- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Ben de oldum olası düzgün konuşmayı bilmeyen, insanları görünüşlerinden dolayı aşağılayan, terbiye sınırlarını aşan, üslubu bozuk insanlardan nefret etmişimdir biliyor musun?!
Al bu konuyu baştan sonra oku, sonra gel bana iğrenç de bakalım diyebiliyorsan!
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=433511&page=8(Özellikle bu sayfadaki yorumumu)
Cirnak ne diye dusunurken meger tirnak demek istemissin
Ben de sevmem uzun tirnak ama benim sevmeme nedenim tirnaklarim cabuk kiriliyor, surekli bakim yapmak zor geliyor. Simdi kesiyorum torpuluyorum bitiyor
Bazi kadinlara cok yakisiyor ama.
kız nerem sarı =) daha yeni uzadılar sarılık ilerde oluşur =)
sarılık genelikle ojeden kaynaklanır ....temiz tutulduktan donra sorun yok bence...
agresifliğinden seninde tırnak rekortmeni olduğun sonucunu çıkarup saygılar sunuyorum
biraz kibar olsanız az saygu gösterseniz olmaz mı
tırnaklarınız için kendinizi yakmayın
hamur falan yapınca içine girip çıkıyordur değil mi
gelde temiz de
allahım kusucam
asla uzun tırnakların yaptığı yemeği yemem .
e sende bundan muzdaripsin belli konu açmışsın derdin ne ki
Sen insanlara iğrenç vs diyip egonu tatmin edeceksin, onlardan tiksindiğini nefret ettiğini söyleyeceksin; ben de aman kızımız fikrini söylüyor, herkesin zevki vs. diyip buna saygı göstereceğim ha?? Önce bir saygının ne demek olduğunu iyice öğren ondan sonra burada konuş.
Buradan bakınca hamur işiyle uğraşan birine mi benziyorum? Hamur yapan eldiven kullansın zaten, ya da tırnaklarını ta dibinden kesip dakika başı elini yıkasın. O zaman mutlak hijyeni sağlamış olur kesin.
Konumu baştan sona okursan derdimi anlarsın. İnsanların saygısızlığı, kendini bilmezliği, cahilliği benim derdim. Temizlik, hijyen hakkında gram bilgisi olmayanların çıkıp da ''aman uzun tırnak iğrenç, bööö kusuciim şimdi'' tarzında yorum yapıp insanları tarzından dolayı aşağılamaları pek bir gereksiz oluyor be.
Bu arada evet tırnak rekortmeniyim. Tahminimce 3 cm felan her gün farklı farklı renklere boyarım sonra tuvalette işimi görüp ardından hamurişine dalarım.Valla çok lezizmiş yaptığım börekler, pastalar diyenlerin yalancısıyım. Yemiyorsun ama bak çok şey kaçırıyorsun.
İğrençççç nefret ederim okadar uzun tırnaklardan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu arkadaş her kimse (?) artık, üye olduğundan beri hep böyle tartışma çıkaracak şeyler yazıyor, dikkat çekmeyi seviyor belli. o da böyle eğleniyor işte ne yapsın. gerçek hayatta pek bir meşguliyeti falan yok belli ki. kanıksadık artık bunları. özel mesaj olarak da yazardım ama bu arkadaş iyice abarttı artık, buraya yazıyorum ki herkes görsün. dikkate almaya cevap yazmaya bile değmez.
Bence çok çirkinler çalıstıım dönemde sadece güzel durucak kadar uzattım o kadar oda kapıdan girer girmez ojemi siler yırnaklarımı fırcalardım.hamile kaldıktan sonrada sıfır kesiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben oldum olası uzun cırmaklılardan iğreniyorum
aynı fikirde olanlar kimler
aynen bende nefret ediyorum ben azıcık uzasa tırnaklarım bir şeyi tutamıyorum bulaşık yıkarken zorlanıyorum krem sürerken içine kaçınca deliriyorum telefonda msj bile yazamıyorum nasıl uzatıyorlar anlamıyorum.. bende kısa tutarım tırnkalarımı ve düzenli ellerimi yıkarım yıkayamazsam ilk yardımıma kolonya yetişir
hele bebekli kadınlar uzatmıyor mu mikrop yuvası
bende nefret ediyorum ya hatta erkek olsam , uzun tırnaklı sevgilim olsa elini tutmam, buluşmada gözümü tiskinen bakışlarla ellerine odaklanmaktan alamam. bu kisi annem olsa yemeğini yemem ya. mikrop yuvası..
yani canım azıcık güzel durabilir de uzatıp renk renk boyuyorlar öyle itici ki anne nasıl yapar zaten cocuğuna bunu .. kimyasal bişey hem cocuğu nasıl sevecek öle
sanane yaa ne konu açacağımı sana mı soracağım peşimden kuyruk gibi gelme artık yüz vermiyorum anla
aynen annelr görüyorum allahım iyiki benim annem değiller diyorum
kadın gelmiş 80 yasına tırnakları ayakları bile uzatıp boyuyo bu azime maşallah yayıkanmaya gelse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?