• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzücü bi olay

usage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2
0
86
İstanbul
ışe ilk atandığım günü tanıştık.verdiği telefonuna mesaj yazdım işle ilgili bişiy sormak için. Sonraları sürekli mesajlaşmalar devam etti. bi kaç ay sonra önüme diz çökerek sonsuza kadar birlikte olalım mı diye çıkma teklif etti. Bende kabul ettim. Onun için ailemi ve yaşadığım şehri değiştirdim onunla aynı şehre geldim. O şehrin havasını bende solumaya başladım. O daha önceki ilişkilerinde kızlar mesaj yazınca yazmaz ve telefonlarına pek çıkmazmış. Bende de ilgiyi benden bekledi. ıkimizde inatçıydık ,. Bir küs bir barışık 4 yıl devam ettik. Bana benim seni sevdiğim kadar sen beni sevmiyorsun dedi. Oysa ben çok seviyordum ama pek ifade etmezdim bunu ona. Benden uzaklaşmasından korktum çok sevdiğimi anlarsa diye. Yılbaşı öncesinde nereye kadar bu şekilde 10 sene sonra bizi nerde görüyorsun dediğimde , bilmiyorum anlaşamıyoruz ikimizde inatız, herşey nasip dedi. O halde bir gün beni terk edeceksen ayrılalım dedim. O ise sonra konuşalım bunları diyerek geçiştirdi. Ben onu harekete geçirmek için görüşmelerde derdim ayrıyız bana canım deme diye. Ama sonra konuşma devamında sanki bişiy olmamış gibi devam ederdik, bende insan ayrıldığı sevgilisiyle eskisi gibi olurmu derdim hep o ise hayır derd ve sevdiğini hissettirdi bana hep hemde daha çok. ben hiçte ayrıymışız gibi görmezdim onu. O da bana eskisinden daha fazla sıkı sarılırdı, kemiklerim kırılacak gibi olurdu. Ben dışarıya çıkalım diye arardım veya o arardı görüşürdük eskisi gibi. En son nisanda görüştük. Sonra ben şehir dışına çıktım. Geldiğimde duydum ki başkasıyla nişanlanmış. Bana izahı şu oldu: biz senle zaten uzun zamandır ayrıydık. ben ise ona sen evlilik kararını ver diye yaptım böyle dedim. Benle konuşmak bile istemedi sevgisinden emin olduğum adam. Benle birlikteyken neden bir anda ben değilde başkası ile nişanlanırsın dedim. Bunu bana 5-6 ay öncesinde söyleyecektin dedi. Bende benmi teklif edecektim sana şimdiki kıza kim teklif etti deyince cevabı ben nişanlıyım oldu. Beni sevse beni tercih ederdi. Ama 2 haftada ne değişti bilmiyorum. Seni bu kadar severken devam ederiz diyen adam benle değilde başkasıyla nişanlandı başbaşka biri oldu davranışlarını tanıyamaz oldum. Üzüntümden yemek yiyemez oldum. Benle konuşurken bile bana dediği şu; konuşması ihanetmiş nişanlısına ona bunu yapamam dedi. Ama bana yaptın dedim nedennn? Anlaşamıyoruz senle dedi. Bana ben ona aşık oldum dedi. ınanmak çok zor geliyor sevgisiz miydi bana karşı beni kandırdı mı, duygularımla mı oynadı. Beni aldattı benle birlikteyken. Sebep ne. Bu düşünceler beni çıldırtıyor. Dayanılacak kabullenilcek gibi değil….başka birisiyle birlikte olması düşünce kahrediyor. Bana seni hiç aldatmadım dedi . ona ne çok inanırdım, yalan söylemez derdim. oysa insan 1 ayda karar veremez evlenmeye nasıl karar verdin dedim kader dedi başka şey demedi. Sanırım aldattı beni, daha önceden görüşüyorlardı sanırım kızla ama neden o halde benle eskisi gibi görüşmeye devam etti. Yüzyüze gelmek istemiyor benle açıklama bile yapmak istemiyor. Sadece msnde konuştu o da benim zorumla. bir insan bi anda başka birini evlenecek kadar sevebiliyormuş demekki. beni unutmasının mümkün omadığını bu sebeple başkasıyla çıkamayacağını diyerek benle sevgili modunda kaldı. ancak sonuç o şimdi nişanlı.. hemde bi kaç haftadır... kız istemeye gittikleri günde içimde öyle hissettim ki bunu ama hayır bunu yapmaz dedim.... ama yaptı...

