Uzun Abiye Elbise Arıyoruuumm!!!/bulunmuştur..

Merhaba,

Geçtiğimiz nisanda nişanım oldu ve kendi nişanım için kullandığım ve nişanımda kullandığım için başkasına uğur getirmesini istediğim 38 beden elbisemi ekliyorum umarım beğenirsiniz. Hafif kuyruklu asil bi duruşu olan abiyedir. 650 tlye almıştım

çook zarif harikaa ama ne kadara satmayı düşünüyorsunuz korkarak fiyatını sormak istyrm size
yeniden giyersiniz bu elbiseyi ben alamaycağım muhtemelen fıyat aşacaktır beni ama satmayın derim gerçekten çok asil bir modelmiş

Son düzenleme:
Beğenmenize sevindim çok severek içime sinerek giydim üstümde durusunuda nişan fotolarından paylaşabilirim. Özel spariş üzerine benim üzerime dikildi ve ilk ben giydim. Mağazalarda defalarca denenmiş değil. Kuru temizlemeside yapıldı oyüzden yarı fiyatının biraz altına satmayı düşünüyorum 300 tl başka bir özel günde giyseydim satmayı düşünmezdim ama kendi nişanım olduğu için üzülerek tekrar kullanamayacağım

nişan ya da söz törenim için arasaydım alırdım canım gerçekten çok beğendim modeli ama arkadaşımın düğünü için arıyorum bir kez giydikten sonra giyemeceğim ben de o yuzden 50 tl civarı bir bütçe koydum kendime

Anladım tabiki bu gibi durumlarda insan bütçesini düşünmeli, Umarım aradığınızı en kısa sürede bulup keyifle giyersiniz :)

sende gaayet şık durmuş canım ben omzu ve boyu kapalı istediğim için dedim

gül kurusu abiyeye kol eklenebilirse olabilirmiş ama 34-36 mümkün değil sığamam

canım özelden kilo-boy filan yaz ben de karşılaştırayım istersen

Bende de bu var canim önü kisa arka si uzun önü diz orta sinda çok kisa değil yani ayni elbiseyi pinar Altuğ bi dizide giymişti

Son düzenleme:
çok hoş modelmiş canım ama düğünde ağır olur bana teşekkür ederim ilgin için

rica ederim canım. tşkler bu arada beğendiğin için. ben de kız kardeşimin düğününde giymiştim. yine de düşünürsen yardımcı olurum.

teşekkür ederim canım,

nilay bi elbise gönderecektin foto beklıyrm

Tatlım bunun da sırtı açık ya kumaş ekleme yaptirmak da kötü olur bu modele lacivert elbise aklimda ama onun omuz askısıni biraz kalınlaştirark kullanabilirm sadece rengine takıldım turuncu pembe gibi tonlar vardı aklımda o yüzden bekliyorum

bir model eklemiştim ,bir de bu var elimde 1 beden düşünürseniz fiyatıda çok uygun düşünüyorum

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…