• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun sürece kalıcı ve güzel kokulu parfüm önerileriniz?

escada magnetism sütyenime bile işlemişti kokusu ki sdc 4 kez fıslatmıştım,ck eternity bileğimde 10 gün kaldı duş muş dinlemedi,versace baby doll hafif ama çok kalıcı bi parfümdür...

JOOP diye bi erkek parfümü kullandım mükemmel ve kalıcı ama fiyatı çok yüksek :/

joop adlı parfümü kuzemli almıştık erkek arkdaşına kokusu çok hoş
bileiğimze sürmüştük tester'ını banyo yaptım falan çıkmadı
kalıcı yani.d&p den almıştık.50 cc 13 tl mi neydi

Arkadaşlar ben uzun süre kalıcı , kokuusnun yayılacağı ve güzel kokan parfüm alacağımda önerileriniz nelerdir?Fiyatlarınıda yazarsanız çok sevinirim

Burberry Brit
Lancome Hypnose
Bulgari Jasmin Noir
Bulgari Pour Femme
Bunlar çok kalıcı.Jasmin ve hypnose belki ağır kaçabilir biraz.Bakmadan alma derim.

Joop homme çok kalıcı.Pembe şişede olan.Açığını bilmiyorum ama.Orijinalinden bahsediyorum.

bende onu arastırıodum buqun 125ml 88iydi neydi bi sitede bi tanesinin kokusu kalıcıydı buda kalıcıdır die düşündüm peki kokusu nasıl bi sitedede beylerden biri hacı yağ gibi ya deişte tedirgin oldum .D

bende onu arastırıodum buqun 125ml 88iydi neydi bi sitede bi tanesinin kokusu kalıcıydı buda kalıcıdır die düşündüm peki kokusu nasıl bi sitedede beylerden biri hacı yağ gibi ya deişte tedirgin oldum .D

Bence çok çekici bi kokusu var.Erkek parfümleri forumuna bi bak.Joop homme nasıl diye bi konu var orda.Oraya yazdım bütün düşündüklerimi.

Back