• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzulmekten hasta olucam

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
34
Ankara
Kizlar 5 aylik bi iliskim vardi en bastan anlatmak istiyorum ben onunla tanistigimda aklimin ucundan dahi gecmemisti onunla sevgili olabilecegim cunku bana gore degildi benim boyum cok uzun onunki kisa bi de yakisikli bi insan da degil neyse bu sana asigim dedi seni seviyorum dedi ve gunlerce pesimden kostu adeta kapimda yatti biz gorusuyorduk ama sevgili olmamistik bana bi suru hediyeler cicekler aldi ben daha 20 yasinda saf bi kiz oldugumdan bu gozboyamalara inandim bi gun sevgili olduk yine hersey cok guzel mukemmel bi iliskimiz var cok mutluyuz aradan gunler geciyo haftalar geciyo aramizda hic bi tane yakinlasma olmuyo hatta buraya da yazmistim acaba gay mi diye forumlarima bakarsaniz gorursunuz neyse dedim ben galiba benden cesaret bulamiyo dedim beni ailesiyle tanistirdi butun arkadaslariyla tanistirdi benimle evlenmek de istiyo ben de ilk basta sevmiyodum ama zamanla sevdim sevilebilicek neyi varsa onlari gordum hep sevdim ben cok mutluyum tabi hersey cok guzel cok da seviyorum 5 gun once beni aradi iliskinden memnun musun dedi (onun isleri dolayisiyla gorusemiyoduk bayramda da ailesinin yanina gitti ailesi baska sehirde yasiyo) bende sen memnun degilsin galiba falan dedim seni mutlu edemedigimi dusunuyorum dedi memnun degilsen islerime bi ara verip sana yogunlasicam dedi bende dedim ki bana mi soruyosun gormek isteyen gelir gorur dedim bu tarz seyler diyip beni sinirlendirdi bende kizdim uyuycam dedim yuzune kapadim ama aglamaya basladim arkadasima anlatiyodum bu durumu sonra whatsappda online oldugumu gorunce uyuyamadin benim gibi dimi dedi konustuk biraz bi sorunu varmis onun bana soylemek istemiyomus ama bu onu etkiliyomus bu yuzden bana kanalize olamiyomus bende dedim ki madem bu kadar seni ve iliskimizi etkileyen bisey devam ettirmeye gerek yok dedim hayir seni seviyorum ayrilmak istemiyorum dedi ben deli gibi agliyorum bu sirada bi sekilde hallettik o gun yattik ama benim aklimda kocaman bi soru isareti ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum okulda olu gibiyim aklima neler geliyo acaba bi hastaligi mi var ailesi beni istemiyo mu bi suru sey o gunden sonra ben ister istemez soguk davrandim aradim konusmamiz lazim izin al dedim alamam dedi hafta sonu konusuruz dedi ama ben pazartesinden beri kendimi mahvettim yedim bitirdim aramiyo sormuyo artik ben ariyorum soguk konusuyo ama benim icim yaniyo resmen niye boyle diye annem uzuntuden hasta olucam diye korkuyo beni teselli ediyo ama yok en sonunda dun gece mesaj atti eski sevgilisini unutamiyomus unuturum sanip benimle sevgili olmus ama yapamiyomus o mesaji okudugum an sok gecirdim adeta hayatimin en buyuk darbesini yedim hemde hic beklemedigim birinden elim ayagim titriyo dusunemiyorum konusamiyorum kalbim deli gibi carpiyo bi an olucem sandim ben bunca zaman nasil bu kadar kor olabildim o bunca zaman beni nasil kandirdi ben yanindayken bana sarilirken her animizda aklinda o kiz vardi ya bunlari dusundukce deliricek gibi oluyorum dun geceden beri agliyorum ben cok hassas bi kizim hayatimda kimi sevsem hep bi hasar aldim ondan kadersiz bi kizim hatta nefes alamiyorum surekli aklimda kalbimdeki sanci hic gitmiyor beni nasil kandirdi duygularimla oynadi su an cok buyuk nefret duyuyorum ona karsi dedim ki ona da sana hakkimi asla helal etmicem sende etme bana dedim umarim omur boyu o aciyla yasarsin dedim hala da soylediklerimin arkasindayim umarim oyle olur benim onun icin doktugum gozyasinin haddi hesabi yok ama o bi damla gozyasima bile degmezmis hala agliyorum hala uzuluyorum bunu nasil atlatirim gercekten bilemiyorum ama cok kotuyum hayatimda hic bu kadar asagilanmamistim beni kullanmis bunca zaman kendime yediremiyorum kizlar cok uzuluyorum artik kimseye guvenim kalmadi

Ondan hoslanmadin ama ilgisiden surprizlerden kapida yatmalardan mi hoslandim sonra onu sevdin?

Neyse konu o degl aslnda. Yaa anlamiyorum. Madem aklinda eski sevgilin vardi, ailenle ne diye tanistiriyorsun. Kac yasinda bu sahis? O kadar basit mi aileyle tanistirmak sonra eski sevgilimi unutamadim demek. O zaman baya genis bir ailesi var? Ben hic ailemde kuzenlerimde fln gormedim her kiz arkadasi aileyle tanistirdiklarini. Nasil rahat bazi insanlar yaa. Hayir aileyide gectm neden bi genc kizin gururuyla oynuosun.

