktan sonra aşık oldukları kızla fazla uzatmayıp evlendıklerını göruyorum...hayırlısı dıyelım

Evet ışte güzel örnekler olduğu gibi böyle örneklerde var :))

Bende bu tarz bişey yaşamaktan korkuyorum malesef
korkmanın çaresi yok hayatında hiç ilişki yaşamamış adamlada bir yola başlasan yaşıyacağın neyse onu yaşarsın :) Hayat plan yaparak yürümüyor dene gitsin ben yaşadımda noldu tecrübe oldu şimdi evliyim bebişimi bekliyorum kocamı seviyorum hayatamı küscektim öyle adam için :) yaşa dene gör inşallah mutlu olursun

Şu sıralar hoşlandığım biri var

Aynı kurumda çalışıyoruz

iş icabı seminerler olsun eğitimler olsun çok bir araya geldik ortak arkadaşlarımızla falan topluca buluştuk sık sık

gün içinde sürekli görüşüyoruz haftasonları falan bir araya geliyoruz yaşadığımız şehirler 1.5 saat lik mesafede

Aramızda adı konmuş birşey yok henüz ama hani ilişki öncesi ne olduğun belli olmayan durum vardır ya sürekli görüşürsün cilveler imalar falan havada uçuşur hani tam o devredeyiz işte

Ben o imaları bakışları falan görmezlikten geliyorum kendimi geri çekiyorum açıkçası bi koyveremedim kendimi

Sebebi ise 8 yıllık ilişkisinin aralık ayında bitmiş olması yani açıkçası beni yara bandı olarak kullanmak istiyo olabilir diye düşünüyorum bu yüzden çok kasıyorum engelliyorum kendimi ona karşı

aranızda böyle bir olayı tecrübe etmiş olan var mı ? izlediğim yol doğru mu ? ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bir karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum =)

iş yerindeyim karışık yazmış olabilirim kafamı tam toplayamadım biraz ses var burada kusura bakmayın şimdiden ,umarım anlaşılmıştır

tehlikeli olduğunu düşünüyoum zia eski sevgili konuları çok duyuyrum etaftan ama yinede yaşanmazdan bilinmez bazı şeyler

Ben zannetmiyorum onca yili silebilecegine.
belki simdi bikti, yenilik pesinde. ama zamanla
dank ettigi vakit pismanlik yasar, biyerlerinde o hüzün
bitmez.
bi arkadasim 6 yil beraberlik yasadi, cocuk zamanla bikti,
bitirdi iliskiyi. zaman sonra evlendi. simdi okadar mutsuzki, karisida öyle.
cünkü Cok geh anladi, artik dönüsün olmadigini.

istisnalar vardir mutlaka, yinede dikkatli ol derim

Evlilikle sevgililik bu noktada çok ayrılıyor

15 senelik evlilikten ayrilirsin yarım kalmislik yok

Ama 15 senelik sevgili bilmiyorum ya

Ki erkekler inanin çok komplike olabiliyorlar aşık oldukları zaman

Kadinlardan daha zor oluyor seven bir erkeğin unutmasi
Aynen katılıyorum defnecim sana. Hatta bir örneği yanımda kitap okuyor :)) ilk ilişkisi 5 yılmış, ayrıldıktan sonra hemen birini buluyor (ki bence tamamen yarabandı olayı ) onla da 6 sene civarı birlikte oluyor nişanlanıyor eşim. Bir konuşmasında şunu duydum, yea 2. 1. Kadar değerli değldi bittiğinde hiç üzülmedim dedi. Zamanla sevmişmiş yoksa 6 sene birlikte olamazmış zaten. kadın hakkında böyle konuşmaya hakkın yok ne demek 1. Daha değerliydi, gidip onla olsaydın yapışsaydın paçalarına salya sümük ağlasaydın diye çıkışmıştım. Hoşuma gitmemişti bu tavrı yine sinir oldum bak. O zaman arkadaştık. şimdi senin için ölürüm ayrılırsan yaşayamam dediğinde, ölmezsin merak etme en fazla 1 ayını bulur başka bir kadınla olman diyorum pısıp oturuyor yerine :KK70: Kadınlar daha aklı başında oluyor bu konularda. erkek için ölüp bitiyormuş gibi davranmıyor en azından, bir uzaklık oluyor ne bileyim fark edilen durumları oluyor. Adam bak ya ilk 1 sene diğerini unutmak için birlikte olmuş sonra sevmiş. Sevdim dediği de alışkanlık deilse benim adım maviselen değil :p

Aynen katılıyorum defnecim sana. Hatta bir örneği yanımda kitap okuyor :)) ilk ilişkisi 5 yılmış, ayrıldıktan sonra hemen birini buluyor (ki bence tamamen yarabandı olayı ) onla da 6 sene civarı birlikte oluyor nişanlanıyor eşim. Bir konuşmasında şunu duydum, yea 2. 1. Kadar değerli değldi bittiğinde hiç üzülmedim dedi. Zamanla sevmişmiş yoksa 6 sene birlikte olamazmış zaten. kadın hakkında böyle konuşmaya hakkın yok ne demek 1. Daha değerliydi, gidip onla olsaydın yapışsaydın paçalarına salya sümük ağlasaydın diye çıkışmıştım. Hoşuma gitmemişti bu tavrı yine sinir oldum bak. O zaman arkadaştık. şimdi senin için ölürüm ayrılırsan yaşayamam dediğinde, ölmezsin merak etme en fazla 1 ayını bulur başka bir kadınla olman diyorum pısıp oturuyor yerine :KK70: Kadınlar daha aklı başında oluyor bu konularda. erkek için ölüp bitiyormuş gibi davranmıyor en azından, bir uzaklık oluyor ne bileyim fark edilen durumları oluyor. Adam bak ya ilk 1 sene diğerini unutmak için birlikte olmuş sonra sevmiş. Sevdim dediği de alışkanlık deilse benim adım maviselen değil :p
enisteye çok selam söyle iyi demiş =))
bence de öyle ama ya
bir de ben uzun ilişkiden çıkan insanlarla hemen beraber olan insanları sevmiyorum

Kendimi diğer kızın yerine koyuyorum

ben terkedilmistim eski sevgilim hemen birini buldu o aralar annemin de babam eski sevgilisiyle ayrıldiktan hemen sonra konuşmaya basladigini öğrendim

Abartmiyorum 1 ay konusmadim =)) babana neden kizmadin diyenlere diyecek bir şeyim yok ataerkil toplumun kölesi olmusum işte =))

bir de 4 senelik ilişki üniversite yillarindaysa çok bir şey ifade etmiyor

Yani üniversitede zaten ortalama bu şekilde ilk sene bi kaç yanlış deneme olur sonra düzenli ilişkiye başlanır

Uzun saymıyorum ben onu veya çok sevgi gostergesi

Seni çok öpüyorum maviselenn hep mutlu olun

X