Uzaktaki Sevgiliye Son Dakika Doğum Günü Kutlaması

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.535
32.799
798
Kızlar sevgilim İstanbulda ben ondan 1000km uzaktayım. Yarın doğum günü ama ancak dün param olabildi, dün de şehir dışındaydım hediye alıp yollayacak zamanım olmadı. Gerçi kendisi üstüne basa basa hediye istemediğini belirtti ama ben yine de bir şeyler yapmak isterdim, param olsaydı tabi:D Bugün de aklıma gelen tek şey düşüncelerimi yazıp gece mail olarak atmak oldu, başka ne yapılabilir ki böyle son dakikada :50: aklıma bir şey gelmedi :26:

sizi anlatan bi hikaye yazıp msj gönder bence mail biraz daha soğuk geliyo bana :26:
aranızda mesafe var o yüzden ilk buluşucanız zamana kadr harika bi hediye hazırlayabilirsin :34:

canım hediye siteleri var hatta çiçeksepetinin bile hediye seçenekleriide var artık sadece çiçek değilde yadaa pasta yollayabilirsin internetten iş yerine hediyee istemiyorum desede bakma sen yapacağınıı yap bende zamanında senn gibi düşünüp yollamamıştım oda sonraa yollamayınca bana zoruma gitti açıkçası enazından sen dşünmüş yapmış olkiii odaa düşünsün senn doğumgünndede ok:34:

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar:) daha önce çiçek almıştım ona:26:
bir de kendisi öyle özel olmayan lf olsun diye bir hediye alacaksan hiç alma gibi bir şeyler söyledi:D o yüzden de kararsızım bilemedim ne yapacağımı:14:

Son düzenleme:
Maille olmaz :50: bonnyfood bile gönderebilirsin ama geçiştirme bence, geçte olsa hediye al :16:

is yerine lezzet cıceklerınden gönder.

Eklentiler

• $babymix_1.webp
    $babymix_1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 815
  • $manyhearts_1_1.webp
    $manyhearts_1_1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 700
  • $mixsammy1.webp
    $mixsammy1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 505
benim nişanlımda benden çok uzakta:( (şu an biraz sıkıntılarımız var malesef ) doğum gününde param yoktu.ne yapayım diye düşündüm.. ve güzel bir kutu hazırladım ve renkli kağıtların içine onu neden sevdiğimi ve neden onunla olduğumu anlatan şeyler yazdım. başka şeyler de koymuştum kutuya.çok mutlu olmuştu.. buna benzer bişey yapabilirsin bence..

yaa az önce ciceksepetinden kurabiye ve cicek aldım ama halk bank havale hesabı yoktu :(

canım kredi kartıyla oluyor ordan ödemeler diye biliyorum tabii anlamsız bişeyler yerine pasta gönderebilirsin iştee yanında olmasamda ikimiz için söndür mumları ben hep yanındayım ve hep seninle olacağım gibisinden yaz gitsin bişeyler fikirr iştee bidee yarın doğum günüü göndermezkii hediyee alsa bile ancak netten bişeyler göndermen lazım yoksa yetişmez:(

ben eski sevgilime geçen yıl doğum gününden 10 gün önce başlayarak her gün bizi anlatan tek cümlelik notlar birde mektup yazmıştım tabi birde hediye oda uzaktaydı sonradan göndermiştim.çok hoşuna gitmişti ama kıymet bilmedi yeni sevgiliside sadece doğum günü kutlamış heraldeki doğum gününden bir gün sonra beni aradı niye doğum günümü kutlamadın diye oh olsun ..

Back
X