- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 654
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar canlı renklerde uzun abiye elbise arıyorum,
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
Eki Görüntüle 1033387 Eki Görüntüle 1033388 Eki Görüntüle 1033389
Eki Görüntüle 1033393 Eki Görüntüle 1033392 Eki Görüntüle 1033391
benim elimde böyle bir model var düşünürseniz
Fiyatı ve bedeni nedir birkaç öneri daha olur belki sonrasında net karar vereyim
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
farklı düşünürsen simli buzzy pantolon payetli büstiyer ve yere kadar şifon yelekli osmanbey muzaffer collection tasarım bir model hiç giyilmedi etiketiyle duruyor..bu fotoğraflarda çok kendini göstermiyor ama ilgilenirsen yeni fotolar çekebilirim..
![]()
![]()
![]()
farklı düşünürsen simli buzzy pantolon payetli büstiyer ve yere kadar şifon yelekli osmanbey muzaffer collection tasarım bir model hiç giyilmedi etiketiyle duruyor..bu fotoğraflarda çok kendini göstermiyor ama ilgilenirsen yeni fotolar çekebilirim..
Eki Görüntüle 1033407 Eki Görüntüle 1033408 Eki Görüntüle 1033409
farklı bir tarzmış aslında ama tasarım model olduğundan fıyatı beni aşar dıye düşünyrm![]()
farklı bir tarzmış aslında ama tasarım model olduğundan fıyatı beni aşar dıye düşünyrm![]()
özelden yazdım bir bak bakalım :)
özelden yazdım bir bak bakalım :)
canım tasarım çok şıkmış gerçekten ama ben en fazla 50 tl civarı düşünyrm![]()
canım tasarım çok şıkmış gerçekten ama ben en fazla 50 tl civarı düşünyrm![]()
anladım canım gönlüne göre olsun inşallah![]()
anladım canım gönlüne göre olsun inşallah![]()
teşekkür ederim canım![]()
35 tl yaparım istersenresmini göremedim sayfanda canım resim ekler misin
ay sayfamda yoktu doğru hemen ekliyorum
bana her şey yakışır programında da çıkmıştı
bak fotosu bu Eki Görüntüle 1033731 Eki Görüntüle 1033732 arkadan ve önden görünümü ...........
bak buda programdaki görüntüsü
Eki Görüntüle 1033769 Eki Görüntüle 1033770 Eki Görüntüle 1033771 Eki Görüntüle 1033772
niye kısa geleceğini düşündün ki canımcım..boyun kaç??çok hoş modelmişbana kısa canım ya malesef giyemem bu boy
![]()
niye kısa geleceğini düşündün ki canımcım..boyun kaç??![]()
aslında gayet normal ve şık duruyor ama sen bilirsin tatlışım1.63 canım da tvdeki resimdede sendeki resimde de etek kısmı diz üstü durmuş ben diz üstü gıyemiyrm o yuzden dedim ara boy elbise de hoş olmuyor o yuzden uzun arıyrm bu kez
Eki Görüntüle 1033387 Eki Görüntüle 1033388 Eki Görüntüle 1033389
sende gaayet şık durmuş canım ben omzu ve boyu kapalı istediğim için dedimaslında gayet normal ve şık duruyor ama sen bilirsin tatlışım![]()
Canim buraya bir bak begenirsen bedenini olceriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696721