- Konu Sahibi Orkide1327
Kizlar 5 aylik bi iliskim vardi en bastan anlatmak istiyorum ben onunla tanistigimda aklimin ucundan dahi gecmemisti onunla sevgili olabilecegim cunku bana gore degildi benim boyum cok uzun onunki kisa bi de yakisikli bi insan da degil neyse bu sana asigim dedi seni seviyorum dedi ve gunlerce pesimden kostu adeta kapimda yatti biz gorusuyorduk ama sevgili olmamistik bana bi suru hediyeler cicekler aldi ben daha 20 yasinda saf bi kiz oldugumdan bu gozboyamalara inandim bi gun sevgili olduk yine hersey cok guzel mukemmel bi iliskimiz var cok mutluyuz aradan gunler geciyo haftalar geciyo aramizda hic bi tane yakinlasma olmuyo hatta buraya da yazmistim acaba gay mi diye forumlarima bakarsaniz gorursunuz neyse dedim ben galiba benden cesaret bulamiyo dedim beni ailesiyle tanistirdi butun arkadaslariyla tanistirdi benimle evlenmek de istiyo ben de ilk basta sevmiyodum ama zamanla sevdim sevilebilicek neyi varsa onlari gordum hep sevdim ben cok mutluyum tabi hersey cok guzel cok da seviyorum 5 gun once beni aradi iliskinden memnun musun dedi (onun isleri dolayisiyla gorusemiyoduk bayramda da ailesinin yanina gitti ailesi baska sehirde yasiyo) bende sen memnun degilsin galiba falan dedim seni mutlu edemedigimi dusunuyorum dedi memnun degilsen islerime bi ara verip sana yogunlasicam dedi bende dedim ki bana mi soruyosun gormek isteyen gelir gorur dedim bu tarz seyler diyip beni sinirlendirdi bende kizdim uyuycam dedim yuzune kapadim ama aglamaya basladim arkadasima anlatiyodum bu durumu sonra whatsappda online oldugumu gorunce uyuyamadin benim gibi dimi dedi konustuk biraz bi sorunu varmis onun bana soylemek istemiyomus ama bu onu etkiliyomus bu yuzden bana kanalize olamiyomus bende dedim ki madem bu kadar seni ve iliskimizi etkileyen bisey devam ettirmeye gerek yok dedim hayir seni seviyorum ayrilmak istemiyorum dedi ben deli gibi agliyorum bu sirada bi sekilde hallettik o gun yattik ama benim aklimda kocaman bi soru isareti ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum okulda olu gibiyim aklima neler geliyo acaba bi hastaligi mi var ailesi beni istemiyo mu bi suru sey o gunden sonra ben ister istemez soguk davrandim aradim konusmamiz lazim izin al dedim alamam dedi hafta sonu konusuruz dedi ama ben pazartesinden beri kendimi mahvettim yedim bitirdim aramiyo sormuyo artik ben ariyorum soguk konusuyo ama benim icim yaniyo resmen niye boyle diye annem uzuntuden hasta olucam diye korkuyo beni teselli ediyo ama yok en sonunda dun gece mesaj atti eski sevgilisini unutamiyomus unuturum sanip benimle sevgili olmus ama yapamiyomus o mesaji okudugum an sok gecirdim adeta hayatimin en buyuk darbesini yedim hemde hic beklemedigim birinden elim ayagim titriyo dusunemiyorum konusamiyorum kalbim deli gibi carpiyo bi an olucem sandim ben bunca zaman nasil bu kadar kor olabildim o bunca zaman beni nasil kandirdi ben yanindayken bana sarilirken her animizda aklinda o kiz vardi ya bunlari dusundukce deliricek gibi oluyorum dun geceden beri agliyorum ben cok hassas bi kizim hayatimda kimi sevsem hep bi hasar aldim ondan kadersiz bi kizim hatta nefes alamiyorum surekli aklimda kalbimdeki sanci hic gitmiyor beni nasil kandirdi duygularimla oynadi su an cok buyuk nefret duyuyorum ona karsi dedim ki ona da sana hakkimi asla helal etmicem sende etme bana dedim umarim omur boyu o aciyla yasarsin dedim hala da soylediklerimin arkasindayim umarim oyle olur benim onun icin doktugum gozyasinin haddi hesabi yok ama o bi damla gozyasima bile degmezmis hala agliyorum hala uzuluyorum bunu nasil atlatirim gercekten bilemiyorum ama cok kotuyum hayatimda hic bu kadar asagilanmamistim beni kullanmis bunca zaman kendime yediremiyorum kizlar cok uzuluyorum artik kimseye guvenim kalmadi