Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman uzun süreli monotonlasan evliliklerde de taraflar onları heyecanlandıran insanlarla görüşebilir, muhabbet edebilir, yüzünde kocaman gülümseme ile.

Basbaya aldatmayı kendinize şirin gösteriyorsunuz. Ama aldatma olayına başlamışsınız bile. Erkek arkadaşınızın yüzünü güldüren biri ile güzel sohbetler edip "ruh eşim" dediğini düşünün.

Gerçekten enteresan bir kafa sizinki, tertemiz.

Bi insan ömür boyu birinin yüzünü güldüremez ki..bunu siz de başkası için yapamazsınız.öyle değil mi?ortada ciddi ve onur kırıcı bi sebep olsaydı şayet Haklısınız derdim.siz sevgilinizden sıkılmışsınız ,tüketmişsiniz ...ondan ayrılsanız aynı duyguları,bıkkınlığı başka bir erkekte de yaşayacağınızı düşündüm nedense.
Onur kırıcı şeyler de yaşadım çok detay yazamadım. Tanır biri diye. Herşeyi sineye çektim ben

Açık konuşmak gerekirse şuan konuştuğum bey bana sorsa hayatında biri varmı diye dogruyu söylerim. Aldatma olayına girmeden ayrılırım. Ben sanırım once dalı tutup diğerini oyle Bırakmak istiyorum.
Bu arada şuan konuştuğunuz bey olsam, suanki durumunuzdan dolayı size güvenmez ve iletişimimi keserdim. Aldatma olayına girmişsiniz çünkü.

Açık konuşmak gerekirse şuan konuştuğum bey bana sorsa hayatında biri varmı diye dogruyu söylerim. Aldatma olayına girmeden ayrılırım. Ben sanırım once dalı tutup diğerini oyle Bırakmak istiyorum.
Bu dediğiniz aldatma değil mi şimdi?
Ben önce sevgili yapayım da sonra karıyı boşarım diyen zamparalardan farkınız var mı?

O zaman uzun süreli monotonlasan evliliklerde de taraflar onları heyecanlandıran insanlarla görüşebilir, muhabbet edebilir, yüzünde kocaman gülümseme ile.

Basbaya aldatmayı kendinize şirin gösteriyorsunuz. Ama aldatma olayına başlamışsınız bile. Erkek arkadaşınızın yüzünü güldüren biri ile güzel sohbetler edip "ruh eşim" dediğini düşünün.

Gerçekten enteresan bir kafa sizinki, tertemiz.
Daha önce onun telefonda birisiyle böyle konuştuğunu gormustum. Ve ötesi. Çok kriz yaşadık. Ayrıldık. Sonra affettirdi kendini bi şekilde. Detay yazamıyorum :KK43: psikolojik olarak bana yaptığını mı ona hissetirmeden yaşıyorum diyorum. bu bana gerçekten iyi geldi ama burda eğer oyle bi düşünce varsa. Konuştuğum kişiye çok büyük ayıp. Yani her iki ucu b. Değnek. Ayrıl diyenler ayrıldığımda kötü şeyler yaşadık barışmak İçin çok saçma şeyler yaptı. O çabası da haa demekki beni çok seviyor. Demiştim. Ayy keşke biri anlasa beni

Siz baya baya emekli çiftlere bağlamışsınız. Daha evlenmemişsiniz bile yahu. Seni sevdiğini soylemiyorsa, içini kıpır kıpır ettirmiyorsa neden devam ediyorsunuz ki ilişkiye. Ama sevgilinizle ayrilmadan diger çocukla telefonda vs görüşürsenizde ilişkinize büyük ayıp etmiş olursunuz. Herseyin bir yeri sırası var. Sevgilinizin size böyle yaptığını düşünün, nasil hissedersiniz?

