- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Ay evet kiz mesela şey olabilir 'kayinvalidem için endişe ediyorum aşağı bir şey silkelerken düşmesinden korkuyorum 'Sen yaparsinya baṣka konu açip döndurup dolaştirip balkonla kapata bilirsin
Cam balkon da korunakli birsey degil ki zatenGüzellikle.komustum ağlayarak konuştum cinnet gecirerek konuştum. Ayni aynı sen yaptir dedim o.zaman diyo ki ben cam balkon yaptırırım neyle yaptrican onu demir yaptır diyorum of aman ben de bilmiyorum.
Gitsin valla zorla adamai dinden cikariyolarO zaman tek secenek demirle kocani evire cevire dov kocanin derdi de ne ayranim dokulmesin amaannnnn bak terbiyem gidiyodu
Ay evet şuan anksiyetem tetiklendj. Ben o sinirle demedim ama cidden cam balkon çok mu güvenli sanki.Cam balkon da korunakli birsey degil ki zaten
Konularını görmesem bende inanıcam gerçekten kaynananı düşündügüneAy evet kiz mesela şey olabilir 'kayinvalidem için endişe ediyorum aşağı bir şey silkelerken düşmesinden korkuyorum '
Ben inandim.Konularini görmesem bende inanicam gerçekten kaynani düşündügüne
Ay dur şimdi aklıma geldi şimdi bu balkon konusundan sonra bu kaynim olcak kişi beni engelledi e bu nisanlancak şimdi ben bunun insanına gitcek miyim gitmesem haklı miyim ?Al sana mis gibi konuSen yaparsinya baṣka konu açip döndurup dolaştirip balkonla kapata bilirsin
Senin ailenin balkonu demirli mi? Birde çocuk oraya gittiğinde balkonu kapatsalar olmuyor muÖyle mi yani.iki.karis balkonlu eve otizmli bir çocuğu annesiz göndermek istemem beni haksız yaptı
Annemlerin evin balkon hem yüksek hem kapali.Ama oraya da tek gjtmiyorSenin ailenin balkonu demirli mi? Birde çocuk oraya gittiğinde balkonu kapatsalar olmuyor mu
Çok sagolun cidden şu serptiniz. Mahkeme özel durumu olan çocuğu babaya yatılı verir mi ki ben hakime balkonlara güvensiz derimSana olabilecekleri aynen yazıyorum.Bu gidişle kocan kocaman bi yeteeer cekip seni bosayacak.mahkeme çocuğu anneye verip haftasonlari babaya yollayacak.senin birkaç saatliğine göndermedigin o balkonlu eve çocuk babasıyla haftasonu yatıya gidecek.ondan sonra daha çooook konu açarsın burda.
Ohh birdahaki konuda hazir kim tutar seniAy dur şimdi aklıma geldi şimdi bu balkon konusundan sonra bu kaynim olcak kişi beni engelledi e bu nisanlancak şimdi ben bunun insanına gitcek miyim gitmesem haklı miyim ?Al sana mis gibi konuama şaka bi yana ben şimdi o nisana neden gidim beni engellemiş o kadar da abiye begenmistim
Bence balkon konusunun mahkemede çok üzerine gitme hakim bile atar seni salondanÇok sagolun cidden şu serptiniz. Mahkeme özel durumu olan çocuğu babaya yatılı verir mi ki ben hakime balkonlara güvensiz derim
Ama gerçek bunlar canim.Adam nereye kadar eyvallah diyecek.sen annesiysen ben de babasıyım diye isyan bayrağını çekecek maalesef.Çok sagolun cidden şu serptiniz. Mahkeme özel durumu olan çocuğu babaya yatılı verir mi ki ben hakime balkonlara güvensiz derim
Aynen böyle düşünüyorum. Ki zaten hanımefendi, eşine dikkat edeceğini bilsem yollarım da demiş. Hala niye eleştiriliyor anlamıyorum.Neyi tartışıyoruz ki? Bir anne, özellikle özel egitim alan cocugu da olan bir anne bu ortam evladım için güvenli değil diyor. Konu burada bitti. Tum ajitasyonlar, torunum bikbiklanmasi vs hikaye. Hiç tartışma bile.
Siz yaptırın balkona demir abartacak bişey yokKızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
Bugünlük balkon konumuzun sonuna geldik kızlar, okuduğunuz için teşekkürler