Arkadasim sende uzulme. Bosver beddua fln da etme. Ne hali varsa gorsun. Eski sevgilisine donsun. Emin ol ici rahat etmicek. Geri donersede yuzune bakmazsin

Konularınızı uzun uzun yazıyorsunuz çok güzel de keşke arada noktalama işareti de kullansanız. Nokta ile virgül bile yeter. Okurken yoruluyor insan.

konu baslıgınızda ne demıssınız uzulmekten hasta olucam üzülmeyın kımse sızden onmelı olamaz..devamını okumadım cunkı basım agrıyor ve hıc bosluk bırakmadan yazmıssınız..uzun bır yazı aralarda paragraf atlayın lutfen..bunu yazdıgım ıcınde kızmayın

Kendine acımaktan vazgeç, yaşın çok genç bunu alışkanlık haline getirme, kadersizim fikrinden sıyrıl

Hayatta her şey oluyor, o da denemiş becerememiş, unutamamak zor bir his, belli ki güçlü biri değil

Sen kendin için güçlü olmalısın, arkana bakma topu topu 5 aylık bir flört aslında ortada aşk yok

Kendini mağlup hissettiğin için üzüntün, dünyada ne dertler var bunun için kendini hırpalama. Olmadıysa herkes yoluna kendine kafanı rahatlatacak uğraşlar bulmayı dene. Yıkıldım diye sürekli ağlarsan yıkılırsın

bence tahmin ettiğin gibi bir sorunu var onu düzeltemeyeceğini düşündüğü için seni kendinden soğutmak istiyor.

Kapınızda yatarken , süprizler yaparken acaba işi ve derdi yokmuymuş merak ettim..:ssz:

Sizi kendine aşık edene kadarmış çabası bu hep böyledir kaçan balık daima büyük olur :34:

Hayat ona dvam ediyorsa sana da devam edebilir. Yeter ki iste. Sen aglamak istersen aglarsin. Kimse seni uzemez, sen istemedikcee...
Unutma bir sen daha yok bu dunyada.
Hayatta yasadigin surece neler cikacak karsinaa..
Biz de yaptik zamanindaa, ama sacmalikmiş. Uzuldugum gunler bidaha gelemicek.
Lutfen silkin ve kendine geeeel.
Unutabilirsin.
Yaşa ve mutlu olmak icin birseyler yap.

Duymak istediğinin bu olmadığını biliyorum ama yine de söyleyeceğim; unutur gidersin, merak etme. 20 yaşında yaşanan 5 aylık ilişki... Bir kaç sene sonra soyadını bile hatırlamazsan şaşırma :34: Bu kadar ağladığına üzülürsün sonra.

nedeni gerçekten eski sevgilisimi yani doğru olabilir mi?

yani ilişkinizden sıkılmış,bunalmışta olabilir ki ilgisizleştiğini anlıyorum son zamanlarda anlattığın kadarıyla...:44:

Hayat ona dvam ediyorsa sana da devam edebilir. Yeter ki iste. Sen aglamak istersen aglarsin. Kimse seni uzemez, sen istemedikcee...
Unutma bir sen daha yok bu dunyada.
Hayatta yasadigin surece neler cikacak karsinaa..
Biz de yaptik zamanindaa, ama sacmalikmiş. Uzuldugum gunler bidaha gelemicek.
Lutfen silkin ve kendine geeeel.
Unutabilirsin.
Yaşa ve mutlu olmak icin birseyler yap.

Duymak istediğinin bu olmadığını biliyorum ama yine de söyleyeceğim; unutur gidersin, merak etme. 20 yaşında yaşanan 5 aylık ilişki... Bir kaç sene sonra soyadını bile hatırlamazsan şaşırma :34: Bu kadar ağladığına üzülürsün sonra.

Aslinda neye uzuluyorum biliyor musunuz beni nasil kandirdi nasil salak yerine koydu bana sarilirken hep onu dusundu beni hic sevmedi 5 ay boyunca hergun yalan soyledi 5 ay boyunca yalanlara inandim ben beni aptal yerine koydu
Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi onun icin uzulmek istemiyorum onun bu yaptiklarina uzuluyorum

Ondan hoslanmadin ama ilgisiden surprizlerden kapida yatmalardan mi hoslandim sonra onu sevdin?

Neyse konu o degl aslnda. Yaa anlamiyorum. Madem aklinda eski sevgilin vardi, ailenle ne diye tanistiriyorsun. Kac yasinda bu sahis? O kadar basit mi aileyle tanistirmak sonra eski sevgilimi unutamadim demek. O zaman baya genis bir ailesi var? Ben hic ailemde kuzenlerimde fln gormedim her kiz arkadasi aileyle tanistirdiklarini. Nasil rahat bazi insanlar yaa. Hayir aileyide gectm neden bi genc kizin gururuyla oynuosun.

Arkadasim sende uzulme. Bosver beddua fln da etme. Ne hali varsa gorsun. Eski sevgilisine donsun. Emin ol ici rahat etmicek. Geri donersede yuzune bakmazsin

Degil mi ya benim gururumla duygularimla oynadi
Ya ben oyle inandim ki ailesiyle tanistirinca ciddi dusunuyo sandim
Herseyini bildigimi saniyodum
İcimdeki nefreti atamiyorum hala deli gibi uzuluyorum aptal yerine konmak beni mahvediyor

Back
X