Buarada sizde artık aşk gitmiş yerine alışkanlık gelmiş

Yok ben evliyim sevgilim dedin ya mutlu değilsen ayrıl konuş sevgilinle ilişkide mutlu değilim de yani yapacağın şey aldatmak oluyor biliyorsun değilmi
Yok o kurmuş kafaya. Sahip olduğu düzenden çıkmasında yinede cilek yesin ama erik tadi alsın 😂 neymiş efendim bekara kari bosamak kolaymış. Ayri evde ne evli gibi yasamasi zaten. Hayır birde evli olup bunu yapsa daha büyük midesizlik olacak farkinda değil. İnsanın adı bile çıkar cevresinde duyulsa.evliyken. 10 yıl sevgililik yapti diye göbeği bir kesildi saniyor herhalde 😂
Evet evli insan ya da seven sevgili ayrılmakta tabiki zorluk yasarda zaten aldatmaya meyletmis bu arkadas hala neyin tantanasini yapıyor 😂

Daha önce onun telefonda birisiyle böyle konuştuğunu gormustum. Ve ötesi. Çok kriz yaşadık. Ayrıldık. Sonra affettirdi kendini bi şekilde. Detay yazamıyorum :KK43: psikolojik olarak bana yaptığını mı ona hissetirmeden yaşıyorum diyorum. bu bana gerçekten iyi geldi ama burda eğer oyle bi düşünce varsa. Konuştuğum kişiye çok büyük ayıp. Yani her iki ucu b. Değnek. Ayrıl diyenler ayrıldığımda kötü şeyler yaşadık barışmak İçin çok saçma şeyler yaptı. O çabası da haa demekki beni çok seviyor. Demiştim. Ayy keşke biri anlasa beni
Onun telefonda böyle konuştuğunu gördüğünde senin yüzünde kocaman gülümseme mi oluşmuştu?
Nedir yani? O da yaptı ama diye savunmaya geçmek. Onun yapması sorun, seninkisi sevgi pıtırcığı, heyecan. Oldu paşam.

İşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.
Bırının sana da bekar oldugunu hatırlatması lazım ozgurlestık.

Kısmen karşı taraf size benzer durumu yaşatmış. O dönem siz farketemden dürüst bir şekilde ayrılmasını tercih etmezmiydin?
Bilmiyorum ama ayrılmak için gayet geçerli bir sebep var. Başka birine ilgi duyabilecek kadar zayıflamış ilişkiniz. Siz anlaşılmak değil destek görmek istiyorsunuz ama malesef dışarıdan görünen manzara tam olarak bu. Ve objektif olursak şu durumda daha büyük yanlışa gitmeden yapılması gereken en doğru şey ayrılmak. Başka biri ile olmak için değil, kendinizi bu ilişkiden kurtarmak için ayrılın

Neyi anlayalm sevgilnzi aldatmanızı mı yoksa konuştuğunuz kişiye yaptığınız haksızlığı mı ? Hem karnım doysun ham pastam dursunla olmuyor o işler

Sen kendini anlamamışsın ki biz anlayalım. Hem diyorsun ki sevgilimle olmuyor, gönlüm öbürüne kayıyor, hem de sevgilimden ayrılamam çünkü... diye saçmalıyorsun. Böyle bir saçmaliğı kim anlayabilir söyler misin bana? Okeyy, tatlım. O zaman sana zuppar bir çözüm. Sevgilinden ayrılma, diğeriyle de flörtleş hatta işi ilerletip sevgili ol. 2 sevgilin olsun. Eldekinden de daldakinden de olma böylece. Konu kilit. Sorun morun yok artık.

Sen kendini anlamamışsın ki biz anlayalım. Hem diyorsun ki sevgilimle olmuyor, gönlüm öbürüne kayıyor, hem de sevgilimden ayrılamam çünkü... diye saçmalıyorsun. Böyle bir saçmaliğı kim anlayabilir söyler misin bana? Okeyy, tatlım. O zaman sana zuppar bir çözüm. Sevgilinden ayrılma, diğeriyle de flörtleş hatta işi ilerletip sevgili ol. 2 sevgilin olsun. Eldekinden de daldakinden de olma böylece. Konu kilit. Sorun morun yok artık.
Ooh teşekkürler hemen uyguluyorum :))

Barışmak için çok saçma şeyler yapan biri nasıl cabalamis oluyor? Olsa olsa sacmalamis olur.
Sizde bı insan bu kadar sacmayalayamaz ha beni seviyor o zaman mi dediniz??

O bir atasözü. Yani her ortama göre çekebilirsiniz. Evliyim demedim atasözü olarak lütfen düşünün. Alla alla
Ben duz insanım okudugum ve gordugume inanırım. Bekar insanlar bekara karı Bosamak kolay tabii dedıgınde, sende bekarsın dıye hatırlatmak görevim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X