- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.983
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Tşk ederim buldugum doktorların genelde yorumu yoktu buradaki yorumlara güveniyorum şahsen ama bir çok insan da yorum bırakmıyor yaşadıklarına dair ://
İns nisa konu açıp açmamayi duşunuyordum olan konularda baktım pek bişey bulamadım ://Gecmis olsun meleğim, bulursun inşAllah..
Bende buradaki yorumlara güvenerek oğluma bulunduğum ilden izmire getirdim çocuk nefrolojisi için hatta doktor çok şaşırmıştı beni nerden buldunuzda geldiniz diye çünkü prematüre bir bebekle ilk kez böyle bir yolculuk yapmıştımTşk ederim buldugum doktorların genelde yorumu yoktu buradaki yorumlara güveniyorum şahsen ama bir çok insan da yorum bırakmıyor yaşadıklarına dair ://
9 yaşındaki çocuğun çene yapısı ve dişleri çok önemli sanırım o yüzden seçici olmalıyız
Gerçekten çok zor hekim seçimi yıllardır gittiğiniz hekim zaten söylüyordu özele geçeceğini ve şimdi ortada kaldık özele gitmek demek en az 30-40 bin TL demek çocuğun en az 18 yaşına kadar takibi gerekiyor birde bulunduğum yerde özelde bile işlem yapılmıyor bayağı özen ve dikkat gerekiyor tedavisindeBende buradaki yorumlara güvenerek oğluma bulunduğum ilden izmire getirdim çocuk nefrolojisi için hatta doktor çok şaşırmıştı beni nerden buldunuzda geldiniz diye çünkü prematüre bir bebekle ilk kez böyle bir yolculuk yapmıştım
SagolSağol razı olsunGecmis olsun minikim insallah aradigin doktoru bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?