uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

sizi gerçekten tebrik ediyorum.işte bi insanın isterse herşeyı yapabileceğini gösteren en güzel örneklerden birisin. bence hikayeni seninle aynı durumu yaşayan herkesle paylaşmalısın ki kanserin bile yenilebileceğini görüp moral bulsunlar.siz bunu yendiyseniz önünüzde durabilecek hiç birşey yok demektir. Allah yolunuzu acık etsin

Öyle tanıdık geldi ki hikayen... Ben yaşamasam da annem canıın canı yaşadı... Şimdi çokk şükür iyi... Gözlerim doldu en çok da saç hikayesinde. ama şunu derim hep kafalarımız saç değil beyin taşımak için... O yüzden allah saç değil de beyin taşıyanlardan yapsın bizi... Çünkü innsanlar çok anlayışsız... Yolda yürürken kel bnbir bayan görünce nasıl bakıyorlar... çok iyi bilirim... ama hayat her şeye rağmen yaşamaya değer... Ömür boyu mutluluklar diliyorum... Sağlık, aşk, mutluluk ve azim peşinizi bırakmasın

teşekkür ederim canım beni çok iyi anlayıp algılamışın. aynı dileklerimle.sevgiyle kal.

Canım maaşallah çok da güzelmişsin,allah bundan sonra her zaman yardımcın olsun..Bu arada kızma ama kel halin bile çok hoş :)
Kendine iyi bak canım..

Son düzenleme:
Canim cookkk gecmis olsun. Cok guclu birisin. Hikayeni okurken cok etkilendim. Merak ettigim ailende kanser hastaligi varmi ve kac yasindasin ??

Bu arada cok guzel bir kizsin. Hatta arkadasin dedigi gibi kellik bile sana yakisiyormus yanlis anlama ltfn.

canım benim derdim var diyen ve kaplumbağayı dert eden gördük bu topic de...senin ki dertmiş ama maşallah çok iyi üstesinden gelmişsin kanser olan birçok hastaya umut olmuşsundur :)ayrıca albümden fotoğraflarına bakmıştım yaşadıklarını okumadan önce ne güzel kız demiştim çok güzelsin maşallah

Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını,yaşadıklarını..Ama üstesinden gelmişsin herşeyin ne kadar da güçlü bir kızsın...Sana saglık dolu bir yaşam diliyorum bundan sonrası için...

canım ailemde babamın akrabalarında var ama onların iç organlarında. genetik bir yatkınlık olabilir demişlerdi ama tam olarak çözemedim bende.bazıları genetik derken, bazıları stres dedi. anlayamadım yani.

Çok teşekkür ederim canım, tabii ki herkesin içinde bulunduğu durum kendine ağırdır, en büyük dert odur ama benim de senin gibi en ufak bir durumda zayıf kalıp,hem kendini hem karşısındakini yoranlara üzülüyorum cidden.ben buna bile dert dememişim :))

Canım canım çok geçmiş olsun sana, belkide duyduğum en iyi iyileşme öyküsüydü bu keşke herkes senin gibi senin kadar mücadeleci,hayata hemen küsmeyen birisi olsa senin için hayat yeniden, sil baştan Rabbim mutluluğunu güzel gönlünü ,sevdiklerini başında eksik etmesin....

Mutlu sonn...Ne kadar güzel Allah'ım bu hastalığı yaşayan herkese böyle güzel mutlu sonlar nasip etsin.Onları evlatlarına,ailelerine bağışlasın.Çok geçmiş olsun..

Amin canım teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…