- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Bırının sana da bekar oldugunu hatırlatması lazım ozgurlestık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırının sana da bekar oldugunu hatırlatması lazım ozgurlestık.
Allah razı olsun şimdiye kadar evliyim zannediyodum. TeşekkürlerBen duz insanım okudugum ve gordugume inanırım. Bekar insanlar bekara karı Bosamak kolay tabii dedıgınde, sende bekarsın dıye hatırlatmak görevim.
O bir atasözü. Yani her ortama göre çekebilirsiniz. Evliyim demedim atasözü olarak lütfen düşünün. Alla alla
Degılsın.. Bugun benı yaratan Allah ıcın sana dogruyu gosterdım. Rahatca sahur yapıp, sabaha uyanabilirim.Allah razı olsun şimdiye kadar evliyim zannediyodum. Teşekkürler
Madem beni çok seviyor herhalde dedin barıştın niye aldatmaya kalkiyon o zaman.ZAöp
Evet daha önce hiç oyle seyler yapmamıştı. Maddi manevi saçma lafın gelişi.
Eğer evli olsaydık. Benim yaşadığım şeylerle yüklü bir tazminat alırdım.Neden illede evlilik diye dusundugumu konunuzu okuyunca bir kez daha anladim.Ayni evde yasiyorsunuz hersey ortak.Baskasindan etkilenip,erkek arkadasinizi,ortak herseyi bir kalemde birakabilirsiniz.Cunku evli degilsiniz.Erkek arkadasiniz hic bir hak iddia edemez.Bu erkek arkadasiniza degil de size yapilsaydi,yediginiz kazigi unutmak icin terapiden terapiye giderdiniz.Sevgili olunca hersey biraz daha kolay onun icin cok sey yapmayin,ayrilin!
Canım birlikte yaşamak tercihtir. Evlilik de tercihtir. Her ikisini de hayatının belli zamanlarında tercih etmiş de olabilirsin. Birlikte yaşamak ya da evlenmek gibi bir kıyaslama yapmak doğru değil.Neden illede evlilik diye dusundugumu konunuzu okuyunca bir kez daha anladim.Ayni evde yasiyorsunuz hersey ortak.Baskasindan etkilenip,erkek arkadasinizi,ortak herseyi bir kalemde birakabilirsiniz.Cunku evli degilsiniz.Erkek arkadasiniz hic bir hak iddia edemez.Bu erkek arkadasiniza degil de size yapilsaydi,yediginiz kazigi unutmak icin terapiden terapiye giderdiniz.Sevgili olunca hersey biraz daha kolay onun icin cok sey yapmayin,ayrilin!
Seninki şuan uckur peşinde koşmak adamlarda onun vajinası güzeldi diye aldatmiyor. Evde mutlu değildim o beni mutlu ediyor diye aldatıyor. Sen kendine önce itiraf et sonra gel bizi yargila.kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
Burda erkeklerin neler yaptıgını okuyoruz, bekarlar evlenmekten korkuyorum diyor, evliler ruyama gırdı konular kocam aldatıyordu ruyamda diyor.kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
Evet ister. Madem sevilmiyosun bırak o zaman o dalı.kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
Drama Queen sen misin? Millet çocuğuna zor nafaka alıyor. Sen hala duygusal yıpranmışliktan tazminat diyorsun. O emsal kararlar bir elin parmağını geçmez. Bu arada o da bu durumu öğrenince senden tazminat talep edebilirdi evli olsaydinEğer evli olsaydık. Benim yaşadığım şeylerle yüklü bir tazminat alırdım.
Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)Burda erkeklerin neler yaptıgını okuyoruz, bekarlar evlenmekten korkuyorum diyor, evliler ruyama gırdı konular kocam aldatıyordu ruyamda diyor.
Sonra biz o aldatan erkeklere lanet okuyoruz.
Lanet okunan bırı olmak istemezsin bence Ozgurlestik.
Erkek arkadasın ogrense ihanet der, konustugun cocuk ogrense sana guvenı varsa sıfırlanır. Her turlu kaybedenin farkında mısın?
İlgiye bende açım, az once yavrusu cıkan kaktusumu optum sevıncten bos bulunup dudagım sıstı dikeni cıkarıcak ınsan yok.
Surdum kremi bekliyorum oyle.
Bosver sen yanı, ayrıl sevgilinden once.
Sonra ıstedıgını yap.
Ama oyle gorunen dikenleri yoktu, meger varmıs. Kaktus optum dıyınce gerızekalı gibi gozukmek istemem, gorunen dikeni yoktu ustunde.Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)
Ben once erkek arkadasımla konusiyim inanın ona anlatsam daha iyi olurdu. Çok negatifsiniz.
Empatiyi çoktan yapıp da az önceki yorumumu yazmıştım ben. Ama ne yapacağımı yazayım; sevgilimden kesinlikle ve en kısa zamanda ( mesela yarın, haydi en geç bir sonraki gün) ayrılırdım. Sonra bir iki gün kafamı toplamaya çalışırdım. Kendimi manevi olarak hazır hissettiğim anda diğeriyle konuşmaya başlardım. Onunla da sevgili olursak olurdu olmazsa da zorlamazdım. Ama sen bunu yapmak istemiyorsun değil mi?kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
En iyisi. Belki o daha pozitif bakar. Olsun canım zaten bende seni epeydir ihmal ediyordum arada olur öyle falan der.Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)
Ben once erkek arkadasımla konusiyim inanın ona anlatsam daha iyi olurdu. Çok negatifsiniz.
Anlat anlat burda yazdığın gibi anlat sonra bize de söyle lütfen tepkisini.Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)