• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun cırnaklardan nefret edenler kimler

sana birşey yazmıyorum, arkadaşıma cevap verdim. arkadaş listemde yazısını gördüm bir baktım ki yine sen ;)

peşimi bırakk bu kovalasın seni emi :9::9::9::9::9 $dunya-nin-en-uzun-tirnaklari.jpg

Ben de sevmiyorum, sık sık keserim dibinden tabi derin olup canım yanacak kadar değil.
Ama sıfır oluyor bana göre.

Evet uzun tırnakları görünce yiyemem o yemeği üzgünüm.
İstediği kadar temiz olduğundan, bakımlı olduğundan bahsetsin.

duyun bakalım! aynen canım beni topa tuttular da iğrenc dedim diye yiyemem diye.. bisüür arkadaş çıktı ben gibi düşünen
naturel olmak gibisi yok !

evet ya öylelerinden iğreniyorum hem de çirkin buluyorum. bebek gibi tertemiz ellerin çekiciliğini keşfedemeyen insanları anlamıyorum. üstelik uzun tırnak kesinlikle işlevsiz tırnaktır. bir şeyleri tutabilme kabiliyetini azaltıyor resmen , en güzeli kısa ve düzgün kesilmiş, genelde ojesiz tırnaktır bana kalırsa. :46:

zorla güzelllik boyayla olur mu zaten canım
elleri tertemiz naturel bir kız bembeyaz elleri var bence en çekici bu.zaten tırnak yapısı güzelsede uzatmasına hacet yok

canım bu arkadaş her kimse (?) artık, üye olduğundan beri hep böyle tartışma çıkaracak şeyler yazıyor, dikkat çekmeyi seviyor belli. o da böyle eğleniyor işte ne yapsın. gerçek hayatta pek bir meşguliyeti falan yok belli ki. kanıksadık artık bunları. özel mesaj olarak da yazardım ama bu arkadaş iyice abarttı artık, buraya yazıyorum ki herkes görsün. dikkate almaya cevap yazmaya bile değmez.

Farkındayım. Bir insan sırf dış görünümünden ötürü veya eksiklerinden ötürü birini aşağılıyorsa(misal Türk kadınlarına koca g.tlü bastı bacak demek gibi) gerçekten özgüveniyle ilgili problemleri vardır veya zamanını değerlendirebilecek hiç bir uğraşı, meşgalesi yoktur. Ne diyim ki o yorumdan sonra tek çare kib butonu..

Farkındayım. Bir insan sırf dış görünümünden ötürü veya eksiklerinden ötürü birini aşağılıyorsa(misal Türk kadınlarına koca g.tlü bastı bacak demek gibi) gerçekten özgüveniyle ilgili problemleri vardır veya zamanını değerlendirebilecek hiç bir uğraşı, meşgalesi yoktur. Ne diyim ki o yorumdan sonra tek çare kib butonu..

konu dışı yorum polemik kib sana

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu acan arkadas amacini anlayamadim? Dun bi resim paylastim orda bana tirnaklarin ne guzrl dedin bende ciddi oldugunu sanip samimi bi sekilde tesekkurler kuşum dedim? Dalga gecmek aklinca ne kadar dogru? Ayrica oyle bi genelleme yapmissinki sanki her tirnagi uzun olanin tirnagi pis oje suruyomus gibi? Renkler zevkler tartisilmaz derler tamam ama bu tip siniflandirmalar hos mu? Ben kucuklugumden beri tirnak yerdim hayatimda ilk defa uzatmaya basladim kiz eli bu erkek eli degil sonucta ve gerekli bakiminida yaptiriyorum kendimde gayet temiz bakiyorum. Kusura bakmayin ama yaptiginiz biraz komik ve cocukca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin paylastigin o yuz metre tirnaga iyy igrenc denir,bu boydaki tirnaklara hicte iy miy denmez valla

Amacim sana igrenc dedigin biseyi zorla guzel diye kabullendirmek degil ama boyle on yargili olmalariniz yuzunden nice insanlar ne sacma konulara canini skiyo

yahu ben de sevmiyorum uzun tırnak içi sarı ve pis geliyor çevremde de göruyorum yapmaya çalışıyorlar ama sarı duruyor onlarla yaşamak çok zor gibi geliyor bana:52:

benim tırnaklarımda kısa ama uzun tırnaklara bayılırım :ssz: ayrıca ne kadar kısa kesersen kes tırnağın içine giren girer uzun tırnağı temizlemek daha kolay bence :31: iğrenç tiksinç falan nedir Allah aşkına sizin konuşma tarzınız daha iğrenç kusura bakmayın :ssz: genel de yeni üyeler konu sahibiyle bi ağız gibi :24: grubunu almış gelmiş sanki bu aralar hep dikkatimi çekiyor bakalım ne çıkacak :ssz:

benim tırnaklarımda kısa ama uzun tırnaklara bayılırım :ssz: ayrıca ne kadar kısa kesersen kes tırnağın içine giren girer uzun tırnağı temizlemek daha kolay bence :31: iğrenç tiksinç falan nedir Allah aşkına sizin konuşma tarzınız daha iğrenç kusura bakmayın :ssz: genel de yeni üyeler konu sahibiyle bi ağız gibi :24: grubunu almış gelmiş sanki bu aralar hep dikkatimi çekiyor bakalım ne çıkacak :ssz:

haha son söylediğin benim de dikkatimi çekti :9:

Senin paylastigin o yuz metre tirnaga iyy igrenc denir,bu boydaki tirnaklara hicte iy miy denmez valla

Bu boyda olanlar benim de hoşuma gidiyor ama bir üstü ıhh ben de hoşlanmıyorum güzel gelmiyor.
Bu boyda tırnağa frenc ve nude rengi kullanıldığın da çok asil geliyor, malesef kullanamıyorum tırnaklarım gül şeklin de :50:
Bir de sadece özel günler de kullanabilme işin içine girince tırnaklarım ve eller bakımsız hep :43:

Evet guzel oluyo french felan

Asiri uzun ben de sevmiyorum sagi solu ciziyo. Arkadasim uzatir hep beni çizer arada yanlislikla :d temiz olmaması da cabasi.

Back