Uzaktan Eğitim

Bunu yapan üniversiteler arasında benim bildiğim sakarya üniversitesi ve tabii ki anadolü üniversitesi açıköğretim fakülteleri var.

uzaktan eğitimi çoğu kişi hafife alsa da aslında hiçte kolay değildir.50 aşağısında alırsan kalırsın.karşında muhattap alacak bir hoca da yok ki gidip 1-2 puan isteyesin.aynı zamanda başarı tamamen sana ait.çalışırsan yaparsın,çalışmassan kesinlikle dibe vurursun.
bazı yönleriyle örgün eğitimden daha bile zor olduğunu düşünüyorum

İstanbul Üniversitesinde bu yııl açılan bölümler war.Türk Dili Edb.,Ekonometri,İktisat başka bölümler de var formu inceleyin.

Ahmet Yesevi üniversitesinin de uzaktan eğitim programları var.

Sınavları İstanbul'da ve Ankara'da oluyor.

Ahmet yesevide denklik sorunu var :/

Ahmet Yesevi Üniversitesinin diplomaları, Kazakistan ve Türkiye'de aynı alan ve seviyede öğretim yapan yüksek öğretim kurumlarının diplomalarına ve bunların milletlerarası geçerliliğine eş değerde olup, sahiplerine aynı hakları sağlamaktadır. Üniversitenin verdiği diplomaların başka devletlerde geçerli olabilmesi, bu devletlerle yapılan veya yapılacak olan anlaşmalara bağlıdır.

Uzaktan Eğitim Sakarya üniversitesinde mahalli idareler ve şehircilik yüksek lisans dersleri dün başladı.

Ders programı verildi,o saatlerde (genelde 20:00/21:00 gibi) online olarak derse giriş yapılıyor.

İsterseniz kamera ve mikrofon ile sizde derse katılabiliyorsunuz ya da hoca anlatıyor siz dinliyorsunuz.

Online takip edemediğiniz dersleri indirip istediğiniz zaman tamamlayabiliyorsunuz.

Vizelerde net üzerinden,final ve bütler hafta sonu okulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…