- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
canım zaten erkeklerin beyin işleyişini çözmek zor değil. hep aynı numaralar. seni etkilemek, bu amaçla da seninle konuşup kafa dağıtmak istiyo belliki. şuanda aranızda ciddi bişey olması mümkün değil. ha ciddi bişey düşünebilirim belki diyosa senin dediğin gibi anlatmasın o kızı. sen o yazmadıkca yazma. arkadaş tavrını da net bi şekilde koy. fazla samimiyet olmasın. zamana bırak bakalım. ama seni kullanmasına da izin verme
işte mesela bana o kızı anlatma desem, daha da yanlış anlamaz mı? kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi olmaz mı? bu erkekler çok uyanık gerçekten ya, öyle bi davranıyolar ki; bir şey olsa ben seni arkadaş olarak görmüştüm diyip kaçabilecekler
Çünkü buna inanmak istiyorsunuz. Objektif yorumlarda da düşündüğünüzün tam tersi yorumlr gelince de öyle değildir diye düşünüp kendinizi rahatlatmaya calışıyorsunuz. Sizi anlıyorum.
Fakat üzgünüm ama, gelen yorumlardaki ırtak nokta: kaç!
Neden birinin birini unutma döneminde aracı olasınız? Size ne kadar dürüst bilmiyorsunuz ki.
Ben de 7 senelik ilişkşden çıkan bir erkek tanıdım. Ve onu gerçekten sevdim. Aynı sizin gibi düşünüp kendimi rahatlatırdım. Begenmede benle olmaz su bu derdim. Ama gel gör ki icraat yoktu. Bir gün açıl ve net konustuk. Bşraz ara verdik. Yine olmadı görüşmeye başladık. Ama yine olmadı. Çünkü kendisi unutamıyordu o şahsı. Ben tamamen kestim görüşmeyi. Adam bambaşka biriyle tanıştı, 4 ayda nişan,6 ayda düğün yaptı.
İşte size yaşanmış tecrübe.
Kaçın ondan :)
Olgun biri değil, seni çok uğraştırır üzer, istediğini alamazsın, bağlanmamışken bitir bence. Adam ona yazdığını düşünüyor hatta ondan hoşlandığına o kadar emin ki seni kendinden soğutmaya çalışmışmış ukala. Şuan aklı o kızdadır sizin de o boşluktayken gösterdiğiniz ilgiyi, arkadaşlığınızı seviyordur. Zaten herhangi bir söz vermekten kaçınıyor, hoşlandığını gösterse bile yarın bir gün çıkıp öyle zannettim ama boşluktaydım diyecek.
Evlendigine göre sevmiştir.işte burda önemli olan sunu kabul etmek: siz birini begeniyorsunuz diye o kişi de sizi begenmek zorunda değil. Ben bunu kabul edemedim. Hatta eski konumdan okuyun ona neler yaptım :)haklısınız, kabul etmesi zor benim için.
sizin hikayenizdeki o yeni gelen, evlendiği kız mesela; sizce eski sevgiliniz onu sevmiyor mu? yani tamam ilişkin bitti ama ne zamana kadar acı çekeceksin? eninde sonunda yeni biriyle tanışıp, devam etmeyecek mi yani insan ?
ben o aracı olmak istemiyorum, ama bi iki ay sonra başka kızla sevgili olursa da üzülürüm galiba
Sanki bu konuyu burdan olumlu yorumlar yaparlar düşüncesiyle açmışsınız (öyle olmayabilir tabi bana öyle geldi) ama herkes diyor ki KAÇ.
Bi arkadaşın dediği gibi bu çocuk ergen kafasında gibi yok ben seni üzerim yok hoşlandım sanarım ama bişey yoktur, vs. Kızı boş bırakmayayım ama sinyal vermiyorum diyeyim de cepte olsun, diyor. Yok yaaa, bu böyle böyle seni süründürür sonra da 'benden bir şey bekleme ben söylemiştim ' der işin içinden çıkar.
