• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bi süre sonra namaza karar verip Tam abdest almam bittiğinde regl olmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Benim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldum :( sizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim

Benim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldum :KK43: sizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
Bencede denk gelmiş hiç üzülmeyin pes etmeyin regli den sonra tekrar niyetlenin inşallah herşey gönlünce olsun

Benim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldum :KK43: sizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
Bahane ararken ben . Her şeye bu kadar anlam yüklemeyin döngü zamanınız regl olmuşsunuz işte bitince kılarsınız namazınızı

Bahane ararken ben . Her şeye bu kadar anlam yüklemeyin döngü zamanınız regl olmuşsunuz işte bitince kılarsınız namazınızı
Bitince tabi kılacağım bahane falan değil eğer bu kadar düşünmüyor olsam gelip de burada sormazdım elbet regl olmama 10-15 gün daha vardı o yüzden sordum teşekkürler

Denk gelmiş o kadar bide bende ne zaman böyle niyetlerde bulunsam adet olurum.

Enerjiye inanır mısınız bilmiyorum ama genel olarak şanssız biriyseniz veya şanssız bir dönemden geçiyorsanız böyle aksilikler yaşamanız illa bir işaret veya büyük bir tesadüf olmak zorunda değil. Kendimden biliyorum ben de ne zaman bir şeye niyetlensem küçük veya büyük hemen bir engel çıkar. Ben karamsar, enerjisi negatif denilen türde biriyim buna yoruyorum bu aksilikleri. Bu arada ben de namazı bıraktım ve dönecek gücü bulamıyorum umarım tekrar başlayabiliriz.

Regl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardı
Stresten erken ve ya geç olabilir. Siz tüm dini temelinizi tekrar bir gözden geçirin. Allah kul ile restleşme, işte dalga geçme , ne bileyim mesaj verme gibi insani basitlikte yorumlarda olabilir mi ? Stresten adet olmuşsunuz hepsi bu ! ben bi arada ayın 22 gününü adetli geçirdim dr a gittim testler verdim kanser olabilirsin dendi, daha da gerildim. Allah beni üzüyor demedim bi defa aklıma dahi gelmedi , biraz mantık !

Ne alakası var yahu reglin belli zamanı vardır yani namaza başlamaya karar vermeseniz de yine olacaktınız. Regliniz bitince başlarsınız hem kesintiye uğramamış olur. Şimdi başlayıp 2 gün sonra olsanız yine aynı şey olcaktı. Böyle daha iyi olmuş bence. Böyle beni sevmiyo mu tarzında vesveselere kulak asmayın. Allah affedicidir. Önemli olan günahsız olmak değil çünkü insanız bu mümkün değil. Önemli olan ders alıp samimi bir şekilde pişman olup tövbe etmek. Aksi olan düşünceler, yani "ben affedilmem, ben kimim ki ibadet edeyim çok suçluyum namaz kılsam da işe yaramaz" tarzındaki düşünceler şeytanın vesvesesidir. Kulak asmayın regliniz bitince verdiğiniz kararın arkasında durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back