- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 42
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
okuldada dikkatinin bir kalemle bile dağıldığını söylüyor öğretmeni'.birebir sorduğum hersoruyu cevaplıyor.ama testlerde çok basit hatalar yapıyor 'diyor.bir uzmana danışmama gerek varmı diye sordum.gerek yok durumu çok iyi sınıf 1.si dedi.ama ben yinede emin olamıyorum.dikkatini toparlayabilse çok daha iyi olucağını düşünüyorum
cevaplar için çok teşekkür ederim.psikoloğamı yoksa psikiatra mı gitmemizi önerirsiniz
Merhaba...
Ben suan Almanyada okuyorum ama üniversiteyi türkiyede okumak istiyorum.
Istedigim Bölüm Otel Yönetimi türü birsey ama cok degisik bölümler var
Turizm Isletmeciligi
Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik
Turizm ve Otel Isletmeciligi
Turizm ve Otelcilik
Yani gercekten kafam cok karisti...
Bu bölümlerin arasindaki farklar neler ve hangi bölüm sizce daha iyi?
Simdiden cok tesekkür ederim...
Bana zaman ayiripta sorumu cevapladiginiz icin cok tesekkür ederim..a.s.
Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik ile Turizm & Otel Isletmeciligi arasinda fark varmi peki ?
Bu konuda bir bilginiz varmi ?
canım, daha ayrıntısını yarın yazarım...hem 2 yıllık ve 4 yıllık olanları da belirtirim olur mu?
Turizm & Otel Isletmeciligi ile Turizm ve Otelcilik bölümleri birbirlerine yakın bölümler.....
turizmle ilgili soru hakkında:
canım, arkadaşımla da konuştum ve araştırdım da bu bölümler az çok yakın bölümler ama turizm işl. ve otelcilik daha kapsamlı geldi bize...ayrıca üniversitelerin bu bölümleriyle ilgili bilgiyi nette de bulabilirsin, ayrıntılarına üniversite adreslerinden bakabilirsin...tüm bu bölümlerin hem 2yıllıkları hem de 4 yıllıkları bulunuyor..kolay gelsin....
canım oğlumda söylediğin yöntem çok işe yaradı.:Saruboceq: biraz önce ilk uzayan tırnaklarını kestik çok mutluyum çok herşey için minnettarım
birde sana birşey sormak istiyorum.oğlum r harfini tam söyleyemiyor.seneyede bire başlıyacak bu eğitiminde bir sorun yaratırmı.bana bu konudada bilgi verirsen sevinirim.buda kafamı biraz karıştırıyorda.:uhm:
merhaba hocam ben dgs hazırlanmak ıstıyorum nasıl hazırlanmalıyım sızce nasıl bır program ızlemelıyım :? şimdiden tşk ederim
selam arkadaşım
ben eğitim sistemine hergün lanet eden birisiyim nedeni ise ben 6 yaşından beri anaokuluöğretmeni olucam diye bi hedef koydum ve o yönde gittim liseyi çocuk gelişimi olarak bitirdim ama üniversitede takıldım devlet bana kültür dersi vermedi çok fazla bölüm derleri verdi ve össde başarılı olamadım açıköğretim okulöncesini eğitim bölümünü açtılar ama onada kota koydular ben şimdi napayım açıköğretim işletme 3sınıfta okuyorum ama zar zor kusa kusa lanet ede ede çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama diploma sahibi olmak için de mecburum ben şimdi açıköğretim ok.ön.eğ.bölümünü okumak için ne yapmalıyım onların sınavsız geçişi varmı veya öyle bi hak çıkıcakmı canım kusura bakma uzun oldu ben bu arada 2001 mezunuyum
ya öylese 160 puan için hazırlanırım bu sene ben ama işte sınır var 315le almışlar busene