-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Dalga geçenler tekrar okuyunNeyi tartışıyoruz ki? Bir anne, özellikle özel egitim alan cocugu da olan bir anne bu ortam evladım için güvenli değil diyor. Konu burada bitti. Tum ajitasyonlar, torunum bikbiklanmasi vs hikaye. Hiç tartışma bile.
Önceki konunuza göz attim ve sizi haklı buldum. Benimde oğlum çok hareketli bir çocuk 19 aylık. Geçenlerde kayınvalidegildeydik eşim kiracıyla konuşmaya gitti kv de kocasına git sende oğlunun yaninda dur dedi. Kp de çıktı dışarı bende o sırada kızımla ilgileniyordum sonra baktim oğlum yok her odaya baktım yok sonra dikkatimi kapının açık oluşu çekti koştum hemen dışarı oğlum karanlıkta sokağa çıkmış gidiyor. Korkudan elim ayağım titriyordu resmen. Yani bu erkeklere güven olmaz bencede haklısın. Ben çocuklarımı ben olmadan babalarıyla her yere gönderiyorum ama kv ve kp gönderemem çok yaşlılar asla çocuğun peşinden koşturamazlar oyuzden oraya beraber gideriz her zaman.Öyle mi yani.iki.karis balkonlu eve otizmli bir çocuğu annesiz göndermek istemem beni haksız yaptı
Ya evet bencede niye dalga geçmişler anlamadım çok sinir oldum şuan dalga geçenlere.Neyi tartışıyoruz ki? Bir anne, özellikle özel egitim alan cocugu da olan bir anne bu ortam evladım için güvenli değil diyor. Konu burada bitti. Tum ajitasyonlar, torunum bikbiklanmasi vs hikaye. Hiç tartışma bile.
Çünkü bu konu sahibinin balkon konusunda açtığı 6. konusuYa evet bencede niye dalga geçmişler anlamadım çok sinir oldum şuan dalga geçenlere.
Babaya bağlı değişir. Baba var baba var. Ben eşime güvenirim. Ama Allah aşkına bu adam güvenilecek bir adam olsa, karısına bu olaydaki yaklaşımı acıklı müzik esnasında uzaklara dalmak mi olur? Daha anne karım haklı diye tepki koyamıyor cocuga mi sahip çıkacak?O ev guvenli olmayabilir, ama bir babaya yeterince sorumlu olmadığı icin çocuğun onun yaninda guvenli olmadığını söylemek cok yanlis. Sizin caninizsa onun da canı o. Evet annelik cok yuce bir makam olabilir ama babanin sevgisini ve sorumluluğunu küçümseme hakki vermez bu size. Yalniz gondermeyin ama babasiyla gidebilir bence
Bi gün ayağı kayacak kütt diye kendi gidecek balkondan, görecek silkinmeyi.Kv fileye izin vermiyormuş. En az 10 kere de bu cevabı verdi. Bir şeyler cirpiyormus haspam balkondan
Sizin de normal olduğunuz soylenemezKızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
Bugünlük balkon konumuzun sonuna geldik kızlar, okuduğunuz için teşekkürler
4 yaşındaki cocugun dizine gelecek duvarı olan balkonun fotoğrafını bende merak ediyorum açıkçası.Ben balkon demirlerinin fotosunu istiyorum. Yanında da normal bir insan dururken çekin de boyunu anlayalım.
Adamı bunaltıp kendinden soğutacaksın ya beraber gidin yada gelip evde görsünler çocuğuKızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
İlk baslarda sizi hakli bulmustum ama annem icin gecen haftalarda bir psikiytrye gidip annemin baska konularda asiri derecede takintili oldugunu soyledigimde ilk kafa rontgeni isteyelim bu yaslarda bekledigimiz bir durum degil demisti. Sizede tavsiye ederim.Kızlar iyi geceler. Ne deseniz haklısınız bıktınız ben de bıktım.Imza toplayip siteden artırabilirsiniz bile.Simdi bizim memleket meselesi balkon konusunu oğlum tek gitmicek üçümüz birlikte gitcez tmm şeklinde kapatmistik. Bugün beyefendi hazretleri eve geldi triplere girmiş.Neymis o zaman oğlum benimle tek annemlere gidemezmis o da gelecekmiş. Babamlari arayıp oğlum bensiz size gelemez dese olur muymuş.Yanj senin yaptığını yapsam hoş mu dedi.Ben de ben annesiyim benimle fizana bile gider kimse karışamaz dedim.Senin götürdüğün ev güvenilir olsaydı ve seninde ilgileneceginden emin olsam seninle de tek gönderirdim tabi o Balkon demirliyse. Neyse bu böyle devam etti.Tatilede gitmeyelim çocuk boğulur bilmem ne sabrımla oynad.Devamj daha ilginç odaya gitti.Ben de yarım saat sonra odaya gittim benim yastığımin üstüne telefonu koymuş acıklı bi şarkı açmış düşüncelere dalmış oğlu onunla tek gidemiyomis ben saçma sapan katı kural koymuşum.Ay bunu böyle ergenler gibi tripkolic görünce iyce çıldırdım.Degil böyle müzik dinleyip yatmak komalık olsan o çocuğu güvensiz bulduğum bi yere tek gondermicem dedim.
Halı silkelemek ne ya canıma yazık halıma yazıkBi gün ayağı kayacak kütt diye kendi gidecek balkondan, görecek silkinmeyi.
Fileye de öyle mi diyormuş . Bunların tek derdi iddialasmak . Çocuga birşey olsa Allah'tan geldi der geçerler . Uzuleceklerine bile inanmıyorum . Asla yollamamKv fileye izin vermiyormuş. En az 10 kere de bu cevabı verdi. Bir şeyler cirpiyormus haspam balkondan