- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ayyy iban gonderin bacim para toplayip demir yaptiralim valla parmaklarina yazik ayolKızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
Bugünlük balkon konumuzun sonuna geldik kızlar, okuduğunuz için teşekkürler
Şimdi ben balkondan atliyicam artik yeter kizKızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
Bugünlük balkon konumuzun sonuna geldik kızlar, okuduğunuz için teşekkürler
Ay valla korkuyorum atilcamdiye yoksa kime içimi dökcemŞimdi ben balkondan atliyicam artik yeter kiz
Senin şu balkon sorununu hall etmek için asil imza bagiş filan toplaya biliriz yani.Yada artik yöneticiye gina gelip hepten aticak seni burdan.
Öyle mi yani.iki.karis balkonlu eve otizmli bir çocuğu annesiz göndermek istemem beni haksız yaptıNeden sizinle fizana bile gidebilir ama babasıyla gidemez.Ergen gibi davranan bence sizsiniz siz annesi iseniz oda babası ve evet balkon konusu çok uzadı.Kısaca bence eşiniz haklı.
Ben yaptiralim dedim zatenAyyy iban gonderin bacim para toplayip demir yaptiralim valla parmaklarina yazik ayol
Bu istikrarla devam edersen büyük atilma yakın canımAy valla korkuyorum atilcamdiye yoksa kime içimi dökcem
Ben konuyu kapattım ki inada nasıl bindircem.Inada karşı taraf bildirmiş durumda ben fikir sundum onlar hyr dedi.O zaman ben de göndermicem dedim konuyu uzatan ben değilimBalkon konusunda sizin dusuncenizden ziyade artık bunu inada bindirdiginizi düşünüyorum o yüzden soylemlerinizde dışarıdan mantıksız gözüküyor.
Sonuç olarak yanında yetişkin insanlar olacak tek başına bir yerde durmuyorÖyle mi yani.iki.karis balkonlu eve otizmli bir çocuğu annesiz göndermek istemem beni haksız yaptı
Askim yaptirin o zaman valla canina yazik hele bide ozel bir cocugun varmis madem oyle kocan yatip sarki dinleyene kadar tutsun bi usta yaptirsin sen mutlu kocan mutlu biz mutlu yasayip gidelimBen yaptiralim dedim zaten
Ay cidden sakayi bırakın atılır miyim ya atilmiyimBu istikrarla devam edersen büyük atilma yakın canım
Ay demir yaptirilirsa en çok siz mutlu olcaksiniz kizAskim yaptirin o zaman valla canina yazik hele bide ozel bir cocugun varmis madem oyle kocan yatip sarki dinleyene kadar tutsun bi usta yaptirsin sen mutlu kocan mutlu biz mutlu yasayip gidelim
Üzgunum ama ayni konudan devamli açarsaniz tabikide atilirsiniz ṣanslisiniz daha fark edilmediniz galiba.Yasak ayni konulari devamli açmak.Ay cidden sakayi bırakın atılır miyim ya atilmiyim
Balkon konularini haftada 2 ile sinirlayan bi kural olmadigina gore atilmazsin.Ay cidden sakayi bırakın atılır miyim ya atilmiyim
Ama her seferinde farkli olay var. Bugun adam yastiga telefon koyup aglamis şarki acmisÜzgunum ama ayni konudan devamli açarsaniz tabikide atilirsiniz ṣanslisiniz daha fark edilmediniz galiba.Yasak ayni konulari devamli açmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?