Uzun sms mms mesajına dönüşüyor mu? Çok acill!!

Android yuklu bir telefon kullaniyorum. Esime bir gun bir kac defa uzun mesaj atmistim neti yoktu. Onunki de android bu arada. Mesaj mms olarak gitmis maalesef. Fatura gelince ogrendim.
Karşı tarafın telefonu android değil ama eski tuşlu telefonlardan yine de mms olarak gitmesi mümkün mü

Evet sms olarak gitti benden telefonun tam 3310 olup olmadığını bilmiyorum örnek verdim sadece tuşlu bir telefondu android değildi
Anladım,acıp okuyunca parça parça gider uzun mesaj olarak. 3310 olması şart değil diye düşünüyorum. Çok yaşadim o uzun mesaj olayını,parça parça geliyordu.

Karşı tarafın telefonu android değil ama eski tuşlu telefonlardan yine de mms olarak gitmesi mümkün mü

Eger telefonun faturali degilse kalan bakiyeden anlarsin. Belki faturali olsa da anlarsin eger gecmis konusma detaylarini hemen alabiliyorsan. Cunku mms ucretlendirmesi uc mesaj ucretinden daha fazla.

Karşı taraf android değilse;parça parça düşer diye biliyorım canım.her parçanın arkasında eksik metin var yazardı önceden.şimdi değiştimi bilmiyorum ama androide mms olarak düşüyor

sonra sevgilin sinirlendi ailesini tercih ettiğini söyledi?
boşver be güzelim
Hayır sinirlenmeye hakkı yok zaten akşamdan beri ayrılık konuşması geçiyordu ama netleşmiyordu attığımı henüz bilmiyor umrumda da değil en azından kendimi açıkladım alnım ak o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…