Uzun Kv ziyareti

Durumum yok çocuğum bana evime dönerken üçbeş hediye almış göndermiş kaç para tutar uç beş bin anca tutar bunun lafını dahi yapılması çok sinir bozucu bir şey. Ayrıca neden evinizde bir ay kalan insanla açık iletişim kuramıyorsunuz ben anlamıyorum mesela tuvaletten mi çıktı pis mi bıraktı hemen arkasından sen giriyormuş gibi yap sonra girme geri çık söyle anne tuvaleti pis bırakmışsın çok sağlıksız ben hasta oluyorum de. Evden çıkarken anne evi temizler misin de mutfağı temizler misin de iş ver kadına. Soyledigin halde yapmıyor olsa defet gitsin derim

Ne paragöz çıktınız yahu kadın sanki sizin paranızla ev eşyası almış gibi konuşuyorsunuz.Ayrıca o kadın onun annesi evlenince kocalarınız sizin kölesi olmuyor tabiki istiyorsa annesine para verir. Size erzak getirirken iyi ama ?

Bir de ikiniz çalışıyorsunuz Allah doyursun vallahi ben olsam mutlu olurdum kadının durumu yok bizim sayemizde mahçup olmuyor diğer evlatlarına karşı diye.

Haklısın valla bende olsa kızarım mecbur değilim diğer çocuklarına bakmaya herkes yuva kurmuş baksın bi zahmet. Kayinvalideniz kendisine harcasa neyse annesi dersiniz bişe demezsiniz denmezde zaten. Ama benim paramla da diğer çocuklarina torunlarına bişe almasin. Çok istiyorsa size gelirken bise almasın parası cebinde kalsın diğer çocuklarina ordan alsın. Bunu zaman zaman bende yaşıyorum bu durumdan dolayı eşimle ters düştüğümuz de oldu ama kimse kusura bakmasın ailenin enayisi de değiliz.

Dua et 1 ay kalıyor 4 ay kalsaydı napardin 4 yıl gibi geliyor insana emin ol

Adam yeğenlerine oyuncak almış oluyor annesinin istediği bir kaç bir şey alıyor .o da çerez falan . Sanırsın fatura, kira , mutfak masrafı kendilerine baktırıyorlar .
Yılda blr kere yeğenlerinize plastik bir oyuncak alın maden imkanınız var .
Ne olacak . Doğru olan bu zaten .

O değilde kişisel temizliğine önem vermeyen biriyle aynı tuvaleti kullanmak büyük problem her seferinde silmek dezenfekte etmek gerek bir dolu hastalık var bilemem bu benim için problem olurdu umarım evde iki tuvalet yada ebeveyn banyosu vardır şahsen kitlerim oda kapısını benim için bu problem mesela ve kişisel temizliğine önem vermeyen insanı az çok gozumde canlandiriyorum ben o erzagi yiyemem elkerini yıkıyormu tuvaletten çıkıp yani buna dikkat etmez bu tarz kişisel hijyene dikkat etmeyen kadın yada erkek yalanmi

Yani sorun plastik oyuncak değil keşke bunu öğrense kayinvalideniz yaş aldıkça sorun o kişisel temizlik gittiği doktordan bindiği otobüse yani var böyle insanlar keşke gelin evi gezmesi yerine bir kursa gitsede öğrense öğrenmenin yaşı yok

Sizin durumunuz iyiyse ve aldıklarının miktarı sizin ev ekonominizi etkilemiyorsa eğer, kötü düşünüyorsunuz demektir…
Tam tersi olsa, sizin annenizin durumu olmasa ve yanınızdan dönerken kardeşlerinize, yeğenlerinize sizin paranızla ufak tefek hediyeler alsa yine bu kadar rahatsız olur musunuz? Yoksa canım kardeşlerim, yeğenlerim diye düşünüp kendiniz mi teklif edersiniz hatta eli boş dönmesin diye? İç muhakemesi yapın biraz.
Hijyen konusunda ise düzgün bir şekilde uyarabilirsiniz. “Anne birkaç kere farkettim tuvalet lekeli kalmış, haberin olsun seninde mikrop kapmayalım” ya da evden çıkarken “anne rica etsem mutfağı temizleyebilir misin?” gibi uyarılar, ricalar yapılabilir. Sonuçta 3 gün kalmıyor, 1 ay aynı ev paylaşılıyor. Siz uyarmak istemiyorsanız, eşinize söyleyin o uygun bir dil ile söylesin.

Kadın size gelirken erzak getiriyormus erzak dediğinizde doğal ürünlerdir konserve,salça,yağ vs onlarda az paramı o zaman getirdigi erzagida kabul etmeyin.

Kardeşlere alınan hediyede tatlı,çerez,oyuncak türü o zaman diğer kardeşlerde desin o tarafa erzak götürüyorsun bize getir ki size getirilen erzaklar tatlıdan cerezden daha pahalıdır size duyanda kadın diğer çocuklarının bütün ihtiyaçlarını sizden istiyor zannedecek.

Arkadaşlar tamam evet yılda bir kez alınan hediyelerin bence de zararı yok ama herkes bunu kabul etmek zorunda değil ki. Belli ki konu sahibi rahatsız. Eşinin rahatsız olduğu şeyleri yapmaya devam eden kocada sorun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir ay çok uzun bir süre. Ben kendi annemle bile bir ay kalmak istemem. Ki kadın pis biriymiş. Özellikle tuvaleti pis bırakan bir insanı kim olursa olsun evimde istemem.

Kadın pisse kadınla konuşmayı deneyecek uyarsın hala devam ediyorsa eşine bundan rahatsız olduğunu midesinin almadığını anlatsın.Kabul etmek zorunda değil diye bir şey yok benim eşim anneme verdiğim iki üç kuruşa lafa edecek gömlekte olursa evliliğimi sorgularım.

Neden kadınlar bu kadar karışma hakkını görüyor ki adamın annesi sonuçta ve cüzi miktarda alıyor parayı kadın.Madem kabul etmiyor erzağı da almasın işine geldiği gibi davranmasın.

Hayır tabi ki ne alaka parası olan hediyesini alır yoksa almaz yani benim paramla birilerine bir şeyler alması ne saçmalık 1 ay kalmak ayrı olay zaten birde temizlik olayını kabul edemezdim herlde yemeği geçtimde tuvalet temizliği olayı asla

Yine herkesin çok farklı farkı baktığı bir konu. Bizim eve kimse 1 ay gelip kalamaz, kendi ailemi de istemem eşimin ailesini de. Kimse benim paramla başkasına hediye de alamaz, ne kadar kazandığım beni ilgilendirir. Bu tarz görüşü olan biri olarak kendim gibi düşünen biriyle evlendim. Sizin eşiniz farklı düşünüyorsa ya biriniz kendi fikrinden feragat edecek ya da kavga gürültü hiç bitmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…