Üzerinde elbise varda içindekini çözemedim :((

çıktım kızlar çıktım zaten onca sözden sonra ondaki surat beni çekerdide bendeki surat onu çekmez. ve haberini aldım sekreterle çaycıda benim hemen arkamdan verip veriştirip gitmişler. birde işin garibi bu adam eski bir öğretmen emeklisi, yani mürkkep yalamış cinsi ama boşa dememiş atalarımız merkepte mürekkebi buldumu yalar diye.bakalım hayırlısı vardır elbet bir yerde kısmetimiz. ama Allah bir daha böylesiyle karşılaştırmasın inş. ne beni ne başkasını.

canım kızmakta çoooook haklısın ağzına geleni saymışsın ya, okudum okudum bu cümleyi okuyunca bir ooohhh çektim çok iyi yapmışsın bravo sana

iyi yapmışsın inanki ben de insanları pek kıramam sesim de zor çıkar ama böylelerine asla dayanamam herkes böyle yapsa böyle insanların burnu havada olamaz böylesine padişahlık verilince önce babasını keser görmemiş

cimri adam sanki mezarına götürecek malı mülkü parayı pulu bir kağıdın bile hesabını yapıyor
insan olamaz bu adam

buyrun burdan yakın işte.
ondan sonra özel sektördekiler kamuda çalışanlarla dalga geçiyolar, bu kadar sene okudunuz ola ola memur mu oldunuz diye. ahali boşuna kpss kuyruklarına yığılmıyor.

İnsan nasıl bir kağıdın, bir bardak çayın lafını yapar anlamış değilim...
Sessiz kalmamanız çok iyi olmuş...

İnsan nasıl bir kağıdın, bir bardak çayın lafını yapar anlamış değilim...
Sessiz kalmamanız çok iyi olmuş...

aynı şeyi bende sorup durdum kendime. hatta bu yazıyı yazma sebebim önceleri acaba benmi çok agresifim oldu ama sizlerin desteğiyle içim daha bi rahat etti.gerçekten çok teşekkür ederim hanımlar içime su serptiniz.

Siz İyi Dayanmışsınız Ben Tahammül Edemem Hemen Çıkardım İşten :) Allah Herkesin Yardımcısı Olsun Böyle Patronlarla Uğraşmak Çok Zor

allah yardimcin olsun...of ya..türkiede kadin olmak daha da bi zor..insan muamelesi yapmiolarki..iyi etmissiniz fikrinizi söylemekle, icinizde kalmamis...

eksi sefim de böyleydi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…