• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzaktan egıtım ne acık ogretım ne ?

esssma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
27
0
36
Konya
unı sınavına gırdım kazandım tercıh yaptım ıstedıgım oldu aöf geldı ama anlamadıgım uzaktan egıtım ne acık ogretım ne tercıhımde boyle yazıyor bırde agırlama gıda ve hızmetlerı tercıhım bakıyorum netten sankı boyle bır bolum yok gıbı kafam karıstı ıyıce yardımlarınızı belıyorum:50::97:

uzaktan eğitim bazı üniversitelerin bazı bölümlerinde var. sadece sınav vize zamanlarında üniversiteye gidiyorsun benim bildiğim. ve normal üniv harçlarının birkaç katı daha fazla ödüyorsun uzaktan eğitimde. ama açıköğretimde öyle birşey yok bulunduğun illerdeki açıköğretim bürolarına bağlısın bulunduğun şehirde sınavlara giriyorsun. diğerinde bir okula bağlı oluyorsun atıyorum çukurova üniv.sinde uzaktan eğitim okuyorsan sınavlar için adanaya gitmen gerekiyor.

uzaktan eğitim bazı üniversitelerin bazı bölümlerinde var. sadece sınav vize zamanlarında üniversiteye gidiyorsun benim bildiğim. ve normal üniv harçlarının birkaç katı daha fazla ödüyorsun uzaktan eğitimde. ama açıköğretimde öyle birşey yok bulunduğun illerdeki açıköğretim bürolarına bağlısın bulunduğun şehirde sınavlara giriyorsun. diğerinde bir okula bağlı oluyorsun atıyorum çukurova üniv.sinde uzaktan eğitim okuyorsan sınavlar için adanaya gitmen gerekiyor.

ayen böyle uzaktan eğitim aöf gibi merkezi bir sistem değil.aöf merkezi sistem meleketin her tarafında aynı sorular sorulur sınavda ve eskişehir anadolu üniversitesinin bir fakültesidir.uzaktan eğitim ise her okulun belli programlarında olur.örnek vermek gerekirse A üniversitesi her bölümü örgün eğitimdir,ama yanında biraz daha farklı branslarda uzaktan eğitim açabilir.genelde yüksek lisansta ve branşlaşmış alanlarda açılır.

okul anadolu üniversitesiyse bulunduğun yerde girersin sınavlara ama eğer herhangi bir üni açık ve uzaktan eğitim faültesiyse final sınavları için üninin bulunduğu yere gidiceksin vizelerede net üzerinden girceksin canım

benım bolum klavuzda hem acık ogretım hem uzaktan egıtım olarak gosterıyo ben acık ogretım ısıtıyorum ama nasıl alacak bılmıyorum nasıl oluyor acaba bılen varsa yardım lutfen:95:

Back