Uzak dur , hem bakalım barışacaklar mı?
bence ikimiz de birbirimizi beğeniyoruz, güzel/yakışıklı buluyoruz en azından. ama bu tabi ki yetmez, belki ben de onu tanıdıkça bana göre olmadığını anlayacağım. sorun işte bu boşluktaki ruh hali onu tanımama engel diye ilerde pişman olur muyum ? birbirimize bir şans versem belki olurdu der miyim?Evlendigine göre sevmiştir.işte burda önemli olan sunu kabul etmek: siz birini begeniyorsunuz diye o kişi de sizi begenmek zorunda değil. Ben bunu kabul edemedim. Hatta eski konumdan okuyun ona neler yaptım :)
Ama işte nasıl oluyor da 4 ayda evlilik yoluna giriliypr çözemiyorum. Bendeki olmayan ve onlarda olan ne bilmiyorum
hiç kötüleyerek de anlatmadı. kafa yapıları uyamdığından bitmiş, ama kızı sevmiş belli ki. 3 ay sonra tanışsam bunların hiç biri olmayacaktı belki de diyorumyok canım anlatma deme sakın. bırak anlatsın. ne mal oldugunu anlarsın iyicenekaldı ki eski sevgilisini yeni tanıştıgı birine anlatandan adamdan hayır bekleme. aynen canım aynen inan öyle der bu adam ben seni arkadaş olarak görmüştüm. ayy şu kk de o kadar hikaye okudum hepsi mi aynı olur ya? acilen erkeklerin yeni bi stratejiye gitmesi lazım
canım senin aklına girmiş bile. akışına bırak. belki de bir ay sonra gidip eski sevgiliisne dönecek, yada hiçbişey olmamış gibi davranacak. inan bana üzülürsün sonrahiç kötüleyerek de anlatmadı. kafa yapıları uyamdığından bitmiş, ama kızı sevmiş belli ki. 3 ay sonra tanışsam bunların hiç biri olmayacaktı belki de diyorum
evet öyle yapıcam haklısınız.canım senin aklına girmiş bile. akışına bırak. belki de bir ay sonra gidip eski sevgiliisne dönecek, yada hiçbişey olmamış gibi davranacak. inan bana üzülürsün sonra
Yok canim teklif etme sen bidaha yazarsa konusursun normal arkadaşca. Goruselin derse de gene gorusursun arkadasca. Ama sen atilma.evet öyle yapıcam haklısınız.
nasıl ağırdan alınır bilmiyorum gerçi, bi şey yazınca cevap veriyorum, bi kaç defa laf arasında buluşma da teklif etti ama sınavlarm vardu diye gitmemiiştim
Yine aynı noktayı düşünüyorsunuz.bence ikimiz de birbirimizi beğeniyoruz, güzel/yakışıklı buluyoruz en azından. ama bu tabi ki yetmez, belki ben de onu tanıdıkça bana göre olmadığını anlayacağım. sorun işte bu boşluktaki ruh hali onu tanımama engel diye ilerde pişman olur muyum ? birbirimize bir şans versem belki olurdu der miyim?
teşekkür ederim . evet öyle yapayım. biraz da o friendzone'a girsin :)Yok canim teklif etme sen bidaha yazarsa konusursun normal arkadaşca. Goruselin derse de gene gorusursun arkadasca. Ama sen atilma.
Yine aynı noktayı düşünüyorsunuz.
Çok kapılmadan akışına bırakın madem.
Ama yarın bir gün ben özledim onu, ona döncem sana bye derse de üzülmeyin olur mu?
gerçekten hiç de öyle tarzda yazışan biri değilim karşı cinsle. ve asıl tam tersi onun hareketleri yanlış anlamaya fırsat verecek türden. bence bunu da beni test etmek için söyledi, yoksa bi kız senden hoşlansım istemiyosan, soğuk davranırsın, yazmazsın yani kapanır gider konu. öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?