Uzun sms mms mesajına dönüşüyor mu? Çok acill!!

Booklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
150
163
53
Merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlicağınız üzere bazen uzun msj atınca mms mesajına otomatik olarak dönüştüren telefonlar var. Bu eski telefonlarda da öyle mi android olmayan ve bende mms olarak gitmeyen bir mesaj uzun olduğu için karşı alıcıya mmsj olarak dönüşür mü yoksa normal mesaj olarak gider mi?

Bu saatte bunu mu dert ettin bacım ya
Evet uzun mesaj her telefonda MMS e dönüşür sanirim 1000 karakter filandi hatırlamıyorum tam.. Ve evet senden MMS giden karşıya da tabiki MMS ulaşır...

Androidse hangouts yükle emojide atabilirsin uzunda yazabilirsin normal msjlaşma gibi aynı
Mms e dönüşmüyor

Son düzenleme:
Hayır benden mms olarak gönderilmedi mesaj olarak gitti ama karşıya mms olarak mı ulaşır onu merak ediyorum yaşla alakalı değil bu eskiden vazı telefonlarda vardı ama andeoidde miydi yoksa eksi 3310 gibi telefonlarda o şekilde oluyor muydu onu merak ediyorum

Yaşın kaç ki resim falan gönderilirdi ufak ufak birazda pahalıydı çok kullanılmadan internete geçtik şükür
Yaşım 23 yaşımla alakalı değil internete android telefona geçmeyen birisine attım uzun msj sorun orda uzun msj attığım için onda mms olarak mı görünür onu merak ediyorum

Bu saatte bunu mu dert ettin bacım ya
Evet uzun mesaj her telefonda MMS e dönüşür sanirim 1000 karakter filandi hatırlamıyorum tam.. Ve evet senden MMS giden karşıya da tabiki MMS ulaşır...

Merak ettim çünkü o şekilde birşey yaptım eski telefon kullanan birine ama benden dediğim gibi mms olarak gitmedi. Onda uzun olduğu için telefonu çevirir mi o şekilde onu merak ediyorum

Deneyemiyorum da olur mu olmaz mı diye bendeki telefon android karşıdakinin eski bir telefon. Ama benden msj giderken mmsj falan diye değiştirmedi karşıyada değişim olmaz değil mi? Gerçekten acil bir konu

Yaşım 23 yaşımla alakalı değil internete android telefona geçmeyen birisine attım uzun msj sorun orda uzun msj attığım için onda mms olarak mı görünür onu merak ediyorum
Sana sormadım ki yaşını. evet mms olur bende diyorum ki hangouts yükle oda normal msj gibi ama msjlar mms olmuyor istediğin uzunlukta ifadeli falan yazabiliyorsun, hoş karşı taraf eski telse 2 msj olarak gider heralde

Deneyemiyorum da olur mu olmaz mı diye bendeki telefon android karşıdakinin eski bir telefon. Ama benden msj giderken mmsj falan diye değiştirmedi karşıyada değişim olmaz değil mi? Gerçekten acil bir konu
Muhtemelen 2 sms veya 3sms olarak giderbu kadar neden dert ettin yav mms gitse ne olucak 2 3 tl birşey

Muhtemelen 2 sms veya 3sms olarak giderbu kadar neden dert ettin yav mms gitse ne olucak 2 3 tl birşey
Karşıdaki annem yaşında bir kadın ve boş msj diye bakmayabilir ve baya dert edilcek bişey yaptım ona göre toparlamaya çalışıyorum

Gider gider eskiden 1/3 2/3 3/3 diye gelirdi uzun msjlar okudukça yazardı böyle
Çok teşekkür ederim içim rahatladı en azından o kişinin benimle irtibata geçmiceğini bildiğim için en azından okuyabildi mi okuyamadı mı diye merak ettim

Android yuklu bir telefon kullaniyorum. Esime bir gun bir kac defa uzun mesaj atmistim neti yoktu. Onunki de android bu arada. Mesaj mms olarak gitmis maalesef. Fatura gelince ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…