uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

işte budur :)))))))))))
çok gururlandım bir kadın olarak. harikasın

Teşekürler canım, inş. sen olmazsın empatisi bile kötü. Alah anneni sana bağışlasın bitanem. Sizi yalnız bırakanlar da çeksin cezasını.

Tahmin edebiliyorum tatlım. Neyse bak maşallah sağlıklısın işte:)) Benim tek felsefem ki hiç değişmedi, gezip,tozup,hayatımı yaşamak.
Geleceğimi garanti altına almak:)) Var mı ötesi:))

Rabbim sevdiği kulunu sınarmış değil mi.? bak seninle ortak bir mücadelemiz olmuş. bu başarmışlığı nasıl kutluyorsun merak ettim. hayatında ne değiştirdin.
ben o dönemlerimde beni arayan yanımda olan arkadaşlarımla ortak bir gün düzenledim. hepsine tek tek hediyeler alıp tşk ettim. beni iplikler dokuyup tuturdunuz hayat ağacının dalına diye.
şimdi eşime verebileceğim en büyük hediyenin peşindeyim. ona bir evlat vermek istiyorum.

Ben o başarmışlığı kutlamak için özel birşey yapmadım aslında. Çevremde o kadar çok insan vardı ki destek olmaya çalışan.
Tedaviden önce de ev ile iş arasında geçen belli dönemlerde tatile giden,hafta sonları eğlenmeyi ihmal etmeyen,evimde sık sık
arkadaşlarımla toplanan biriydim. Tedavi için şehir değiştirdiğimde bütün çevrem oraya akın etti. Benim için güzel karşılamayı onlar yaptı.:))

canım bu arada bende çekimlerden sonra seni izlemek isterim. mutlaka haberimiz olsun olurmu. bak şimdiden heyecan yaptım :)

canım bu arada bende çekimlerden sonra seni izlemek isterim. mutlaka haberimiz olsun olurmu. bak şimdiden heyecan yaptım :)

Sizlerden kopacağımı sanmam. Çok zor çalışma saatlerim olacak ama hafta sonu mutlaka uğrarım buraya. Hatta iyi bir organizasyonla
hep birlikte toplanıp izleyebiliriz bile ne dersin??

uzunmu tek solukta okudum.tuylerim diken diken oldu.helal olsun,helal olsun azmine,helal olsun.iste budur.ELAHMDULILLAH.esimle bosaniyoruz diye o kadar aglamistim ki basim catliyordu,bir atkiyla sarimistim basimi,onu da cikardim attim basimdan.bos veer dedim,HEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR SEYIN BASI SAGLIK,HER SEYIN BASI SAGLIK.ESTAGFURILLAH RABBI VE TOVBE

ne güzel bir azim öyküsü.. size bundan sonraki yaşamınızda bol sağlık ve mutluluk dolu uzun uzun yıllar dilerim.. ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin allah..

harikasın harikasın harikasınnn RAABBİM ne kadar güçlü kadınlarımız varr çoook çok geçmiş olsun Allahım yardımcııın olmus omur boyuncada yanında olsun inş

Tebrik ediyorum seni.Zor olanı başarmışsın.Dilerim hayatından sağlık,mutluluk,huzur ve umut eksik olmaz.Ve tüm şifa bekleyenlere nasip olur inşallah

Canım tabii ki sağlık çok önemli. Bizim kötü bildiğimiz birçok şeyin altında ne güzellikler var.
Yeter ki biraz mücadele,biraz sabır göstermesini bilelim. Boşanmak dünyanın sonu değil, keza ölüm de öyle.
Unutulmayan,geçmeyen bir acı olmadığına göre tevekkül edip güzelikleri beklemek lazım....

harikasın harikasın harikasınnn RAABBİM ne kadar güçlü kadınlarımız varr çoook çok geçmiş olsun Allahım yardımcııın olmus omur boyuncada yanında olsun inş

Amin canım inşallah. Kadın gücün simgesidir benim için.
Ağlak, herşeye üzülen insanlar enerjimi alır yanıma bile yaklaştırmam:))

Tebrik ediyorum seni.Zor olanı başarmışsın.Dilerim hayatından sağlık,mutluluk,huzur ve umut eksik olmaz.Ve tüm şifa bekleyenlere nasip olur inşallah

Sizin için de aynı şeyi diliyor ve istiyorum. Ayrıca ''herşey bitti, artık tamamamen yendim'' konusunu açacağınızın sözünü de istiyorum.

mrb canım nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları ve çekim işi. sana güzel haberi vermek istedim. bebeğim geliyor. hepsi geride kaldı. artık anne olucam. :)))

mrb canım nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları ve çekim işi. sana güzel haberi vermek istedim. bebeğim geliyor. hepsi geride kaldı. artık anne olucam. :)))

Mrb cnm herşey yolunda. Çekim başlamadı henüz, evlilik hazırlığı da yolunda. Ama senin heberine bayıldım. Desene teyze oluyoruuuuuuum:)))) Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bitanem. Çoooook sevindim:))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…