• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Uzun süredir (2-3 veya daha senedir) düzleştirici kullananlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi huzellik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle düzleştiricinin kalitesi çok önemli..bende uzun yıllardır kullanıorum ama ucuz die fakir almştm saçımı mahfetti resmen onun yüzünden belime gelen saçlarımı kestirmek zorunda kaldım...2-3 aydırda philips pro salon straight 8350 aldım kırılma zarar verme gibi bişei yok çoooook memnunum özel bişide ypmıorum saçıma sadece saç kremi kullanıorum bide düzleştirdikten snra DAX sürüyorum düzlüğünü koruo:))

ben de birkaç senedir kullanıyorum bir zararını görmedim...en fazla 150 derecede yapıyorum..saçlarım çok uzun ve boyalı bu arada...:delphin:

ben de de philips salonstraigt var kodunu hatırlamıyorum yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum haftada 1 kere bazen 10 günde 1 çok sık değl yani ...hiç zararını görmedim her gidişimde soruyorum kuaförüme de yok bi sorun yani,ışıl ışl yumuşacık oluyo yapınca saçlarım kalın telli sert ve dalgalıdır normalde...bakım zaten yapıyorum,düzleştirici için herhangibirşey sürmüyorum saçıma.üstelik 200 derece de kullanıyorum..

veee benim memnuniyetimle arkadaşım da aldı,saçları boyalı ince telli ve seyrek 160 derece yapmasınarağmen yer yer yakmış saçını bi kenarda duruyor diyor,saçlada alakalı-kullanım sıklığı-marka...herkeste farklı anlıycanız:teselli:

bende phılıps kullanıorum 3 seneden beri..haftada bir kere yaapıorum. saaçlarım hiç yağlanmıor çünkü..
beni idare ediyor okadar..bazen bir ay yapmıorum..dinlensin saçlar die..kesinlikle yağ ile bakım yapıorum..10 günde bir..bir zararını görmedim..bu arada ısı ayarı 160ı kesinlikle geçmiorum..

ben de uzun süredir kullanıyor saç düzleştiricisi
önceden braun kullanıyordum şimdi rowenta respect
bazen sık kullansam da genelde haftada bir düzleştiriyorum saçlarımı ama ne zaman kuaföre gitsem ,kırıklarımı aldırmak için,saçlarımın ne kadar sağlıksız olduğunu söylüyor.
tamam saça zarar veriyodur ama kuaförün dedikleri de benim çok moralimi bozuyo
o yüzden saçı düzleştiriciden dolayı fazla kırılmış birileri ve bunu düzeltebilecek önerileri var mı ?

ben de uzun süredir kullanıyor saç düzleştiricisi
önceden braun kullanıyordum şimdi rowenta respect
bazen sık kullansam da genelde haftada bir düzleştiriyorum saçlarımı ama ne zaman kuaföre gitsem ,kırıklarımı aldırmak için,saçlarımın ne kadar sağlıksız olduğunu söylüyor.
tamam saça zarar veriyodur ama kuaförün dedikleri de benim çok moralimi bozuyo
o yüzden saçı düzleştiriciden dolayı fazla kırılmış birileri ve bunu düzeltebilecek önerileri var mı ?

ben ilk kez gittiğim 2 kuaföre önce saçımın nasıl olduğunu sordum sonra düzleştirici kullandığımı söylüyorum inanamıyorlar... yanniiii şunu söylemek istiyorum;nedense kuaförler şiddetle reddediyorlar düzleştiriciyi fön çektirmek varken,bence asıl fön kurutup kırıyor saçı...ama çok sık yapmıyorum zaten bazen 10 gün geçiyo yani bakımını yaptıktan sonra ben hiç bi sorun yaşamıyorum son derece sağlıklı saçlarım tam 7 ay oldu saçımı kestireli uçlarından hala kırık yok bu ara kahküllerimde gördüm bikaç kırık o kadar....

