- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
- Konu Sahibi Yavrumveben
Heralde anacimmm valla bana bile dert olduAy demir yaptirilirsa en çok siz mutlu olcaksiniz kiz
Acilen demiri taktirmaniz lazim
-kamu spotu
Saygilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heralde anacimmm valla bana bile dert olduAy demir yaptirilirsa en çok siz mutlu olcaksiniz kiz
Atilmazsa aticakKizzz balkonun demirleri yapilinca bi foti atarsin dimi
Sevgili yoneticilerAtilmazsa aticak
Birdahakine balkondamı agliyicak acaba yeterrr diyeAma her seferinde farkli olay var. Bugun adam yastiga telefon koyup aglamis şarki acmis
Atilmazsa aticak
Bilmiyordum bunu şimdi bu son balkon konum mu onsallah bir daha bu konuyu açmak durumunda kalmamÜzgunum ama ayni konudan devamli açarsaniz tabikide atilirsiniz ṣanslisiniz daha fark edilmediniz galiba.Yasak ayni konulari devamli açmak.
dimi dimii belki adam yarın açlık grevine girecekAma her seferinde farkli olay var. Bugun adam yastiga telefon koyup aglamis şarki acmis
Demirin olacagi yok gibi daha kaç konu görucez Allah biliyorSevgili yoneticiler
Demir fotisi gelmeden atilmasin lutfen subhaneke dinimiz amin
- ben okudum ufledim atmazlar simdi
Ay o demir yapılsın her açıdan çekip aticamSevgili yoneticiler
Demir fotisi gelmeden atilmasin lutfen subhaneke dinimiz amin
- ben okudum ufledim atmazlar simdi
Orda ağlamaz anası var canimBirdahakine balkondamı agliyicak acaba yeterrr diye
Yaniliyorsun erkekler en çok anasınin yaninda aglar anaam anamm garip anam anam hatta şarki bile açip agliyorlar bir konuda gormuştumOrda ağlamaz anası var canim
Gözden kaçırmışımdir sizin yazdığınızı pardon.Ben bunu söyledim zaten dinlemeden hyr dedilerHer konunuza yazicam valla
Demir pahali geliyorsa " F i l e " var
Onceki konulariniza resmini de attim
Neden gormezden geliyorsunuz ?
Kv fileye izin vermiyormuş. En az 10 kere de bu cevabı verdi. Bir şeyler cirpiyormus haspam balkondanHer konunuza yazicam valla
Demir pahali geliyorsa " F i l e " var
Onceki konulariniza resmini de attim
Neden gormezden geliyorsunuz ?
Sen yaparsinya baṣka konu açip döndurup dolaştirip balkonla kapata bilirsinBilmiyordum bunu şimdi bu son balkon konum mu onsallah bir daha bu konuyu açmak durumunda kalmam
Güzellikle.komustum ağlayarak konuştum cinnet gecirerek konuştum. Ayni aynı sen yaptir dedim o.zaman diyo ki ben cam balkon yaptırırım neyle yaptrican onu demir yaptır diyorum of aman ben de bilmiyorum.Kiz saka bi yana al adami karsina ac bir fon muzigi ve kulagina egilip ona deki'herkesin balkonuna kimse karisamaz' saka saka bak seninle catismak benim hosuma gitmiyor huzurumuz bozuluyor yarin al ustayi gotur taktir demiri bende rahat edeyim hem ailen icinde konforlu olur onlarda yaslilar ayaklari kayar duserler kimseye zarar gelmeden onlemimizi alalim de
Benimde bugün kuaföre giderken sokaktaki bütün balkonlara baktım tiksindimBu konuyu artik midem kaldirmiyor
Kv fileye izin vermiyormuş. En az 10 kere de bu cevabı verdi. Bir şeyler cirpiyormus haspam balkondan
HmmGözden kaçırmışımdir sizin yazdığınızı pardon.Ben bunu söyledim zaten dinlemeden hyr dediler
O zaman tek secenek demirle kocani evire cevire dov kocanin derdi de ne ayranim dokulmesin amaannnnn bak terbiyem gidiyoduGüzellikle.komustum ağlayarak konuştum cinnet gecirerek konuştum. Ayni aynı sen yaptir dedim o.zaman diyo ki ben cam balkon yaptırırım neyle yaptrican onu demir yaptır diyorum of aman ben de bilmiyorum.