ben de uzun süredir kullanıyor saç düzleştiricisi
önceden braun kullanıyordum şimdi rowenta respect
bazen sık kullansam da genelde haftada bir düzleştiriyorum saçlarımı ama ne zaman kuaföre gitsem ,kırıklarımı aldırmak için,saçlarımın ne kadar sağlıksız olduğunu söylüyor.
tamam saça zarar veriyodur ama kuaförün dedikleri de benim çok moralimi bozuyo
o yüzden saçı düzleştiriciden dolayı fazla kırılmış birileri ve bunu düzeltebilecek önerileri var mı ?
ben ilk kez gittiğim 2 kuaföre önce saçımın nasıl olduğunu sordum sonra düzleştirici kullandığımı söylüyorum inanamıyorlar... yanniiii şunu söylemek istiyorum;nedense kuaförler şiddetle reddediyorlar düzleştiriciyi fön çektirmek varken,bence asıl fön kurutup kırıyor saçı...ama çok sık yapmıyorum zaten bazen 10 gün geçiyo yani bakımını yaptıktan sonra ben hiç bi sorun yaşamıyorum son derece sağlıklı saçlarım tam 7 ay oldu saçımı kestireli uçlarından hala kırık yok bu ara kahküllerimde gördüm bikaç kırık o kadar....
bakım olarak n yapıorsun ??
benim hep YANDI kestirdim cok kötü saçlarım ......... bi daha kestircem yoksa ben bu saçlarla deliolurum :'(uzaması daha kolay yanması gecene kadar krem ii gelir dediler hiç bi fayda yok badem yağı zeytin yağı yumurta yptım ilkyapım için sonuç yok bi kaçkere yıpıcam farklı bakımlar yapıcam amaaa!....! ''KESTİRMEK EN İYİ ÇÖZÜM ''ya sac güzelliğn cercevesi bi saç insanı gercekten cok farklı yapıyor duş sonrası saçlarım güzel ama kuruyunca yanık kırıık yıpranmış off!...!.....!.....of!... yardım!...... okul var die zaten cok kısa kestiremiom okuLum olmasa dahada kısa yaparıM ama okulda kısacık saclarla cok komik görünürüm ''LÜTFEN!.....YARDIM!.....EDİİİİİİİİİİNNNNNNNNN!!!!:..''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?