ben ilk kez gittiğim 2 kuaföre önce saçımın nasıl olduğunu sordum sonra düzleştirici kullandığımı söylüyorum inanamıyorlar... yanniiii şunu söylemek istiyorum;nedense kuaförler şiddetle reddediyorlar düzleştiriciyi fön çektirmek varken,bence asıl fön kurutup kırıyor saçı...ama çok sık yapmıyorum zaten bazen 10 gün geçiyo yani bakımını yaptıktan sonra ben hiç bi sorun yaşamıyorum son derece sağlıklı saçlarım tam 7 ay oldu saçımı kestireli uçlarından hala kırık yok bu ara kahküllerimde gördüm bikaç kırık o kadar....

bakım olarak n yapıorsun ??

benim hep YANDI kestirdim cok kötü saçlarım ......... bi daha kestircem yoksa ben bu saçlarla deliolurum :'(uzaması daha kolay yanması gecene kadar krem ii gelir dediler hiç bi fayda yok badem yağı zeytin yağı yumurta yptım ilkyapım için sonuç yok bi kaçkere yıpıcam farklı bakımlar yapıcam amaaa!....! ''KESTıRMEK EN ıYı ÇÖZÜM ''ya sac güzelliğn cercevesi bi saç insanı gercekten cok farklı yapıyor duş sonrası saçlarım güzel ama kuruyunca yanık kırıık yıpranmış off!...!.....!.....of!... yardım!...... okul var die zaten cok kısa kestiremiom okuLum olmasa dahada kısa yaparıM ama okulda kısacık saclarla cok komik görünürüm ''LÜTFEN!.....YARDIM!.....EDııııııııııNNNNNNNNN!!!!:..''

Son düzenleme:
bakım olarak n yapıorsun ??

bence pek bi bakım yapmıyorum ama;saçıma uygun şam.dan sonra krem kullanıyorum her seferde olamasada arada bi bakım maskesi uyguluyorum durulanmayan ...çok şükür ışıl ışıl ...kim ne yaparsa yapsın her saçın bi yapısı var bence ve dıştan yapılanlar bi derece etki yapıyor ...beslenme de çok önemli..kansızlık çeken birinin bakın mutlaka saçında sönüklük matlık dökülme vardır..yani daha biçoğu eklenebilir..önce iç sağlık dolayısıyla zaten geliyor saç-cilt-tırnak güzelliği..katılırmısın bilmem ama ben böyle düşünüyorum..

benim hep YANDI kestirdim cok kötü saçlarım ......... bi daha kestircem yoksa ben bu saçlarla deliolurum :'(uzaması daha kolay yanması gecene kadar krem ii gelir dediler hiç bi fayda yok badem yağı zeytin yağı yumurta yptım ilkyapım için sonuç yok bi kaçkere yıpıcam farklı bakımlar yapıcam amaaa!....! ''KESTİRMEK EN İYİ ÇÖZÜM ''ya sac güzelliğn cercevesi bi saç insanı gercekten cok farklı yapıyor duş sonrası saçlarım güzel ama kuruyunca yanık kırıık yıpranmış off!...!.....!.....of!... yardım!...... okul var die zaten cok kısa kestiremiom okuLum olmasa dahada kısa yaparıM ama okulda kısacık saclarla cok komik görünürüm ''LÜTFEN!.....YARDIM!.....EDİİİİİİİİİİNNNNNNNNN!!!!:..''

Tatlım gliss repair 19 bakım onarım maskesi %100 olumlu sonuç alıcaksın emin ol harika bi ürün kestirmene gerek kalmadan sağlıklı saçlara kavuşabilirsinyerimseniben

Gliss repair 19 şiddetle tavsiye ediyorum fön düzleştirici maşa etkilerini en aza indirgeyen bi ürün. her yıkamadan sonra 5 dakika bekleyip durulamanız yeterli .düzleştirmeden önce de bakım spreyini kullanablrsnz hem parfüm etksi kalır hem şekilli koruma sağlara.s.

Back