üzerime geliyorlar

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
Merhabalar,konuya gireyim hemen şimdi oturdum pcye bakıyordum hemde telde iki yakın arkadaşım kavga ettik onlarla mesajlaşıyordum hemde erkek arkadaşımla..Kardeşimde yanımda kendince egzersiz yapılıyodu omzum tutuldu diyordu.Bir anlık boşluguma geldi telefonu elimden kaptı nasıl oldu anlayamadım mesajlara girmeye çalıştı elinden almaya çalıştım vermedi onu tutarken bi anda yere doğru attım kardeşimi yere düştü telefonla koşarak annem geldi ve naptn kıza ya kolu kırılsa Allah koruusn kızım dedi.bişey yok ya hemen geldin dedim kardeşim aglamaya başladı annem diğer odaya geçti kardeşimle.yemn ediyorum vermem seni o çocuga vermicem falan dedi.babama dedi babamda hala o çocukla mı konuşuyo dedi evet dedi babam ne söledi duymadım.ne yapcam ben sizce normal mi davranış mı bu yaptıkları.,kardeşim diyoki niye hemen telaş ediyosun ederim aniden alıyo istemiyoki gizlice karıştırıp bana sölediğini biliyrm kurcalıyo napcam..

Ailen de sınır yok..
kimsenin eşyası izinsiz hele böyle gasp edilerek alınmaz
alınırsa sende böyle tepkini veririsin tabiki
şu küçük yaramaz kardeşler böyle yapar ebeveynler de aman aman savunurlar gıcık olurum
sağlıklı ailede senin telefonun ortalık yerde durduğu halde kimse karıştıramaz(mış)
bende kitaplardan öğreniyorum sağlıklı aile nasıl olur diye
çünki benimkiler de adams ailesi gibiydi

evet,bende merak ediyorum bazen..
ve kardeşim lise 10.sınıfta anlaması gerekirken karıştırması hoşuma gitmiyor istese veririm ama karıştrarak ögrenmk istiyo
istesem msjlarımı temzler verirsin diyor :/

Kardeşinin sana yaptığı davranışı ben de kardeşime yapmıştım çok. o da bana zorla olmasa da gizlice çok kurcalardı.
sinir oluyordu tabi ama eğlenmek için yapıyordum. Kızdırmak hoşuma gidiyordu.
Ailenin sevgiline olumsuz yaklaşması çok normal. Bizimkiler de bana her kızdıklarında saçmasapan şantajlar yaparlardı. Yani anlattıkların bana çok günlük ve her evde olan atışmalar gibi geldi.
Çok üstünde durma bence, telefonuna da bi kilit koy, iyi kolla. Kardeşler arasında olur öyle.

ben hiç kurcalamma onunkini.
2.şifre kydm diye onuda dedim ben açamaym diye koydn dedi annemle konşmak istiyorm sizce ne deyim

ben hiç kurcalamma onunkini.
2.şifre kydm diye onuda dedim ben açamaym diye koydn dedi annemle konşmak istiyorm sizce ne deyim

Açma diye koydum dersin. Rahatsız olduğunu inkar etmene gerek yok.
Annene ne diyeceksin, kardeşim tlfnu kurcalamasın mı?

Kaç yaşındasın?

Ben de tam aynısını soracaktım,:37Bir de aileyle ne ilgisi var konunun,sizin kardeşiniz kaç yaşında?Sizin kardeşinizi itmenizle sevgilinizin ne alakası var?Niye konu evlilliğe geldi?

Edit:Gördüm şimdi cevaplamışsınz sorularımı.Telefonunuza şifre koyun ortalıkta görünce dokunamasınlar,ailenize de sevgilinizden pek söz etmeyin.Yoksa çok burun sokup,her şeyi evliliğe bağlarlar.

Son düzenleme:
evet,bende merak ediyorum bazen..
ve kardeşim lise 10.sınıfta anlaması gerekirken karıştırması hoşuma gitmiyor istese veririm ama karıştrarak ögrenmk istiyo
istesem msjlarımı temzler verirsin diyor :/

kardeşin erkek mi???
en azından açık sözlüymüş
anne ne ne dersin bilemiycem cnm bu işlerden hiç anlamıyorum
sende onun açığını bulup tehetit edebilirsin

Kardeşine hesap vermene gerek yok ki. Kişisel mesajlarımı okumandan hoşlanmıyorum de. Yani ona özel bir şey olduğunu veya olmadığını kanıtlamak zorunda değilsin zorluyorsa. Olmadı sana ne benim mesajlarımdan de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…