• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre hayatımda kimseyi istemiyorum arkadaş kalalım diyen erkek??

ruzgarrr92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
25
5
1
Biz sevgili olmamıştık 1 buçuk aya yakın konuştuk sonra hayatında bir takim olaylar oldu zorluklar cekmeye başladı ve bana zor zamanlar geçiriyorum psikolojikmen bitik durumdayim şuan kimseyle sevgili olmak istemiyorum arkadaş kalalım dedi bende kabul ettim ara sıra konuşup ediyoruz sizce ilerleyen zamanlarda sevgili olmak ister mi ?

"Şimdi ben gideyim sağa sola yazılayım.
Seçeneklerim var.
Ama seni de gözden çıkarmak istemiyorum.
Sen yine de bekle.
Daha iyisi gelmezse ben sana dönerim."

Çevirisini yaptım sana :D
Kesinlikle :D tipik erkek yalanı. Yakında ya biriyle sevgili olduğunu duyarsın, ya nişanlanır falan.

Hayatında görünür hiçbir sorun yokken bu lafı etseydi, seni yedekte tutup, başka seçenekleri de gözden geçirmek istiyor derdim ama adamın hayatında bir şeyler oldu diyorsun. Ne tür şeyler bilmiyorum tabi ama psikolojisini etkileyen şeylerse, biraz sakinleşmeye, durulmaya ihtiyacı var belki. Biraz zaman ver bence.

hayatında bi zorluk varsa başkalarına odaklanmak istemiyordur illa haytalık yapacağından değil

mesela sınava çalışan çoğu kız ve erkek arkadaşım sevgilisiz gezdiler uzun süre ben de istemiyorum şu an mesela.

Back