Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ZAöp
Evet daha önce hiç oyle seyler yapmamıştı. Maddi manevi saçma lafın gelişi.
Madem beni çok seviyor herhalde dedin barıştın niye aldatmaya kalkiyon o zaman. 😂
Yav hadi canım aldatmak ve bu heyecanı yaşamak istiyor de vallahi bu kadar linc yemezsin. Böyle kılıf buldukca komik oluyor:KK53:

Offf offd yaş kaç aynı zevklere sahip olunca ruh eşi olunmuyor
Kızı olması 12 yaş fark olması bunlar baştan Belli olan şeylerdi

aynı zevkleri paylaştığınız insan arkadaşınızda olabilirdi
Ama bence zaten sizin için kendi ilişkiniz bitmiş ondan dolayı arkadaş olarak değil de diğer türlü ilgileniyorsunuz

Ki ayıp etmezsini canımm ne ayıbı aaaa hatta der ki parmak seç kendimi gıdıklayayım da güleyim der

Neden illede evlilik diye dusundugumu konunuzu okuyunca bir kez daha anladim.Ayni evde yasiyorsunuz hersey ortak.Baskasindan etkilenip,erkek arkadasinizi,ortak herseyi bir kalemde birakabilirsiniz.Cunku evli degilsiniz.Erkek arkadasiniz hic bir hak iddia edemez.Bu erkek arkadasiniza degil de size yapilsaydi,yediginiz kazigi unutmak icin terapiden terapiye giderdiniz.Sevgili olunca hersey biraz daha kolay onun icin cok sey yapmayin,ayrilin!

kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.

Neden illede evlilik diye dusundugumu konunuzu okuyunca bir kez daha anladim.Ayni evde yasiyorsunuz hersey ortak.Baskasindan etkilenip,erkek arkadasinizi,ortak herseyi bir kalemde birakabilirsiniz.Cunku evli degilsiniz.Erkek arkadasiniz hic bir hak iddia edemez.Bu erkek arkadasiniza degil de size yapilsaydi,yediginiz kazigi unutmak icin terapiden terapiye giderdiniz.Sevgili olunca hersey biraz daha kolay onun icin cok sey yapmayin,ayrilin!
Eğer evli olsaydık. Benim yaşadığım şeylerle yüklü bir tazminat alırdım.

Canım birlikte yaşamak tercihtir. Evlilik de tercihtir. Her ikisini de hayatının belli zamanlarında tercih etmiş de olabilirsin. Birlikte yaşamak ya da evlenmek gibi bir kıyaslama yapmak doğru değil.
Ben birlikte yaşadım senelerce sonra evlendim. Bana sorsan şimdi, birlikte yaşıyorken terk edilince mi koyar, evliyken mi diye.. Evliykeni seçerim. Tüm sülaleye açıkla dur artık adam beni terk etti diye

kızlar surda yaşadığım çelişkiyi açık yüreklilikle paylastım. Keşke sizde makyajlı kınama sözleri yerine empati yapsaydınız. Ben bir kadınım ve ilgi her zaman üst sırada olucaktır. Biz erkek gibi uckur peşine düşmüyoruz duygusal açığımız olursa kayıyoruz. Saçma yani burda gelip ay aldatıyosun ah ihanet. Burda okuyoruz erkeklerin neler yaptığını. Erkek beyni Kadın beyni farklı. Her kadın istisnasız her kadın sevildiğini duymak ister sevdiği insandan. Heyecanlanmak ister. Kendinize itiraf edin önce.
Seninki şuan uckur peşinde koşmak adamlarda onun vajinası güzeldi diye aldatmiyor. Evde mutlu değildim o beni mutlu ediyor diye aldatıyor. Sen kendine önce itiraf et sonra gel bizi yargila.

Kimse aksini iddia etmedi herkes sevilmek sevmek ister
Sevgilin bunu karşılayamıyor ayrıl dedik
Zaten biz bunu savunuyoruz ayrıl yani nesi anlaşılmıyor
İki iliskiyi aynı anda yurutunce de aldatma sayılıyor cinsiyet fark etmeksizin

Burda erkeklerin neler yaptıgını okuyoruz, bekarlar evlenmekten korkuyorum diyor, evliler ruyama gırdı konular kocam aldatıyordu ruyamda diyor.

Sonra biz o aldatan erkeklere lanet okuyoruz.
Lanet okunan bırı olmak istemezsin bence Ozgurlestik.
Erkek arkadasın ogrense ihanet der, konustugun cocuk ogrense sana guvenı varsa sıfırlanır. Her turlu kaybedensin farkında mısın?

İlgiye bende açım, az once yavrusu cıkan kaktusumu optum sevıncten bos bulunup dudagım sıstı dikeni cıkarıcak ınsan yok.
Surdum kremi bekliyorum oyle.

Bosver sen yanı, ayrıl sevgilinden once.
Sonra ıstedıgını yap.

Evet ister. Madem sevilmiyosun bırak o zaman o dalı.
Yenisini sonra tutarsın.
Kendimize itiraf edecekmişiz, biz ne istediğimizi de biliyoruz, kendimize saygımız da yüksek.

Eğer evli olsaydık. Benim yaşadığım şeylerle yüklü bir tazminat alırdım.
Drama Queen sen misin? Millet çocuğuna zor nafaka alıyor. Sen hala duygusal yıpranmışliktan tazminat diyorsun. O emsal kararlar bir elin parmağını geçmez. Bu arada o da bu durumu öğrenince senden tazminat talep edebilirdi evli olsaydin😂

Burda erkeklerin neler yaptıgını okuyoruz, bekarlar evlenmekten korkuyorum diyor, evliler ruyama gırdı konular kocam aldatıyordu ruyamda diyor.

Sonra biz o aldatan erkeklere lanet okuyoruz.
Lanet okunan bırı olmak istemezsin bence Ozgurlestik.
Erkek arkadasın ogrense ihanet der, konustugun cocuk ogrense sana guvenı varsa sıfırlanır. Her turlu kaybedenin farkında mısın?

İlgiye bende açım, az once yavrusu cıkan kaktusumu optum sevıncten bos bulunup dudagım sıstı dikeni cıkarıcak ınsan yok.
Surdum kremi bekliyorum oyle.

Bosver sen yanı, ayrıl sevgilinden once.
Sonra ıstedıgını yap.
Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)
Ben once erkek arkadasımla konusiyim inanın ona anlatsam daha iyi olurdu. Çok negatifsiniz.

Yaa çok tatlısınız kaktüs öpmek :)
Ben once erkek arkadasımla konusiyim inanın ona anlatsam daha iyi olurdu. Çok negatifsiniz.
Ama oyle gorunen dikenleri yoktu, meger varmıs. Kaktus optum dıyınce gerızekalı gibi gozukmek istemem, gorunen dikeni yoktu ustunde.
Konus yuk gıtsın ustunden. Sen iyi bırıne benziyorsun neden kotu olasın ki, sonra kendinden nefret edersin. Deger mı ıkı ılgı ıcın? Degmez.

Empatiyi çoktan yapıp da az önceki yorumumu yazmıştım ben. Ama ne yapacağımı yazayım; sevgilimden kesinlikle ve en kısa zamanda ( mesela yarın, haydi en geç bir sonraki gün) ayrılırdım. Sonra bir iki gün kafamı toplamaya çalışırdım. Kendimi manevi olarak hazır hissettiğim anda diğeriyle konuşmaya başlardım. Onunla da sevgili olursak olurdu olmazsa da zorlamazdım. Ama sen bunu yapmak istemiyorsun değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X