- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
İnsanın üslubu, karakterinin yansımasıdır.Sizde kendi karakterinizi ortaya koymuşsunuz Maşallah. Veli Kaprisini çekecek bir kurum bulurda sizin yetiştirdiğiniz öğrencilerin kaybı ne olacak onu sorgulamalıYine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
Çalışan anneyim haliyle ders takibim zor oluyor ve gördükleri konuları bildigim kadarı ile anlatmaya çalışıyorum.
Bana bir çare önerin, bu anne/anneler ne yapsın ?
”Cahil Veli” diye hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz ?Yine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
Çok genç yaşlı farkedeceğini sanmıyorum. Uzaktan eğitim maalesef okullarda çok ciddiye alınmadı. Çocuklarda bir noktadan sonra kopuyor. Eğer bu sene işimiz uzaktan eğitime kaldıysa yandık. Yeğenim yüksek puanlı bir lisede 12. Sınıfta. yani orda veliler daha iyi ilgili bir öğretmen profili bekliyor çünkü çocuklar ilgili ama beklenti karşılanamadı. Şuan birebir özel derse herzamankinden daha çok ağırlık verildi. Çocuk okulda yüzyüze eğitim almıyor ama sabahtan akşama kadar kurslarda derslerde. Ben hiç birşey anlamadım bu iştenaynen durum onu gösteriyor.
genç öğretmenler daha kolay uyum sağlayabilir sanırım.
Her öğretmen online ders vermek zorunda değil mi normalde? İnsiyatif mi kullanılıyor.Etrafimdan duyduğum kadarıyla veren de var vermeyen de var .
Ben şahsen özel okulun 7500 tl olmasından dolayı vermezdim. Gerçek olamayacak kadar ucuz bence.
Yine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
Okuduğumu anlama sorunum varmış demek kiokul değilmiş etüt merkezi sanırım.
baglanti kalitesi falan gibi seylerde mi fark?
Yine bir kötü niyetli cahil Veli vakası.. Hiçbir öğretmen velisine gecenin köründe mesaj atmaya meraklı değildir. Sistem gece açıldı ve sabaha karşı netleşti ders programları. Öğretmenlerin şu süreçte zaten yükü ağır. Herkesin hazırlıksız yakalandığı bir süreç. Ebadaki kopmalardan da biz mesul değiliz verin çocuğunuzu özele onlar sizin kaprisinizi çeker.
Bizim müdür gece 3te atti.Ben idari izindeyim birde
Sabah 5te napacagimi duusnuyordum
Okuduğumu anlama sorunum varmış demek kikonu inşallah öğretmen olmama bağlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?