• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre dkh sonucu uzun süreli adet

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır dkh kullanıyorum, her ay muntazam, ağrısız adet olurken son aylarda gariplikler ortaya çıktı. Bu ay tam adetim bitti derken yeniden kanama geldi ve çok endişelendim. Bunun üzerine Dr a gittim. Artık ilaç kullanmayı bırakmamı söyledi. Çok şükür yumurtalıklarım temiz çıktı. Kanama ne zaman geçer onu bilemem dedi. İlaç vermek istemedi. Oluruna bırakalım dedi. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu? Uzun süreli dkh kullandığım için rahim duvarı incelmiş

ben de 1,5 yıldır yazz kullanıyorum.benim de geçen ay yalnızca 1 gün sürdü.bakalım bu ay ne olacak.ben de artık hapı bırakmayı düşünüyorum

ben de 1,5 yıldır yazz kullanıyorum.benim de geçen ay yalnızca 1 gün sürdü.bakalım bu ay ne olacak.ben de artık hapı bırakmayı düşünüyorum
Sanırım seninde hapı bırakman ya da korunmaya devam edeceksen değiştirmen gerekiyor. Dr a bir git canım. Benim akıntım daha yeni normale döndü. Bügünde dkh bitti. Artık kullanmayacağım. Hayırlısı inşallah

Back