Önceki açtığın konulara denk gelmedim. Annen ile aranda ne geçmiş olursa olsun bu denli davranması çok kötü bir durum. Sen ne durumdasin evli misin sebebi ne bilmiyorum ama kendi modunu dusurme derim. Açık açık annen ile konus istersenAilesel sorunlarım var. Annemle ilgili. Bana özensizligi ve ilgisizliği ile ilgili. Daha önce cok konu açtım. Ama ben bu konuda artık üzülmek ve ağlamak istemiyorum. Haftada bir arıyorum zaten. Cuma aradim. Açmadı istedir dedim gece oldu geri aramadı. Cumartesi yine aradim. Açmadı bir süre sonra geri aradı marketteydim. Soğuk değildi sesi. Ben de soğuk yapmadım. Nasılsın iyi misin konuştuk biraz. Sesiniz iyi geliyor dedi. 2dk 5sn konusmusuz toplam. Ben annemle her gün konuşmak isterdim onunla dedikodu yapmak dertleşmek gülüşmek... ama daha önce de anlattığım gibi bir derdim oldu ve o kadar kayitsizdi ki ben mutluyken ben arayıp dururken ben ona ilgi gösterirken mutluyuz. Ben çok üzülüyorum. Banyoda tuvalette yatarken kalkarken hep bu geliyor aklıma ağlıyorum. İnsan çocuğu aramasa bile arar diyorum. Ben evladımı aramadigimi düşünemiyorum ya. Uzağım bir de kilometrelerce. Arasam her gün sıkıntı yok konuşur eder. O kadar öksüz hissediyorum kiiyi gün dostum benim... Kötü günümde yanımda olmadı
Ya biliyorum birçok insanın var böyle dertleri ama ben fazla takıyorum. Gün sayıyorum annemi aramak için sevgi kırıntısı için ama o aradığımda neden aramadın bunca zaman kızım bile demiyor. Ya da sesini duymayı özledim kızım deyip aramiyor.
Ben artık hislerimi aldırmak istiyorum.
Keşke ölse diyorum ya acıtmaz bu kadar
Ya da keşke kötü bir şey yapsa da bagimi kesip atsam
Böyle sevgi kırıntısı ile beklentide yaşamak çok üzücü
Ben çok kötü hissediyorum.
Antidepresan kullanıyorum ama yetmiyor ben şu kafamı dondurmak istiyorum yeter
Annenle konuştun mu ?Ailesel sorunlarım var. Annemle ilgili. Bana özensizligi ve ilgisizliği ile ilgili. Daha önce cok konu açtım. Ama ben bu konuda artık üzülmek ve ağlamak istemiyorum. Haftada bir arıyorum zaten. Cuma aradim. Açmadı istedir dedim gece oldu geri aramadı. Cumartesi yine aradim. Açmadı bir süre sonra geri aradı marketteydim. Soğuk değildi sesi. Ben de soğuk yapmadım. Nasılsın iyi misin konuştuk biraz. Sesiniz iyi geliyor dedi. 2dk 5sn konusmusuz toplam. Ben annemle her gün konuşmak isterdim onunla dedikodu yapmak dertleşmek gülüşmek... ama daha önce de anlattığım gibi bir derdim oldu ve o kadar kayitsizdi ki ben mutluyken ben arayıp dururken ben ona ilgi gösterirken mutluyuz. Ben çok üzülüyorum. Banyoda tuvalette yatarken kalkarken hep bu geliyor aklıma ağlıyorum. İnsan çocuğu aramasa bile arar diyorum. Ben evladımı aramadigimi düşünemiyorum ya. Uzağım bir de kilometrelerce. Arasam her gün sıkıntı yok konuşur eder. O kadar öksüz hissediyorum kiiyi gün dostum benim... Kötü günümde yanımda olmadı
Ya biliyorum birçok insanın var böyle dertleri ama ben fazla takıyorum. Gün sayıyorum annemi aramak için sevgi kırıntısı için ama o aradığımda neden aramadın bunca zaman kızım bile demiyor. Ya da sesini duymayı özledim kızım deyip aramiyor.
Ben artık hislerimi aldırmak istiyorum.
Keşke ölse diyorum ya acıtmaz bu kadar
Ya da keşke kötü bir şey yapsa da bagimi kesip atsam
Böyle sevgi kırıntısı ile beklentide yaşamak çok üzücü
Ben çok kötü hissediyorum.
Antidepresan kullanıyorum ama yetmiyor ben şu kafamı dondurmak istiyorum yeter
Konuştum tabi hem de birçok kez öyle değil diyor ama öyle olduğu apaçık belli davranışlarındanÖnceki açtığın konulara denk gelmedim. Annen ile aranda ne geçmiş olursa olsun bu denli davranması çok kötü bir durum. Sen ne durumdasin evli misin sebebi ne bilmiyorum ama kendi modunu dusurme derim. Açık açık annen ile konus istersen
Konustum ama ağızdan çıkanlar ile davranışları apaçık farklıAnnenle konuştun mu ?
O zaman önceliğin kendin olacak.Konustum ama ağızdan çıkanlar ile davranışları apaçık farklı