Gelinlik Ayakkabısı Uzun boyluyum..Düğünde topuklu ayakkabı giymek, çirkin görüntü oluşturur mu?

PeLLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
17
0
36
Ankara
kızlarr benim sorunum uzun boylu olmam boyum 175 ben düğünümde toopuklu ayakkabı giymek istiyorum ama çok uzunum kötü görünürüm diye cok korkuyorum zaten boyum uzun bir de topuklu giyersem ohoo :/

bence abartıyorsun
bende 173 üm topuklu giymeye bayılırım
180 olsaydım belki ozaman giymeyebilirdim
ama eğer çok rahatsızsan
topuksuz giy
illaki gelin ayakkabısı topuklu olcak diye bişey yokki

kızlarr benim sorunum uzun boylu olmam boyum 175 ben düğünümde toopuklu ayakkabı giymek istiyorum ama çok uzunum kötü görünürüm diye cok korkuyorum zaten boyum uzun bir de topuklu giyersem ohoo :/

canım haklısın yaa 10 cm giysen 185 olucan..hoş durmuyor gerçekten yaa...düşün yani ben 165 boyumla topuklu giymeye çekiniyorum çünkü hep minyon olmaya özenmişimdir çok hoşuma gider minyon tipliler .topuklu giyince 175 falan oluyorum hiç beğenmiyorum öle kendimi hatta diyorum düğünümde napıcam diye topuklu herzaman yakışıyor tabi geline ama babet giy canım şöle klasik sivir burunlu taşlı falan bir babet giy ben öle düşünüyorum hatta özel ayakkabı yaptırmayı düşünüyorum eğer aşkımla evlenirsek topuklu giyince ben boylarımız aynı olur bide topuzla hepten geçerim onu bu görüntüyü de ben hiç sevmiyorum işde ne vardı şöle 190 olaydı allah yardım etsin canım eşin kaç boyunda o da önemli tabi

Son düzenleme:
çok topuklu giymek zorunda deilsin kısa topuklarda var

mesela bunun tamamen topuksuzu çok güzel olur canım
kızlar yaptırılabilirmi istediğimiz ayakkabı

o sorun bendede var canim., ayakkabilarda cok sorun yasiyorum.. topuklu giymeyi cok istiyorum ama giyemiyorum malesef cünkü boyum dahda uzun olacak yoksa..., bence aramaya basla simdiden 2cm topuklu ayakkabi al.. yada ayakkabicida yaptir derim

Topuklu ayakkabı problem olmaz . Topuksuz ayakkabılar , tarlatanla pek hoş durmuyor tatlım .
Eşin , senden kısa kalmayacak ise giy derim ben yerimseniben

o sorun bendede var canim., ayakkabilarda cok sorun yasiyorum.. topuklu giymeyi cok istiyorum ama giyemiyorum malesef cünkü boyum dahda uzun olacak yoksa..., bence aramaya basla simdiden 2cm topuklu ayakkabi al.. yada ayakkabicida yaptir derim

canım senin boyun kaç

amaaann bende çok seviyorum topukluyu ama sözlümün boyu benle aynı olduğu için babet giyicem :))))

arkadaşım 1,76 topukluda giydi 1,82 falan oldu kuğu gibi muhteşemdi hiç sorun etme canım gayet hoş oluyor bence olumunekankayizsmile

bence az da olsa topuklu giy çünlü gelinliğin altında ne kadar görünmesede gelinliğin duruşu değişiyor etek boyu fln tarlatanla olmuyo düz ayakkabı

benim de boyum uzun tatlım (1.80) üstelik boyuma göre zayıfım da ama topuklu ayakkabılara bayılıyorummm bence erkek arkadaşınla aranızda boy farkı varsa kesinlikle istediğin ayakkabıyı giy derim. mesela bizim aramızda 6-7cm var ama gayette giyiyorum. sonuçta bu senin en mutlu günün başkalarının seni beğenip beğenmemesi umrunda olmamalı. sen aynaya baktığında kendini prenses gibi hissediyorsan o iş bitmiştir. ama çok kafana takacaksan az topuklu giy yani kısacası giy sen topuklu giy bir şekilde içinde kalmasın =)) hattaa rahatını düşünüyorsan yanına ikinci şık bir babette alabilirsin.

Son düzenleme:
Benim de bir yakınım giydi cok yakıstı, keske bende uzun boylu olsamda babet giysemm.
Kısa boyluyum ama ayakkabılarım cok uzunmusum gibi topuksuz, yerden bitmee

tatlım boyum 1.75 giydim topuklularımı.hatta yeni başlık açıp koydumda ayakkabılarımı.güzel güzelde oynadım.hem uzun gelin dal gibi böyle hoş görünüyor benim gözüme.ama eşime öyleyken bile yetişemedim tabi onla var aramızda baya.sizde çok aşırı bir fark olmayacaksa giy bence.zaten giymesende gelinlik giyen herkes daha bir heybetli durur.ama gelinde böyle uzun güzel olur bence ya

Son düzenleme:
eşin ile aranızda boy farkı var ise bence azda olsa topuklu giy. gelinlik topuklu ayakkabıyla ayrı bir güzel duruyor. eteğin duruşu değişiyor resmen. ben 1,73ün nişan için7 cm topuklu ayakkabı aldım. ewet insanlardan çok uzun olacağım ama sözlümle aramızdaki fark kaldırıyor ve bende seviyorum topuklu ayakkabıyı.

yanlış anlama ama kiloluysan giyme derim cünkü hem en hem boy, beyaz zaten iri gösterir kocaman durursun, ama böyle bi sorunun yoksa giy topuklunu gez manken gibi daha bile güzel
ben gelinlik altında babeti de çok beğeniyorum gerçi ama, her modele uymaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…