• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bi süre sonra namaza karar verip Tam abdest almam bittiğinde regl olmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Stresten erken ve ya geç olabilir. Siz tüm dini temelinizi tekrar bir gözden geçirin. Allah kul ile restleşme, işte dalga geçme , ne bileyim mesaj verme gibi insani basitlikte yorumlarda olabilir mi ? Stresten adet olmuşsunuz hepsi bu ! ben bi arada ayın 22 gününü adetli geçirdim dr a gittim testler verdim kanser olabilirsin dendi, daha da gerildim. Allah beni üzüyor demedim bi defa aklıma dahi gelmedi , biraz mantık !
Ben de böyle düşünürüm. Hatta Kıbrıs’ta Allah gonnara toplamaz derlermiş bu anlamda, duyunca çok hoşuma gitmişti. Ancak instada birini takip ediyorum. Devamlı başına gelenleri Allahtan işaretler olarak yorumluyor, tasavvufla ilgilenen birisi. Onu okumak zaman zaman kafamı karıştırmıyor değil...

adetiniz boyunca niyetinizi aynı doğrultuda tutun. nasıl olsa geçecek ve ben yine başlayıp Allahın huzuruna duracağım diye kalbinizi ferahlatın.
metafiziğe gerek yok. Adet bu erken de gelir geç de. Sizin namazınızı beklemiyor. Adeti her şey etkiliyor biliyorsunuz. Böyle duygusal gerilimlerle kendinizi üzmeyin.

• Bakara Suresi, 269. ayet: Kime dilerse hikmeti ona verir; şüphesiz kendisine hikmet verilene büyük bir hayır da verilmiştir. Temiz akıl sahiplerinden başkası öğüt alıp-düşünmez.

Benim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldum :KK43: sizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
Elbet ayhalin gececek yine ibadetine devam bence. Hangimiz daha cok günah sevap işliyoruz hangimizin tevbesi kabul onu ancak Allah bilir.

Allah'ın magfireti sonsuz.
Siz yeter ki pişman olun.
Ama böyle düşünmeniz de yanlış.
Denkgelmis olmuş önemli değil.
Önceki adetle arası çok kısa ise özür oluyor zaten.
İlmihalden bu konuyu okuyun.
Şeytan da boş durmuyor tabi fısır fısır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back