Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Canım kabul etmek gerek ki daha iyi sonuç alınıyor. Ben önce pek bir mantıklı bulmamıştım ama bir kez özellikle yağ günlerinde bakım yaptım sırf denemek için. Saçlarım yağı neredeyse çekmiş ve bir yıkamayla çıktılar. Daha sonra da aycangül ün verdiği tarihlere bakar oldum.

Bu arada rapunzelcim ve diğer arkadaşlar. Bu topiğe uğrayıp bakım sonuçlarımı yazmak isterdim ama pek yapamadım son zamanlar, o yüzden de girip yazmaya yüzüm olmadı :) Ama takip ediyorum sürekli ve bakım yapmak için motive olmaya çalışıyorum:KK1:

Sen memnunsan sorun yok canım :)

Aslında bakım yapmak istiyorum ama erteleniyor sürekli canım. Yarın kınayı yaptıktan sonra biraz kurutur saçlarımı zaten o zaman üşengeçliğimi atar yaparım inş

saçlarına bayıldım canım nazar değmesin çok güzel bakmışsın :KK61: benimde saçlarım uzun ve röfleli ama çok bakımsız duruyor , tel tel ayrılıp kabarıyor:KK50: verdiğin formülleri deniycem çokkkk teşekkürlerrr:KK76:

rapunzelcim sığır iliği iyi güzelde :KK70: iğrenirim acayip şimdi ben ondan :KK70: o yüzden biraz baktım nette suna dumankayanın zeytinyağ sarımsak adaçayı ve biberiye kattıığı bi tarifi var onu yapıcam zaten saçlarım uzadı artık istediğim boya gelmesine az kaldı :) o yüzden sağlığını korumaya çalışıyorum zeytinyağda çok iyi gelicek eminim sarımsağın mucizesini zaten denedim kedi kuruğu gibi olan saçlarım nasıl oldular :)

Aslında bakım yapmak istiyorum ama erteleniyor sürekli canım. Yarın kınayı yaptıktan sonra biraz kurutur saçlarımı zaten o zaman üşengeçliğimi atar yaparım inş

İnş tatlım. Düzenli yapmasan bile fayda ediyor çünkü :)

saçlarına bayıldım canım nazar değmesin çok güzel bakmışsın :KK61: benimde saçlarım uzun ve röfleli ama çok bakımsız duruyor , tel tel ayrılıp kabarıyor:KK50: verdiğin formülleri deniycem çokkkk teşekkürlerrr:KK76:
Çok teşekkür ederim canım. Umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın :)

rapunzelcim sığır iliği iyi güzelde :KK70: iğrenirim acayip şimdi ben ondan :KK70: o yüzden biraz baktım nette suna dumankayanın zeytinyağ sarımsak adaçayı ve biberiye kattıığı bi tarifi var onu yapıcam zaten saçlarım uzadı artık istediğim boya gelmesine az kaldı :) o yüzden sağlığını korumaya çalışıyorum zeytinyağda çok iyi gelicek eminim sarımsağın mucizesini zaten denedim kedi kuruğu gibi olan saçlarım nasıl oldular :)

Katılıyorum sana, sadece önerdim o yüzden :) Hadi bakalım o zaman, dene, memnun kalırsan önerilere açığız :)

mrbb kızlarr bendede az da olsa saç dökülmesi var :2: şimdilik badem yağı kullanıorum banyodan önce sürüp 2 saat fln bekliorum bide şampuanımı değiştirdim eczaneden priorin aldım bakalım :KK43: dökülme için başka ne kullanabilirim aslında taamamen düzleştiriciden dolayı oluo incelme ve dökülmem ama hiç kullanmamak da olmuo :KK43: farklı bi önerisi olan varsa sevinirim...

mrbb kızlarr bendede az da olsa saç dökülmesi var :2: şimdilik badem yağı kullanıorum banyodan önce sürüp 2 saat fln bekliorum bide şampuanımı değiştirdim eczaneden priorin aldım bakalım :KK43: dökülme için başka ne kullanabilirim aslında taamamen düzleştiriciden dolayı oluo incelme ve dökülmem ama hiç kullanmamak da olmuo :KK43: farklı bi önerisi olan varsa sevinirim...

sevgili derya, mevsimsel dökülme yaşıyorsundur. ısı değişiminden dolayı güz ve bahar ayrlarına girerken saç dökülür mutlaka. günde 100- 150 tel dökülmesini doktorlar normal olarak görüyor.(dermatologlar) badem yağı gibi yağlar kirli saça sürülür, aşırı kirden bahsetmiyorum. diyelim ki yıkadın(saç kremi sürme tabi) 2 gün sonra saçına badem yağı sür, sıcak bir saç havlusunu da sar başına, havlu soğuyunca değiştir. çok sık değiştirmene gerek yok. hafif ısı yağın etkisini artırır çünkü. 2- 5 saat arasında tutabilirsin. yıkadıktan sonra da saç kremi sürme. fön yapma. bak o zaman daha yumaşak olacak saçların ve dahaçabuk da uzar.

hmm tm cnm şimdiden tşkür

Ne demek tatlım :) Yaz başladığından beri bakım yapmadım, kestirmeye de cesaret edemedim. O yüzden saç uçlarımı görmezden gel :)

Canım arkadaşımız yardımcı olmuş. Ben de şampuanına mutlaka sarımsak eklemeni ve badem yağıyla beraber çörekotu yağı da sürmeni önerebilirim. Mutlaka faydasını görürsün :)

maşallah canım çok güzel olmuş bende yapıyorum inş. benimde uzar benim çok uzundu nerdeyse senin kadardı simsiyahtı ama çok dökülüyodu kestirdim toplanmıyo şimdi kestireli 2 hafta oldu ama çok uzadıyani sinemaki yapıyorum ama kestirmemde kaynaklanıyo bence uzaması :KK54:

Öncelikle önerilerin için teşekkürlerrr :)

Diğer konularda bemiks çok kokulu saçtan çıkmıyor kokusu tarzı yazılar yazılmış.sen kokuyu nasıl giderdin peki tatlım.her şeyi öğrenip öyle saçıma uygulamak istiyorum :)

maşallah canım çok güzel olmuş bende yapıyorum inş. benimde uzar benim çok uzundu nerdeyse senin kadardı simsiyahtı ama çok dökülüyodu kestirdim toplanmıyo şimdi kestireli 2 hafta oldu ama çok uzadıyani sinemaki yapıyorum ama kestirmemde kaynaklanıyo bence uzaması :KK54:

senin boyun uzun glb cnm saçların bence fotoraftakinden daha uzun

İnşallah seninkiler de uzar canım :) Uzun boylu değilim, saçlarım da kalçalarıma geliyor.

Öncelikle önerilerin için teşekkürlerrr :)

Diğer konularda bemiks çok kokulu saçtan çıkmıyor kokusu tarzı yazılar yazılmış.sen kokuyu nasıl giderdin peki tatlım.her şeyi öğrenip öyle saçıma uygulamak istiyorum :)

Rica ederim canım :) Bana göre bemiksin kalıcı ya da ağır bir kokusu yok. Ama yine de kullandığım şampuanın içine güzel kokulu bir yağ kattım, koku kaldığını düşünürsen sen de öyle yapabilirsin. Zaten kalsa kalsa saçların kuruyana kadar kalır kokusu, çok baskın bir koku değil.

yılan yağınınn saçı çok uzattını sölüyolar kullansan mı sence ?(rapunzel:KK54:))

Tatlım piyasadaki yılan yağları hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Deneyip memnun kalan birini tanıyorsan onun kullandığı markayı dene sen de. Yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsin :)

X