Uzgunum ama balkon konusu devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bir de bakın beni kötü pis gelin olarak tanıdınız. Bu beni üzer mesela benim kocam annesine bir kere anneler günü hediyesi almamış ben aldım aldırdım ilk cicegini ben aldım.o kadar ilk ki kadin çiçeği poşete koymuş çürümüş. Her şeyi bende tattı ama neyse kıymet bilen kim aman be banand ben çocuğumun sağlığına bakarim. Bunu şimdi neden yazdım bilmiyorum Ama valla burayı çok seviyorum

Sen yaparsinya baṣka konu açip döndurup dolaştirip balkonla kapata bilirsin
Ay dur şimdi aklıma geldi şimdi bu balkon konusundan sonra bu kaynim olcak kişi beni engelledi e bu nisanlancak şimdi ben bunun insanına gitcek miyim gitmesem haklı miyim ?Al sana mis gibi konu ama şaka bi yana ben şimdi o nisana neden gidim beni engellemiş o kadar da abiye begenmistim

Sana olabilecekleri aynen yazıyorum.Bu gidişle kocan kocaman bi yeteeer cekip seni bosayacak.mahkeme çocuğu anneye verip haftasonlari babaya yollayacak.senin birkaç saatliğine göndermedigin o balkonlu eve çocuk babasıyla haftasonu yatıya gidecek.ondan sonra daha çooook konu açarsın burda.

Çok sagolun cidden şu serptiniz. Mahkeme özel durumu olan çocuğu babaya yatılı verir mi ki ben hakime balkonlara güvensiz derim

Ohh birdahaki konuda hazir kim tutar seni
Kaynina naptinda engelledi seni whatsapda bile balkon konusumu açiyorsun kiz dogru soyle

Çok sagolun cidden şu serptiniz. Mahkeme özel durumu olan çocuğu babaya yatılı verir mi ki ben hakime balkonlara güvensiz derim
Ama gerçek bunlar canim.Adam nereye kadar eyvallah diyecek.sen annesiysen ben de babasıyım diye isyan bayrağını çekecek maalesef.
Özel durumdan kastın balkon demirleriyse eğer tabiki verir.yani tabi bu benim fikrim.avukat değilim kesin bisey söyleyemem ama bence kesinlikle geçerli bi sebep değil mahkeme için.

Neyi tartışıyoruz ki? Bir anne, özellikle özel egitim alan cocugu da olan bir anne bu ortam evladım için güvenli değil diyor. Konu burada bitti. Tum ajitasyonlar, torunum bikbiklanmasi vs hikaye. Hiç tartışma bile.
Aynen böyle düşünüyorum. Ki zaten hanımefendi, eşine dikkat edeceğini bilsem yollarım da demiş. Hala niye eleştiriliyor anlamıyorum.

Siz yaptırın balkona demir abartacak bişey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…