- 7 Ekim 2023
- 96
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi ftmasrvteylul
-
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.Tükürük bezi kisti çıktı 5 buçuk aylık bebeğimde ameliyat diyorlar böyle bisey başına gelen var mı
allahım şifa versin inşallah üzmeyin kendiniİzi lütfen inşallah biran önce kurtulur birdaha tekrarlamaz.Tükürük bezi kisti çıktı 5 buçuk aylık bebeğimde ameliyat diyorlar böyle bisey başına gelen var mı
Kötü huylu değil dedi ama yine de korkuyorum küçücük bebek ameliyat olacakCok gecmis olsun. Allah sifa versin.
Tehlikeli değil dedi ama ameliyat bayıltma olacak küçücük bebeğe cok üzülüyorum napıcam bilmiyorum ac kalması gerekiyor belirli bir saat nasıl aç tutarım bilmiyorum cok zor evlatla sınanmakÇok geçmiş olsun. Kötü huylu değilmiş. İyi düşünün iyi olsun.
Allahım umarım inşallah öyle olurÇok geçmiş olsun. Dilerim şifasına kavuşsun. Sağlık ve sıhhatle sonuçlansın ameliyatı.
Olur annesi neden olmasın. Sağlığına kavuşması için bu ameliyat şartsa sen gönlünü ferah tut. İnşallah kurtulacak miniğin erkenden bu hastalıktan. Bak ne güzel erken fark etmişsiniz hem de tedavisi var. Şükürler olsun ki ameliyatı çok güzel geçecek sonrasında biraz huzursuz olsada yine eski güzel günler gelecek.Allahım umarım inşallah öyle olur
Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama, bakın ameliyatla çözülebilecek geçici bir sorunmuş. Bu size kendinizi iyi hissettirsin.Kötü huylu değil dedi ama yine de korkuyorum küçücük bebek ameliyat olacak
Ediyorum bol bol iyi olacak inş teşekkür ederimRabbim şifa versin, iyi etsin.
Kötü huylu değilmiş, kötüyü çağırmayın, dua edin, iyi olur inşallah.
Evet kötü bisey olsaydı doktor söylerdi korkulacak bisey yok dedi kısa süre bi şiş var dudak iç kenarında o alınacakOlur annesi neden olmasın. Sağlığına kavuşması için bu ameliyat şartsa sen gönlünü ferah tut. İnşallah kurtulacak miniğin erkenden bu hastalıktan. Bak ne güzel erken fark etmişsiniz hem de tedavisi var. Şükürler olsun ki ameliyatı çok güzel geçecek sonrasında biraz huzursuz olsada yine eski güzel günler gelecek.
Amin inş saolun güzel dilekler içinÇok geçmiş olsun. Rabbim şafi adıyla şifa versin.
Çok teşekkür ederim evet Allah çözümsüz dert vermesin diye düşünüyorum artık bendeSöylemesi kolay diyebilirsiniz ama, bakın ameliyatla çözülebilecek geçici bir sorunmuş. Bu size kendinizi iyi hissettirsin.
Yavruları ölmesin diye ne çileler çeken aileleri düşünün. Keşke hiçbir bebek ve ailesi böyle şeylerle sınanmasa ama çözümü de varmış en azından.
Ben de acil şifa diliyorum size ve evladınıza.
Allahım kimseyi evlatla sınamasın herkesin çocuğuna şifa versinRabbim şifa versin, iyi etsin.
Kötü huylu değilmiş, kötüyü çağırmayın, dua edin, iyi olur inşallah.
Allah herkesin çocuğuna şifa versin çok kötü bisey gerçektenSöylemesi kolay diyebilirsiniz ama, bakın ameliyatla çözülebilecek geçici bir sorunmuş. Bu size kendinizi iyi hissettirsin.
Yavruları ölmesin diye ne çileler çeken aileleri düşünün. Keşke hiçbir bebek ve ailesi böyle şeylerle sınanmasa ama çözümü de varmış en azından.
Ben de acil şifa diliyorum size ve evladınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?