Aynı şeyleri yaşadım hemen hemen ve iki aya yakın ayrıyız kendimi buna hazırlıyorum bende kimseye güvenilmicegini anladım iki üç gün sonra buna rağmen adını dövme yaptırıcam koluma kimseyi sokmıcam hayatıma onuda. çok iyi anlıyorum seni düşünmemeye çalış hata yapma sen yanlış yapmadın haketmedin de belki ama kimsenin ahı yerde kalmaz yaptığının bedelini öder sabret sadece...

Hayatta insanın başına herşey geliyormuş malesef çok üzüldüm. ama kısmet değilmiş demekki demek lazım,
umarım hayırlısı olur sizin için bir an önce hayatınızda daha güzel şeyler yaşarsınız... unutursunuz bu tatsız şeyleri....

bence 2 haftalık bir olay değil bu kız daha önceden de vardır belki
bence senden daha fazla uğraşma kendini küçük düşürme karşısında belli ki yalvartmayı seven bir insan ama unutma ki kaçan kovalanır

ailesinin zoruyla da olmuş olabilir aslında ama bilmiyorum siz bırakın artık acı çekeceğiniz belli allah sabır versin zor bi durum

çok üzüldüm canım Rabbim sana sabır versin..çok büyük bi vicdansızlık yapmış arkadaşın ama bi şeyi unutmuşki kimsenin ahı kimsede kalmaz...o sanıyormuki seni bu duruma düşrmenin cezasını ödemeyecek..seni kandırmanın,aldatmanın,ümit vermenin bedelini elbet ödeyecek.Sen Rabbimin adaletine sığın ve bak gör olacakları..yaptıkları elbet bi yerden çıkar ya karısından ya kızından..bu dünyada olmadı öbür dünyada ama çıkar..eninde sonunda Rabbim bunun hesabını sorar..sen sıkma canını.Rabbim sana hakettiğin sevgiyi hayırlısından versin inş

emin ol senin hakkında bu kadar çabuk karar veren birisi yada bu kadar hızlı hakereket eden birisi..yada herneyse işte; o insan içinde bir gün aynısını yapar..

usage, yasadiklarina cok uzuldum. umarim en yakin zamanda onun icin degmeyecegini icine sindirir ve yoluna devam edersin.
kelebk, bu senin konun degil ama, koluna adini dovme yaptirmak gibi sacma sapan birsey yapma. su an hayatina kimseyi sokmayacagini saniyorsun ama bundan bes yil sonra boyle dusunmeyebilirsin. o zaman sevdigin insana bunu aciklayamayabilirsin, yok yere tatsizliklar olur. kafani degmeyecek biri icin duvarlara vurma derim.

canım biliyorum ki bunu sölediğimde acıtıcak ama eminim ki o kadar olayların içindesin ki bunun farkına bile varamıyorsun ama o kadar açık ve net ki:
sana olan sevgisi azalmış ve her erkeğin yaptığı gibi senle tamamen bitirmeyip duygusal yönünü senle beslemiş bi süre. bu sırada gerçekten aşık olduğu birini bulmaya çalışmış ve bulmuş böylece artık sana ihtiyacı kalmamış. ne yazık ki bence bu adam en başından beri evlenme düşüncesi yokmuş senle ilgili öyle hissettim ben. erkekler ilk anda karar verirlermiş güya evlencekleri kızlara sanırım öyle bi durum olmuş onunda.. ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum yine de üzülmemeye çalış ve hayata tutun demek istiyorum. o sana bunu yapabildiyse, sen de hayatına devam edip yeni insanlara geçiş yapabilmelisin..

bu ne adilik ya...
resmen seni cantada keklik yapmışalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ne diye zorluyosun ki onu konuşmaya adam kendini bi halt sanıp bi yerlerini kaldırımaya degmez kialsanaalsanasmile
sorgulama hiç bir şeyi. herkes kendine yakışanı yapar...
toparlanmaya ve bi an önce hayatına devam etmeye bak
böylesiller için yas tutmaya hayattan kendini yoksun etmeye degmez:umursamaz:

canım bır an once atlatırsın bu durumu
ne kadar yanlıs bırsey yapmıs
Allah karsına ondan cok mukemmelını cıkarsın ınsallah

bunu neden yaptığını kabullenmek çok zor. sorgulamadan edemiyorum , üzüntümden ölecem gibi.
üstelik öğrendiğim kadarıyla ondan büyük biriyle nişanlanmış kız ondan 3 yaş büyük.

Son düzenleme:
Back