Üzgünüm cok.

Çok geçmiş olsun. Kötü huylu değilmiş. İyi düşünün iyi olsun.
Tehlikeli değil dedi ama ameliyat bayıltma olacak küçücük bebeğe cok üzülüyorum napıcam bilmiyorum ac kalması gerekiyor belirli bir saat nasıl aç tutarım bilmiyorum cok zor evlatla sınanmak

Allahım umarım inşallah öyle olur
Olur annesi neden olmasın. Sağlığına kavuşması için bu ameliyat şartsa sen gönlünü ferah tut. İnşallah kurtulacak miniğin erkenden bu hastalıktan. Bak ne güzel erken fark etmişsiniz hem de tedavisi var. Şükürler olsun ki ameliyatı çok güzel geçecek sonrasında biraz huzursuz olsada yine eski güzel günler gelecek.

Kötü huylu değil dedi ama yine de korkuyorum küçücük bebek ameliyat olacak
Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama, bakın ameliyatla çözülebilecek geçici bir sorunmuş. Bu size kendinizi iyi hissettirsin.
Yavruları ölmesin diye ne çileler çeken aileleri düşünün. Keşke hiçbir bebek ve ailesi böyle şeylerle sınanmasa ama çözümü de varmış en azından.
Ben de acil şifa diliyorum size ve evladınıza.

Evet kötü bisey olsaydı doktor söylerdi korkulacak bisey yok dedi kısa süre bi şiş var dudak iç kenarında o alınacak teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim evet Allah çözümsüz dert vermesin diye düşünüyorum artık bende

Çok geçmiş olsun. Sağlıkla Ameliyatına girsin, sağlıkla çıksın bebeğiniz.

Üzmeyin kendinizi sütünüz kesilmesin .Şükür tedavisi var atlatacak inşallah..

Allah herkesin çocuğuna şifa versin çok kötü bisey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…