Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım tabiki bu gibi durumlarda insan bütçesini düşünmeli, Umarım aradığınızı en kısa sürede bulup keyifle giyersiniz :)
sende gaayet şık durmuş canım ben omzu ve boyu kapalı istediğim için dedim
gül kurusu abiyeye kol eklenebilirse olabilirmiş ama 34-36 mümkün değil sığamam![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=671665 canım bir abiyem var bak istersen. 25 tl ye aldığım küpeleri de hediye ediyorum ve kargoyu karşılıyorum. 2 numara yazıyor ama 60 kg da giydim boyum 1.58. sırtı açık. şalı da var.
Eki Görüntüle 1034343 Eki Görüntüle 1034344 Eki Görüntüle 1034345
Eki Görüntüle 1034755
Bende de bu var canim önü kisa arka si uzun önü diz orta sinda çok kisa değil yani ayni elbiseyi pinar Altuğ bi dizide giymişti
Arkadaşlar canlı renklerde uzun abiye elbise arıyorum,
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
Eki Görüntüle 1033387 Eki Görüntüle 1033388 Eki Görüntüle 1033389
çok hoş modelmiş canım ama düğünde ağır olur bana teşekkür ederim ilgin için![]()
Arkadaşlar canlı renklerde uzun abiye elbise arıyorum,
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
Eki Görüntüle 1033387 Eki Görüntüle 1033388 Eki Görüntüle 1033389
Eki Görüntüle 1036317 Eki Görüntüle 1036318
bir model eklemiştim ,bir de bu var elimde 1 beden düşünürseniz fiyatıda çok uygun düşünüyorum
bu sarar bedenimi canım bi de göğüs kısmı açık durur ilk eklediğini beğendim ama fiyat fazla malesef bana![]()
Tatlım bunun da sırtı açık yakumaş ekleme yaptirmak da kötü olur bu modele lacivert elbise aklimda ama onun omuz askısıni biraz kalınlaştirark kullanabilirm sadece rengine takıldım turuncu pembe gibi tonlar vardı aklımda o yüzden bekliyorum