Multi medya mesajı artık kullanılmıyor pekmms ne yahu
Multi medya mesajı artık kullanılmıyor pek
Yaşın kaç kipeh kullanıldığı zamana da denk gelmemişim demek:))
Yaşım 23 yaşımla alakalı değil internete android telefona geçmeyen birisine attım uzun msj sorun orda uzun msj attığım için onda mms olarak mı görünür onu merak ediyorumYaşın kaç kiresim falan gönderilirdi ufak ufak birazda pahalıydı çok kullanılmadan internete geçtik şükür
Bu saatte bunu mu dert ettin bacım ya
Evet uzun mesaj her telefonda MMS e dönüşür sanirim 1000 karakter filandi hatırlamıyorum tam.. Ve evet senden MMS giden karşıya da tabiki MMS ulaşır...
Sana sormadım ki yaşını. evet mms olur bende diyorum ki hangouts yükle oda normal msj gibi ama msjlar mms olmuyor istediğin uzunlukta ifadeli falan yazabiliyorsun, hoş karşı taraf eski telse 2 msj olarak gider heraldeYaşım 23 yaşımla alakalı değil internete android telefona geçmeyen birisine attım uzun msj sorun orda uzun msj attığım için onda mms olarak mı görünür onu merak ediyorum
Kusura bakma bu arada yaş olayını bana sormamşsın şimdi farkettimYaşın kaç kiresim falan gönderilirdi ufak ufak birazda pahalıydı çok kullanılmadan internete geçtik şükür
Muhtemelen 2 sms veya 3sms olarak giderbu kadar neden dert ettin yav mms gitse ne olucak 2 3 tl birşeyDeneyemiyorum da olur mu olmaz mı diye bendeki telefon android karşıdakinin eski bir telefon. Ama benden msj giderken mmsj falan diye değiştirmedi karşıyada değişim olmaz değil mi? Gerçekten acil bir konu
Karşıdaki annem yaşında bir kadın ve boş msj diye bakmayabilir ve baya dert edilcek bişey yaptım ona göre toparlamaya çalışıyorumMuhtemelen 2 sms veya 3sms olarak giderbu kadar neden dert ettin yav mms gitse ne olucak 2 3 tl birşey
Boş msj gitmez dediğim gibi 2 3msjda gider ara sorKarşıdaki annem yaşında bir kadın ve boş msj diye bakmayabilir ve baya dert edilcek bişey yaptım ona göre toparlamaya çalışıyorum
İnşallah dediğiniz gibi gitmiştir biraz karmaşık bir olayımız var ne yazık ki aramam pek uygun kaçmaz msjla derdimi anlattım diyimBoş msj gitmez dediğim gibi 2 3msjda gider ara sor
Gider gider eskiden 1/3 2/3 3/3 diye gelirdi uzun msjlar okudukça yazardı böyleİnşallah dediğiniz gibi gitmiştir biraz karmaşık bir olayımız var ne yazık ki aramam pek uygun kaçmaz msjla derdimi anlattım diyim
Çok teşekkür ederim içim rahatladı en azından o kişinin benimle irtibata geçmiceğini bildiğim için en azından okuyabildi mi okuyamadı mı diye merak ettimGider gider eskiden 1/3 2/3 3/3 diye gelirdi uzun msjlar okudukça yazardı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?