Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunu yapan üniversiteler arasında benim bildiğim sakarya üniversitesi ve tabii ki anadolü üniversitesi açıköğretim fakülteleri var.
uzaktan eğitimi çoğu kişi hafife alsa da aslında hiçte kolay değildir.50 aşağısında alırsan kalırsın.karşında muhattap alacak bir hoca da yok ki gidip 1-2 puan isteyesin.aynı zamanda başarı tamamen sana ait.çalışırsan yaparsın,çalışmassan kesinlikle dibe vurursun.
bazı yönleriyle örgün eğitimden daha bile zor olduğunu düşünüyorum
Ahmet Yesevi Üniversitesinin diplomaları, Kazakistan ve Türkiye'de aynı alan ve seviyede öğretim yapan yüksek öğretim kurumlarının diplomalarına ve bunların milletlerarası geçerliliğine eş değerde olup, sahiplerine aynı hakları sağlamaktadır. Üniversitenin verdiği diplomaların başka devletlerde geçerli olabilmesi, bu devletlerle yapılan veya yapılacak olan anlaşmalara bağlıdır.