uzun cırnaklardan nefret edenler kimler

valla bu resimlekiler abartı zaten.. benim eskiden hep uzundu tırnaklarım ama ojesizken bile herkes hayran kalırdı, kişinin bakımıyla alakalı bence.. kısa olur ama pis olur.. he şimdi uzatmıyorum hiç orası ayrı..ama severim yani,hemde çok

ben sevm,yorum canım yaa takma gibi ne o öyle yapısı uzunsa yeter

tamam cicim elelrin güzel ama tırnak uzunluğunu sevmedim böle sarı duruyorya sevmiyorum hiç hep bana kirli havası veriyor kendimde de

kız nerem sarı =) daha yeni uzadılar sarılık ilerde oluşur =)
sarılık genelikle ojeden kaynaklanır ....temiz tutulduktan donra sorun yok bence...

Ben de oldum olası düzgün konuşmayı bilmeyen, insanları görünüşlerinden dolayı aşağılayan, terbiye sınırlarını aşan, üslubu bozuk insanlardan nefret etmişimdir biliyor musun?!

Al bu konuyu baştan sonra oku, sonra gel bana iğrenç de bakalım diyebiliyorsan!

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=433511&page=8(Özellikle bu sayfadaki yorumumu)

Cirnak ne diye dusunurken meger tirnak demek istemissin
Ben de sevmem uzun tirnak ama benim sevmeme nedenim tirnaklarim cabuk kiriliyor, surekli bakim yapmak zor geliyor. Simdi kesiyorum torpuluyorum bitiyor
Bazi kadinlara cok yakisiyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…